- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
rudymester #23 üzenetére
pedig van live tile is (sarokban jelzi szammal az uj ertesiteseket), de hol mukodik, hol nem, szoval ez egyaltalan nem lep meg. a me lapkan is kipakol egy par ertesitest, de pl a group-okat nem kezeli normalisan.
a twittert meg koszi, megnezem.
-
rudymester
senior tag
4 nap alatt egy FB push sem jött, de bellítottam az e-mail értesítést és így jól működött. Igazából furcsa, hogy pont az FB nem használja ki a "live tile" lehetőséget. :S
Twitter alternatíva: Peregrine. Az utolsó olvasott bejegyzéstől lehet folytatni, frissítéskor nem ugrik a legfrissebb tweethez (a hivatalos app legnagyobb gyengesége) és a frissíés is az Androidos lehúzós módszerrel működik. A legjobb az élő csempe az egészben, nagyon megkedveltem.
-
Jót fog tenni nekik, mert az ájfont támadják ott.
Hajrá!
-
Воланд
titán
válasz
rudymester #20 üzenetére
"az FB app bár jó, de push nincs"
de van, csak hol mukodik, hol nem (mit a webes feluleten torteno ertesites).
"találtam egy jobb progit"
melyiket?
-
rudymester
senior tag
-
-
törölt tag
mondjuk a wp7 megoldása ilyen szempontból jobbnak tűnik. jelenleg droidon 3 QQ program van a marketen: egy tabletes, ami iszonyat lassú, telepakolva sok csicával. van egy régi, ami megy, de nem támogatja a push értesítéseket, videóhívást meg egyebeket, és van egy új, ami meg elvileg igen, viszont ennek ellenére folyamatosan ébrentartja a készüléket, és lemeríti pár óra alatt...
-
RaveForce
veterán
btw, kinai kamu wp7es telo van már?
-
törölt tag
az első (két) szifon nem jelent meg hivatalosan errefelé, és mégis hetekkel a premier után már lehetett kapni, szépen feltörve, és benépesítve a megfelelő cuccokkal. ha van érdeklődés, akkor megy ez.
woland_y2k: meglátjuk majd mi lesz. egyelőre nem láttam még senkinél lényegében, szóval nem olyan nagy az érdeklődés, pedig szürkeimportban minden nagyon hamar megjelenik.
pingwin011: oké, akkor youtube app nélkül. ha nem lenne flash sem.
-
nicu71
addikt
hát annyi bizonyos,hogy a marketplace-n egyre több a kínai alkalmazás,alig lehet már kikerülni őket lassan...
-
Pantal
senior tag
-
Воланд
titán
2011 oktober 8 ota lehet kinai fejlesztoknek az app hub-ba regisztralni. gondolom maga a bolt pedig a keszulekek megjelenesevel egyidoben lesz elerheto. innetol mar a fejlesztokon mulik a dolog. mellesleg meg igy sok alkalmazas hianyzik, amik sokak szamara fontos lenne. ordogi kor ez, ha nincs elterjedve a rendszer, akkor nem ir ra "senki" alkalmazast, ha meg nem ir ra "senki" alkalmazast, akkor nem terjed el a rendszer.
-
Apika
addikt
Ez csak jót fog tenni a Nokia eladásoknak...
(#3) B1T3: Egyre gondoltunk...
-
B1T3
addikt
Azért az ilyen piacban megvan a potenciál.
Megdobhatja az eladásokat a belépés.
-
Pantal
senior tag
Azzal, hogy viszonylag olcsó, mégis smooth, szerintem kelendő lesz ott, és ezzel a WP7 részesedése is növekedésnek indulhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest