- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
Képeket gépen nézek, vidóval az Xr kijelzőjén sincs problémám, nem játszom és nem navigálok vele (bár tehetném, mert biztosan nem égne be).
Rengeteg oled kijelzőjű mobilt használtam, számomra a jó ips jobb.Nem zsákbamacska, nem kell vitáznom a szervizzel, hogy még határeset-e a foltosodás, színátmenet, nem egységes színárnyalatokkal funckionálókijelző (auto válasz : ez a technológia ilyen, együtt kell élni vele).Nem vagyok Apple fan. Ha lenne ips kijelzős Pixel, olyan készülékem lenne. Xiaomi-m is sok volt. A "fikahalmot" nem vettem személyes sértésnek, az viszont elég szomorú, ha rajtam kívül mást nem zavar az értelem nélküli "fosozás" úgy, hogy az életben nem fog venni az adott készülékből az illető.
Sajnos ez még mindig leginkább az Apple topikokban van jelen. Nem csak ph-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest