- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kokzor
aktív tag
válasz
Parallaxis #45 üzenetére
"Ami fólia, vagy védőüveg esetén jó esetben egyáltalán nem is működik?"
Én erre reagáltam. A hatékonyság romlása nem az, hogy egyáltalán nem is működik, hanem lassabban működhet üvegfóliával, mert egy plusz réteget teszel a kijelzőre.
A sok panasszal meg az a baj, hogy van másik több ezer ember aki elégedett, de nem fogja beírkálni fórumra, mivel a mobilok topikjait sokan akkor keresik fel, ha probléma adódik.
A rossz tapasztalat, sokszor a tudatlanság következménye. Mint mondtam, nem rendelünk ócska fóliákat és rendesen be kell olvasni az ujjlenyomatot, több szögből. Az meg minimum, hogy fólia felrakása előtt alaposan le kell tisztítani a kijelzőt.
Az is egyértelmű, hogy idővel még jobb lesz az ujjlenyomatolvasó, viszont közel sem olyan rossz, mint ahogy képzeled. -
Kokzor
aktív tag
válasz
Parallaxis #36 üzenetére
Én nem olvasom a topikját, viszont sokszor csak nem jól olvassák be az ujjlenyomataikat az emberek. De van olyan is akinek még az ujjlenyomata a régi típussal is problémás bizonyos okokból.
Egyékbként én nem is vennék mást, csak gyári fóliát, ha most kellene vennem. Az passzol a leginkább. Sokszor az emberek annyira filléreskednek a drága telefonoknál, hogy megrendelik külföldről az 1 dolláros vackokat, aztán csodálkoznak, hogy első nap feljön, vagy éppen rosszabb az érzékelés.
-
Teal'C
veterán
válasz
Parallaxis #34 üzenetére
Már ha bele vau:
Azért azt tisztázzuk hogy az itt is jelenlévő és előre mondom akinek nem inge ne vegye magára!Szóval az itt is jelenlévők kis része egyszerűen azért ír szarságokat mert neki nincs vagy nem lehet vagy ha lehetne nem képes spórolni.
Aztan vannak a simán trollok.
Azok akik okoskodnak mert olvastak valamit valahol vagy a Nickelodeonon látta spongyabobtól és az a tuti.
Vannak azok akik megtehetik hogy úgy cserélnek mint más zoknit de végig nem böngésznék a menüt csak 1x és agyilag is zoknik.
És sajnos kevés % az aki évek óta használja nyomonköveti figyelmesen olvassa a cikket stb... és nem ért félre minde f@szságot.Ezt még lehetne sorolni de az utolsó mondat akkor is változatlan és elenyésző % sajnos. A rengeteg panasz és vélemény ezért sokszor fals és sokszor user error mert azt hiszi űrrakétát vett és a 23. századból hozták neki vissza a technikát.
-
Kokzor
aktív tag
válasz
Parallaxis #27 üzenetére
Érdekes, nekem akkor valami csodamobilom lehet, hogy működött fóliával is.
Már gyárilag egy normálisabb fóliát raknak az S10 Plusra. Nem azt a fél másodperc alatt felválós vackot, ami csak a szállításnál véd.Egyébként vicces amikor első napos infókkal dobálózik valaki, abba bele se gondolva, hogy folyamatosan frissítik az ujjlenyomatolvasót is szoftveresen.
-
Teal'C
veterán
válasz
Parallaxis #27 üzenetére
Spigen fóliával tökéletesen működik szinte épp hogy megérintem és már fel van oldva a telefon. Az üveget nem próbáltam csak A50 en azon ment pedig sima teljes ragasztós nem uv-s.
EclipseGT: A beszéd hangszórót váltja ki nem a fő hangszórót alul, így marad stereo a cucc.
-
guriga1234
addikt
válasz
Parallaxis #27 üzenetére
A gyári fólia van rajta és semmi gondom vele.
Mi lenne, ha leszoknál a samu ócsárolásáról? Trollkodj máshol!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest