Új hozzászólás Aktív témák
-
guriga1234
addikt
válasz
Parallaxis #27 üzenetére
A gyári fólia van rajta és semmi gondom vele.
Mi lenne, ha leszoknál a samu ócsárolásáról? Trollkodj máshol! -
guriga1234
addikt
"azon kiválasztottak egyike, akik kezükben tarthatják ezt a telefont" - engem senki sem választott ki. Megvásároltam, ahogy bárki más is megteheti.
"Mesélj még" - nem vagyok mesemondó.
Egyébként az S10-ben ujjlenyomat olvasó is van, nem kötelező az arcfeloldást használni. Én használom, mert gyors és nálam biztonságban van a telefon, másnak esélye sincs próbálkozni. Aki meg nem tartja biztonságosnak az arcalapú feloldást, az nem használja. Ennyi. -
guriga1234
addikt
Gondoltam, hogy tapasztalatod nincs róla. A biztonságnak vannak fokozatai. A samu nem azt mondta, hogy egyáltalán nem biztonságos. Abszolút biztonság meg nem létezik.
Ahhoz egyébként, hogy valaki egy képpel/videóval próbálkozzon feloldani a telefont, előbb meg kell szereznie. Ha már megszerezte, akkor édesmindegy, hogy milyen védelmet használsz, csak idő kérdése a dolog. Akik a telefonom közelébe juthatnak (családtagok), azok nem is próbálkoznak ilyennel. Másnak meg esélye sincs.
Magabiztosan csak saját tapasztalat alapján nyilatkozz. -
guriga1234
addikt
"Sound on Display technológia válthatja a hagyományos beszédhangszórót, azaz maga a kijelző továbbíthatja a mögötte előállított hangot" - akkor ez nem lesz stereo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest