- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
Az akkumulátor technológia is fejlődik, de ahogy a telefonok más komponenseinél, itt sem látsz forradalmi újításokat. A Nokia 3310-ben 850mAh-s akku volt. A mostaniak nagyobb felületen, de vékonyabban hozzák a 3-4000-et.
Másképpen megközelítve: pl. Samsung S5 vagy S6 ultra-takarékos üzemmód. Így is tud annyit, mint egy régi buta telefon (telefonálni, SMS-t küldeni), és szerintem kibírna 2 hetet is.
"We spared no expense"
-
joey04
titán
Jön a VR, kell a nagyobb felbontás majd, kell alá az erősebb vas, stb, stb, szóval nem hülyeség az sem és azt tegyük hozzá, hogy ez nem úgy működik, hogy jó, akkor elég erős a vas, holnaptól az a 100 ember az akksin dolgozik inkább.
Hozzáteszem tökéletesen igazad van, nagyon kéne már a javulás ezen a téren, vannak is időről időre felbukkanó kutatások, most is: [link]
Én inkább azért rágok be a gyártókra, mert az eleve fos üzemidőt megfejelik azzal, hogy ilyen vékony szarokat csinálnak, hogy még kisebb akksi férjen bele. Nem kell túlzásokba esni mint 1-2 kínai és féltéglákat gyártani, de az aranyközéputat jó lenne már megtalálni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest