Hirdetés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- 206 gramm, 6550 mAh, 150 ezer forint
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Még egy Redmi Watch 5 befutott
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
Kíváncsi vagyok rá. De én még nem tervezek telót cserélni (A1 van).
Megvárnám, amíg az 5G biznisz kicsit beindul... -
törölt tag
Eléggé egy kaptafára megy a két rendszer, de az inkább MIUI-s Mi 7x lesz
Kíváncsi vagyok milyen lesz az A3, de nem bánnám, ha valami jobb kamera meg meg nem 2 éves design is megjelenne idén.
-
enginev3.0
félisten
Nem tudom mért nem képesek a gyártók jobban ráállni az Android one megoldásra
Legalább egy csúcsmodell minden évbenA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
törölt tag
Ezeket már a GSM Arena látta el készüléktippekkel: szerintük az EMUI-s Mi 7X, illetve az Android One rendszerű Mi A3 és Mi A3 Lite a szóban forgó trió, azt pedig XDA-Developers teszi hozzá, hogy mindhárom phablet előlapjára 32 megapixeles kamera kerülhet, négy pixelt egyesítő szuperpixel (vagy pixel binning) technológiával, ha a helyzet úgy kívánja.
Elírás akar lenni? -
Drughi
addikt
A MI A1 a maga idejében bombasiker volt, az A2 már nem durrant.
Nem csak a processzort kellene újítgatni hanem valami komolyat belerakni a középkategóriába.
A jó kamera alap lenne.
Xiaomi 14T
-
margithid
veterán
Várós.
Ha Mi A3 Lite olyan áron lesz mint a Mi A2 Lite, akkor beszerzek egyet másodtelefonnak.
Pocophone F1 utódjára leszek még kiváncsi.
Az is volt iszonyat jó áron emlékeim szerint. 200-300$ között. És egy olyan hardverért igencsak megéri ezt a pénzt! -
Victoryus94
őstag
Valószínűleg nem olyan árban lesz, mint most az A2 lite, hanem amikor kijött.
Az első néhány hónapban -itthon- olyan 50 ezer környékére tippelem a Lite-ot, és 80 körülre az A3-at.
Én a Lite árát közvetlen a legkisebb Note 7-hez lőném (szerintem hasonlíthat is rá -de majd eldől). Míg a nagyobb testvérét a legnagyobb Note 7 felé..Persze lehet, alaptalan a gondolat, főleg hogy a Redmi már teljesen külön csapat, és egyelőre nem sokat tudni a telókról (azért 2-3 hónap múlva várnék valami bejelentés féleséget)
-
A2lite
csendes tag
válasz Victoryus94 #9 üzenetére
Nem hangzik rosszul, majd A5 Lite-ra vàltok. (Ha nem 15 colos lesz )
-
Ixion77
addikt
válasz Victoryus94 #1 üzenetére
Mihez olyan nélkülözhetetlen az 5G?
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Ixion77
addikt
válasz enginev3.0 #3 üzenetére
Mert nem érdekük.
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
-Faceless-
őstag
Pontosan erre várok egy ideje, vagy egy redmi 7-re stock droiddal.
-
Tudatos vásárlás. Önigazolás. Saját lelkiismeretünk megnyugtatása,h nem szórjuk ki a pénzt elavult technológiákra. Kíváncsiság.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS in 1 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
törölt tag
Inkabb arrol lenne hir, hogy nfc is lesz benne.
-
Istvan213
csendes tag
Mondja már meg valaki, mitől olyan jó a képernyőbe integrált ujjlenyomatolvasó? Mert szerintem ergonómiailag, és használhatóságban éppen hogy visszalépés.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Victoryus94 #16 üzenetére
Azzal tudsz fizetni Google Pay-en és egyéb banki appokkon keresztül?
-
gusthy
veterán
Ez valószínűleg teljesen szubjektív. Nekem most olyan telefonom van, aminek előlapi az ujjlenyomatolvasója, és abszolút visszalépés több szempontból is. Egyrészt jóval lassabb, másrészt nem lehet vele legörgetni az értesítési sávot, pedig az nagyon kényelmes dolog volt. Harmadrészt óhatatlanul sokkal többet fogyaszt.
-
Victoryus94
őstag
válasz szabi__memo #20 üzenetére
Elileg van olyan okos óra, amivel lehet (én még nem használtam egyiket se). Mivel a MiBand 4 sem jelent még meg, így ezt nem tudom előre.
Sajnos kínában a Google fizetési rendszere nem túl releváns, szóval erősen kérdéses, hogy gondolnak-e az Amerikai/Európai ügyfelekre.[ Szerkesztve ]
-
Istvan213
csendes tag
Hát ha meg zsebben van és úgy akarod kioldani akkor nem praktikus, stabilabban tudom fogni úgy, hogy a hátlapot tapizom, mint ha a hüvelykujjammal oldanám fel, ráadásul a bemélyedést még vakon is eltalálom, és nem kell keresgélni a kijelzőn a pontos helyét, asztalon meg ott az arcfelismerés. Ráadásul a kijelzős érzékelő tudtommal drágább is. Ezért az alsó-közép kategóriában nem sok hasznát látom, inkább a kamerára költeném a különbözetet, vagy az aksikra.
-
törölt tag
Szerintem nézd át hogyan működik a kapacitív érintőképernyő. Nem kell vezessen hozzá az üveg.
-
gusthy
veterán
válasz #16820480 #33 üzenetére
Tudom, hogy hogy működik, köszi. És ha megnézed, ehhez bizony villany kell, az elektromágneses tér létrehozásához, tehát fogyaszt, ellentétben a kapacitív gombbal, amihez nem kell, ott az emberi test biztosítja a szükséges töltésmennyiséget. Erről beszélek az elejétől fogva. Egyébként ez pont benne van az általad linkelt cikkben is.
Még annyit tennék hozzá, hogy a másik megoldás az ultrahangos ujjlenyomatérzékelő, ami szintén igényel némi folyamatos áramot.
[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
válasz szabi__memo #35 üzenetére
Nem, de nullánál nagyobb és folymatos. Alapvetően azért szeretjük őket, mert 3D, ezért biztonságosabb, mint a kapacitív.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- LEGO klub
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Projektor topic
- Egyelőre jegeli az Intel felvásárlását a Qualcomm
- Házimozi belépő szinten
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest