- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaller1
veterán
A tárhely méretének csökkentése is logikus,mivel ezzel alacsonyabb ár párosul és ezzel is több vásárlót fognak szerezni.
.::> <::.
-
bmwk1200s
őstag
Lehet várnom kellene még pár hónapot, hátha ide is elér? Nekem bőven elég lenne 8Gb és ha kellemes árral párosul mindenképpen megfontolandó.
Valakinek van tippje, hogy mennyi lehet az árkülönbség a 16Gb-os modell és a leendő 8Gb-os modell között?Semmit sem írok alá!
-
N-vidi-A
őstag
Nem rossz, tényleg nagyon sok embernek meg a 8gb is sok, hisz a 3 terapixeeles kepek nem sok vizet zavarnak, ha valaki pedig nem egy zenefuggo, akkor tudi meg felig se rakja a telot...
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
Fancy-boy
addikt
Nagyon jól csinálják.
-
őstag
Azt hiszem várok még pár hónapot az iPhone vásárlással, remélem hamar ideér
"Less but better" - Dieter Rams
-
őstag
Na ezt nálunk is bevezethetnék.
-
amanoba
őstag
a tré árképzéséből kiindulva nem sokkal lesz olcsobb a 8gb-os variáns szvsz..
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
plus44
veterán
Én szorgalmaznám, remélem igaz és ide is elér majd.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
<NewL>
addikt
hát,csak én keveslem ezt a 8 gigát. azért az annyira nem sok
én nem ilyen filléres dolgon spórolnék ha már egy 160 ezres telefont nézegetek
There's an app for that
-
Dyingsoul
veterán
Hát persze... megszokhattuk volna hogy amerikát elárasztják minden földi jóval mi meg szopjuk a brét....
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
-
nagyúr
-
Skullkid
csendes tag
A név egyébként helyesen iPhone 3GS. Eleinte volt szóköz a G meg az S között, de aztán kiszedték.
-
DonDennis
senior tag
NAAAAA majd kiteszik a tréfa mobil honlapjára hogy iphone 3gs 8gb 2009 aztán akkor majd december 31. Csütörtökön mindenki megveheti a MOM parknál azt a 15 db ot amit HUNGÁRIBA hoznak . jujjjj dee jóóóó lesz már várom PFFFFFFFFFF phatetic country
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
legiaap
félisten
-
<NewL>
addikt
de hanem elég akkor beledugsz egy 2K-s 8 gigás microsd-t és liszt.
8 gigát annyira azért nem nehéz telepakolni,zenével és filmekkel plusz egy pár gammával.
én még mindig azt mondom aki egy ilyen árban lévő készüléket néz,ne ilyenen spóroljon.főleg ha tényleg annyira szereti a szifonját.
én is ismerek olyat akinek nem kell,sőt ha fél gigás lenne a tárhely az is elég lenne neki. nagybátyám pl azért vette mert mindenkinek olyan van pesten ja meg 5 ezerért hozta el.
azt mondta lehet nekem adja,de úgy le van harcolva...There's an app for that
-
erdoke
titán
Nem te teszed fel, hanem az iTunes, az pedig 2,8 GB telepítés után (Full EU, de csak az van erre a régióra).
(#32) <NewL>,
"de hanem elég akkor beledugsz egy 2K-s 8 gigás microsd-t és liszt."Mármint az Omniára gondolsz, ugye? Mert a szifonba nehezen dugod bele még a 2 gigásat is. Bár az is lehet, hogy nála is csak az akksit kell kivenni hozzá.
A legjobb aláírás a héten
-
Xero
nagyúr
Van fent 2 oldalnyi app közöttük egy navi soft is, némi zene meg ez-az. Így is tökéletesen elférek a készüléken.
Aki nem akar nagyobb mennyiségű videót vagy zenét tárolni rajta annak bőven elég lehet a 8GB is.
Engem annyira nem mozgat a 3Gs várok még egy évet a következőre, de gondoltam megosztom, hogy így is használható.[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Az lemaradt, hogyha már navi akkor Sygic. Ugyan olyan jól működik mint az iGo és tized annyi hely is elég neki ha csak magyar térkép kell!
-
-
joey04
titán
ki mondta, hogy egyben kell megnézni?
be is tenné a kaput ha nekem minden áldott nap ki kéne választanom melyik albumot és filmeket tegyem fel... az igazi jövő nekem az lenne, hogy az itthoni gép szinte egész adatállományát (multimédiás állományra gondolok) fel lehetne másolni, és a szinkronizálásnak nem is az lenne a lényege, hogy kiválasszam miket tegyek fel, hanem csak rádugnám a gépre, a program ellenőrizné milyen új állományok vannak a gépen ami a telefonon nincs, és felmásolná. -
Octi
aktív tag
Ok, nem egyben nézed meg. De a kérdésem még mindig fennáll: Minek egy telóra 6-7 film? Mikor, hol nézed ezeket a filmeket, amikből nem elég mondjuk 2?
Hol nézel végig egy 1.5 órás filmet telefonon?Nem kötekszem, csak egyszerűen nem értem. Nekem egyszerűen eszembe se jutott még az, hogy a szifonra akár egy filmet is felrakjak. Mondjuk nem is érek rá megnézni.
Nekem zenéből is max 3-4 album van fent. Ha másra vágyom, este ráhuzom iTunes-on max. 5 perc alatt.
Nekem a 8GB-ból 2 navi progival, és egyéb szarokkal 5.5 GB szabad. Nekem alternatíva lenne a 8 GB-os 3GS.Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
joey04
titán
jaj az lemaradt, hogy nincs azzal gond, hogy neked alternatíva a 8gb-os gs.
de fel nem foghatom, hogy ettől még miért ne kellhetne valakinek 16 32 vagy még több gb tárhely...
nem egyezik az emberek életvitele, szokásai. szerencsére. te is fogadd el, hogy van akinek a 32gb is kevés, mint ahogy azt is el kell fogadni, hogy valakinek a 2 gb is elég.film: ha veszel egy tv kábelt nézheted azzal is, és azért csak jobb így cipelni mert a telefon mindenképpen nálad van, és nem kell cipelned a dvdket. kényelem.
[ Szerkesztve ]
-
hanee
senior tag
Sziasztok!
Szerintem is jó ötlet, hogy csinálnak 8GB-os változatot. Én például csak azért vettem 16GB-os-at, mert fehérből csak ez volt. De ha fekete kellett volna, a 8GB-osat veszem.
Nekem most fent van rajta kb. 350 zeneszám, de ennél többet nem igen teszek rá szerintem. Filmet nem nézek telefonon (minek, hol, mikor?), buszon olvasni szoktam, könyvet. Papírból készült, igazi könyvethanee
-
Octi
aktív tag
Már bocsi, de hol is vitattam a 16, illetve 32GB-os verzió létjogosultságát?
Nekem csak a 6-7 film szúrt szemet, de már fel lettem homályosítva.
ha veszel egy tv kábelt nézheted azon is, és azért csak jobb így cipelni mert a telefon mindenképpen nálad van, és nem kell cipelned a dvdket. kényelem
1., Másnál nem szoktam filmet nézni. Ha mégis, max nézem az övét.
2., Ha mégis vinnem kell, külső házban noti HDD.Különböznek az igények, és az emberek (szerencsére).
Számomra a telefon még mindig elsődlegesen munka eszköz, pár egyéb számomra hasznos funkcióval, és nem multimédia központMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
joey04
titán
nem multimédia központ
nekem viszont az.Már bocsi, de hol is vitattam a 16, illetve 32GB-os verzió létjogosultságát?
konkrétan sehol, de minden hozzászólásod ezt sugallta, mert sehol nem azt írtad, hogy pl te nem használod ki a filmezést stb, hanem, hogy el nem tudod képzelni kinek kellhet.külső házban noti HDD.
persze, még egy plusz kütyü, kösz nem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mobil flották
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali játékos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest