- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
Jóóóóóóóóóóóó
Nem hülyék ezek, megoldják a problémát.
Még a végén váltok[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
vicze
félisten
Először talán a rendszer kéne működőképes legyen... (Továbbra is max. Alfa)
-
dreamdancer
őstag
Az Ubuntu részesedése a desktop OS-ek között talán fél százalék. Az EDGE sem hozta lázba a nagyközönséget.
Vajon miért gondolják, hogy egy akármilyen márkájú mobilon az emberek majd zabálni fogják az Ubuntut?
Nem a lényeg a fontos.
-
Kirrr
aktív tag
Betippeljem a Samsung-ot?
-
bteebi
veterán
válasz dreamdancer #3 üzenetére
A felvetés jogos. Egy (esetleg két) esélyük lehetne: ha nagyon-nagyon jól sikerülne (és emellé még relatíve olcsó is lenne), de még igazából ez se feltétlenül lenne elegendő a sikerhez. Én már valószínűleg lennék annyira maradi, hogy ne váltsak (elég volt a badával befürödnöm). Nagyon nehéz helyzetben vannak, és nem hinném, hogy sikeresek lehetnek, bár azért sok szerencsét kívánok hozzá . Mindenesetre a képen látható mobil(részlet) elég jól néz ki , egy olyan készülékkel még lehet, hogy el is gondolkodnék az Ubuntun .
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
NGA
addikt
Szerintem a Nokia fogja gyártani a droidos telefonjuk mellett. :-)
-
AS
félisten
Samsung biztos nem nekik ott van Tizen ami szintén jövőre jön.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Blyan
félisten
Gyááá, leigazzák a mobilvilágot!!!44!!négy!!
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
félisten
Én az Alcatel-nek, vagy a Huawei-nek örülnék - mostanában teljesen korrekt kis gépeket tolnak ki!
Egyébként meg ja, legyen valami új, teljes értékű konkurencia!
2114 - a Linux éve!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Lenry
félisten
Shuttleworth szerint az Ubuntu platform legfőbb előnye a teljes nyitottság, mely az Android platform kapcsán egyre inkább kezd háttérbe szorulni.
A cégalapító szerint a Google egyre több alapértelmezett szolgáltatást alakított át külön letölthető szoftverré, mellyel együtt azok forráskódja is lezárására került.
az a bajom ezzel ez érvvel, hogy ahogyan a desktop Linux esetében, úgy itt sem érdekel ez senkit.
tehát értem én, hogy biztosan jó, hogy nyitott, csak a vásárlóközönség ezt pont telibeignorálja. erre marketinget építeni... hát. hajrá.[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Enci1983
senior tag
Sony-t rebesgetik.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal.
-
.LnB
titán
Nekem tetszik ez a rendszer a videók alapján, ha röccenésmentesen fog futni a telefonokon, akkor szívesen használnám.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
RaZroX
addikt
Hát ha tényleg képes lesz Androidos appok futtatására akkor nagy jövője lehet a cuccnak.
This is the way
-
Johnny194
aktív tag
Reméljük, hasonló lesz az EDGE-hez, és addig kiforr a rendszer is, amit láttam eddig a koncepcióból, az tetszik
Hogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
cairojack
aktív tag
Ha egy kellően testre szabható, jó funkcionalitású, kényelmesen használható, és stabil OS lesz, akkor lesz esélyük a sikerre, bár nem biztos, hogy szerencsés dolog egy méreg drága csúcsmodellel nyitni. Nem jött be se a Nokiának, se a BB-nek.
Ha túl drágán kezd, nem biztos, hogy sokan szavaznak bizalmat neki. Méreg drágán, egy ismeretlen platform. Rizikós. Az sem feltétlen jó, ha nagyon low end készülékkel nyit egy új platform, mert akkor egy negatív élményt adhat az embereknek, márpedig, ha valamiről az kezd el terjedni, hogy xoar, az kb. ma már egyenlő a halálos ítélettel. Szerintem egy ilyen 100 rugós középkategóriás, de azon belül kiemelkedően jó telóval lenne célszerűbb nyitni. Ez még az az ár, amit hellyel közzel hajlandóak az emberek kiadni egy telóért. Így egyszerre tudnának az asztalra tenni egy minőségi telót, és vevőket is tudnának találni rá.
Persze ez csak egy vélemény.Szerk: Forma tervben kicsit megnyúlták a Surface-t? (Bár az a sok lyuk az oldalán... jó lesz majd takarítani, mikor tele megy retekkel...)
[ Szerkesztve ]
4 col fölött minden phablet... nekem 4 colnál nagyobb telefon, soha az életben nem kellene. Ha fizetnének se...
-
roli543
őstag
Nem értem ezeket a cégeket, nem tanulnak a bada hibájából, sem ez, sem Tízen meg Jolla nem fog sikeres lenni.. Az Android mindent leigáz.. Felesleges pénzkidobás ez a sok fejlesztés.. Bár személy szerint tetszenek
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
RaZroX
addikt
Ha belegondolunk ez határozza meg a platform váltást a leginkább. Most egy átlag embernek ha mondják hogy vedd meg a Linuxos telot mert milyen király, akkor azzal fogja kezdeni, hogy van-e rá facebook meg bkv app. Kapásból nagy marketing fogás lehet, ha úgy reklámozzák, hogy futtathatsz rajta kb mindent. Ha jó lesz a cucc, tuti én is ilyet fogok venni.
This is the way
-
Én nagyon várom. Tekintve, hogy otthon ubuntut használok, nagyon díjaznám, ha a mobilomon is az futna. Plusz az ember nincs rákényszerítve egyik nagy nsa-cimbora (gugli, ms, apple) szolgáltatásainak a használatára sem.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
daninet
veterán
Ha lesz benne Dalvik akkor nem halott ötlet, véletlenül letölthető lesz a play store kóbor linkekről a telefonra máris használható a sok applikáció. Más dolog, hogy ez egy pofátlan élősködő módszer lenne. Mondjuk ott a MIUI ami nagyon sikeres, és gyakorlatilag csak a google szolgáltatásokból ismersz rá, hogy android.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Radeon_5
aktív tag
De sok ertelme is van egy tizedik mobil OS-nek.
Son of a Bit
-
Entryy
aktív tag
válasz dreamdancer #3 üzenetére
Én elég sokat lógok tech lapokon, többek között a ph! lapcsaládon is, de erről én most hallok először.
Itt buknak el az alternatív op.rendszerek, hogy a nagyközönség nem is tud a létezésükről!
Ezen kellene változtatni.http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
-
dreamdancer
őstag
De ahogy hallom, az Alcatel Fire, amit a T nyomat, 20K-ért se akkora sláger, mint amit vártak. (Mondjuk a hw ránézésre ipari hulladéknak tűnik, Adreno 200, nem semmi).
Az a "baj" (nem), hogy 30-40K között már teljesen használható androidos vagy wp-s mobilokat kapni, amik az átlagelvárásokat szoftveresen teljesen kielégítik, és se a FF, se a Tizen, se a Jolla, se az Ubuntu nem igazán tudja bizonyítani a létjogosultságát, hogy natív appok és támogatottság nélkül ugyan miért is lesz jó a júzernek, ha őket választja.
Nem a lényeg a fontos.
-
zdanee
őstag
Én az OPPO-ra tippelek, vagy valamelyik feltörekvő kínaira. Amúgy a legtöbb konkurrens platformmal a legnagyobb gond, hogy kevés hozzá az app (ez még a WPre is igaz). Ha tényleg jól megoldják az Android appok futtatását (és miért ne, az Alien Dalvik már N900-on is ment), akkor elég nagy előnnyel indulnak. Én pl váltanék.
A BB10 elvileg támogatja az Android appokat, de a fejlesztők részéről akkor is kell némi módosítás, szóval nem ugyanaz.Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
vicze
félisten
válasz dreamdancer #36 üzenetére
Én csak a nem létezésre reagáltam. Lassan a csapból is a róka folyik.
-
enginev3.0
félisten
Tuti a HTC lesz, mint androidnál is
Csak ennek nem lesz akkora sikereA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Lomha 8V
addikt
Kicsit nehéz helyzetben van ez a cucc, de azért nagyon szívesen megnéznék egyet közelről, hogy mit tud.
-
gabancs
addikt
Évek óta használom az Ubuntu-t, de telefonon nem hiszem, hogy szívesen látnám. Szerintem csak a nagyon kockákat hozza lázba.
-
blade zte
őstag
Na, fogadunk, hogy valamelyik s*ggdrága gyártó lesz a szerencsés?
Oppo find 7 astro black
-
M5Norbi
őstag
Kuriózumnak jó lesz de nagy esélyt nem látok az elterjedésre. Egyébként kíváncsiságból megnézném nyilván.
Ráadásul csúcsmobilról szól a hír tehát drága is lesz...........sok pénzért meg nem biztos hogy megéri a kockázat egy friss,ropogós oprendszerrel.
Ugyanúgy mint az Androidnál meg a WP-nél idő kell nekik hogy fejlődjenek.
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
Lovey
csendes tag
"Shuttleworth szerint az Ubuntu platform legfőbb előnye a teljes nyitottság, mely az Android platform kapcsán egyre inkább kezd háttérbe szorulni."..."az operációs rendszer utólag telepíthető Android és webes alkalmazások futtatására is alkalmas."
Csak én érzek kicsit ellentétet!?
Lehet, hogy nem is a Google Play-t akarja jelenteni a második fele, hanem inkább az Amazon Appstore-t? Ubuntu Desktopon már integrálásra került a "keresőbe", egyik cég sem hiszem, hogy nagyon tiltakozna ellene.[ Szerkesztve ]
-
zdanee
őstag
Leginkább az Alien Dalvic integrálását jelenti, azaz telepíthetsz apk-t. Ez fent lehet az Ubuntu saját appstore-jában, vagy letöltheted ahonnan jólesik, és ha olyanod van, akkor a Play apk-ját is telepítheted, de ez utóbbi nem a preferált felhasználási forma és törvényesen az Ubuntu nem is telepítheti neked előre.
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest