- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hókusz Pók
aktív tag
Sziasztok! ne haragudjatok, hogy ide írok, de teljesen új vagyok/leszek a témában (iPhone) és hírtelen nem tudtam eldönteni, hol is tegyem fel kérdésem, ami roppent egyszerű és rövid. Szóval! Szabad itt [link] megrendelnem a 4S készüléket, vagy fake az oldal szerintetek? Egy barátom kint él Angliában 2-3 hét múlva jön haza és addigra megrendelhetné.
''Cannot delete 016: There is not enough free disk space. Delete one more files to free disk space, and then try again.''
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Hókusz Pók #51 üzenetére
[link] itt kérdezze meg Hókusz Pók
de 60%-os kedvezménnyel szerintem kamu. 120 rugó lenne a 32g?
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
philoxenia
MODERÁTOR
A flamet gyorsan fejezzétek be, kulturáltan vitázzatok!
-
RaveForce
veterán
egyre többet hallani iPhone fail-ekről, most már androidnál is... egyre jobban örülök h wp7em van
bada tapasztalatok?[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Gadgetfun
tag
Érdekes kérdés ez a "sok hiba". Egyrészt, már írtam egy másik topikban is, hogy sem nálam, sem a barátnőmnél, sem egyetlen iPhone-os ismerősömnél sem tudok róla, hogy bármi probléma lenne a 4S-el vagy az iOS5.0/5.0.1-el így a személyes tapasztalatom jóval kedvezőbb a témában. Persze ettől még nyilván létező a probléma, csak szerintem nagyságrendekkel kisebb mértékben, mint amennyire a média ezt felerősíti. Persze mobil/tech fórumokon fokozottan előtérbe kerül a dolog és úgy tűnik mintha ez általános probléma lenne, de ez olyan mintha egy fogorvosi váróban ülve következtetnél arra, hogy mennyi rossz fogú ember él a világon.
Mindettől függetlenül azért már kínos kezd lenni a dolog és erőssen errodálja az Apple preztizsét és valószínű szegény Steve Jobs forog most a sírjábanA másik meg, szerintem régebben ezeknél jóval nagyobb hibákkal jöttek ki telefonok, csak valahogy manapság jobban elvárjuk a tökéletességet. Csakhogy, ahogy egyre jobban nő a telefonok tudása, a funkciók száma, és közben egyre sűrűsödnek a premierek, úgy nő a hibázás lehetősége is. Pluszban erre jön még a média egyre fokozódó figyelme is...
[ Szerkesztve ]
"Minnél ostobábbnak gondolnak az emberek, annál jobban meglepődnek majd, amikor megölöd őket" - Jó, tudom hogy az "fan" de mikor bereggeltem elgépeltem, és lusta voltam kijavítani...
-
RaveForce
veterán
válasz philoxenia #56 üzenetére
nem teljesen idevág, de kapcsolódik hozzá,h én pl ezért nem fogok soha tabletet venni, mert kommunikáciot telon, netet stb-t notin tolom, ágyban meg nem netezni szoktam... viszont én személy szerint nem tudnék már visszaszokni a csak alaptelefon-ra
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Gadgetfun
tag
válasz RaveForce #58 üzenetére
Csak mert még fiatal vagy! Eljön hamarosan az az idő, mikor inkább nyúlsz a tablethez lefekvés után, mint asszonypajtáshoz...
"Minnél ostobábbnak gondolnak az emberek, annál jobban meglepődnek majd, amikor megölöd őket" - Jó, tudom hogy az "fan" de mikor bereggeltem elgépeltem, és lusta voltam kijavítani...
-
Gadgetfun
tag
+1
(#42) Hobbbyt: "igaz történet" LOL
[ Szerkesztve ]
-
ferikek
aktív tag
Legalább az Apple dolgozik a hibák kijavításán, nem úgy, mint pl.. LG...
-
Org
aktív tag
válasz Black Dragon #17 üzenetére
Csunya lenne ha eladnam. :S
''Nem Szabad Félned A Kudarctól, Játszd Végig A Játékot.''
-
Wave86
tag
Egyetértek veled. Plusz annyi, hogy mikor jutunk már el arra a szintre, hogy elismerjék az is csak egy telefon. Nem pedig mérce az összes többi telefonhoz. Mikor lesz már "trónfosztás"?
Engem abszolút nem érdekel az Iphone sem az Apple. (Lásd, amíg csak PC-sek és Mac-esek tábora volt, jól megfértek egymás mellett; azóta egy bizonyos személy miatt minden megváltozott) Csak ne érezzék magukat felsőbbrendűnek vagy fontosabbnak egy 200E Ft-os telefonnal, mert egy SGS2 tulaj is kiad 150E Ft-ot, ugyanúgy kijár neki is a tisztelet!
Peace! -
tuser
aktív tag
válasz philoxenia #67 üzenetére
Dehogynem ... 100k felett tisztelet amiért hagyta magát lóvá tenni, főleg ha ezt még megideologizálva tud oltani másokat a 20k -s androidos "okosteló" vagy az anno 80k -s "butatelefon" miatt.
4 Tb, 7200 RPM, garis winyó van óccóé' eladóóó : http://goo.gl/bWrs3
-
philoxenia
MODERÁTOR
A cikkhez lesztek szívesek a továbbiakban hozzászólni, sem pro sem kontra nincs szükség flame-re !
-
talamasca
senior tag
válasz philoxenia #75 üzenetére
A flame-keltő hozzászólások nem kerülnek törlésre, csak a reflektálások?
A cikkhez hozzászólva:
3 napja használok 4S-t és egyelőre csak annyi a tapasztalatom, hogy a 4-hez képest kevesebbet bír az akksi, ellenben veszett gyors.
A cikkben említett problémákkal nem találkoztam, még az iPaden osztott ad-hoc hálózaton is gyönyörűen muzsikált!“Black as midnight on a moonless night.”
-
bepe79
addikt
Ugyan nem nekem írtad, de mass storage működik nálam az iPhone 4-el, rádugom a gépre, és iTunes inítása előtt előjön az a kis Windows ablak, ahol szól, hogy ide meg oda kattintva tudom tallózni a telón lévő adatokat (pl. képek, és sikerült is már így másolni a PC-mre), multitasking szerintem megy már iOS 5.0 és 5.0.1 alatt, flash megoldható, és működik: pont ma töltöttem le az iPhone-omra a Puffin nevű böngészőt, amivel korrektül mennek a flash-es tartalmak (pl.: Tanoth, vagy akármi), mappa kezeléssel szintén nincs semmi gond, lehet csoportosítani iOS 5.0 és 5.0.1 alatt az alkalmazásokat tudtommal, és minden megy flottul. S2-őm is volt, annak a 'hibái' a fröccsöntött f.s anyaghasználat, az első x ROM-al való melegedés, aktív hátterekkel röccenések vannak, az iOS gyorsabbnak tűnik, a support egy kalap sz@rt sem ér: Samsung KIES-re mindenki panaszkodik, hogy használhatatlan, elcseszi a telefont, elrontja a frissítést, stb., hivatalos Android frissítéseket nem kapkodják el, a KIES-ben az aktuális főzötthöz képest 10 verzióval azelőtti érhető csak el, és még sorolhatnám.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
llaszlo
veterán
Kezd elwindózodosni az iOS. Mindenre jön valami hibajavítás. Sőt az asztali rendszernél is egyre több a hiba. Az ifjú titánnak aki most az SW részlegért felel nem ártana jobban összeszednie magát.
-
infectedmann
őstag
Én a rossz akkumulátor kezelésen kívül más hibát nem véltem felfedezni iPhone 4S -en.
[ Szerkesztve ]
-
Bling95
őstag
Azert ezek az i5-os beszolasok hogy jobs lelotte mert problemak voltak vele es nemis a 4st terveztek es nemsokra jon az uj total kamu az egesz, jovo nyarig nem lesz uj iphone
Temahoz: van par 4s a kozelemben egyikkel sincsen semmi baj, szerintem nem jelentkezik tul nagy szazelekban a hiba csak mivel apple tulvan fujva( mert premium gyarto). Es biztosan javitjak majd , aki meg hibasat kapott az vigye vissza aztan kap egy masikat ami jo lesz , nem nagy drama
-
-
dergander
addikt
Lényeg minden softverbe van hiba,de most az apple nagyot rontott,hamár windows Phone rendszer,a debütálás nem a legjobb fagyások tönkelege...még az android még mindig stabilabb képet mutat,hiába is utálja mindenki.
-
jacis
nagyúr
Majd kapnak a felhasználok egy boomper-t....
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Magnum_
nagyúr
válasz infectedmann #82 üzenetére
én is csak azt, de az kellően zavar.
I humbly and respectfully decline™
-
Ezért nem veszünk soha, semmiből elsőszériásat. Ennyi. Ettől függetlenül ez még mindig egy rohadt jó készülék, csak ki kell várni amíg Ő is rájön
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
lovrityp
csendes tag
válasz donceleger8 #24 üzenetére
Kedves donceleger8!
Semmi se tökéletes az ios se! App storeban átlagosan 1 app 1 euró, JB-vel ingyen tehát az nem használ JBt aki megteheti!
-
infectedmann
őstag
Hát igen, tud fejfájást okozni. Csak azt nem értem, hogy nem egyszer volt már szoftveresen ilyen gond és most megint szoftveres gond miatt merül jobban az akkumulátor. Úgy tűnik az Apple nem tanul a hibáiból. Ennek ellenére egy remek és szupergyors készülék. Nem létezik tökéletes telefon és rendszer, az Android is 100 sebből vérzik (nem hiába nem maradtam azon a vonalon), viszont volt időm megszokni az iOS 3 év alatt, csak tettem egy kis kitérőt, háta megszeretem az Androidot, de nem az én világom.
Amúgy bele lehetett volna írni a cikkbe, hogy itthon meg úgy világszerte is csak olyan szolgáltatók SIM kártyájára dob hibaüzenetet az iPhone 4S, ahol nem lehet hivatalosan kapni a telefont, mert nem biztos, hogy megfelelő kapacitású microSIM -et kapnak a felhasználók ezen szolgáltatóktól.
(#90) lovrityp: 1 Euro -s appot szerintem értelmetlen le warezolni (mindennel együtt is kb. 500-800 Ft -ra jön ki). Én mikor első generációs iPhone -t használtam, az alkalmazásaim nagy része warezos volt, de most 1 hónap alatt többet költöttem alkalmazásokra, mint előtte 3 év alatt. És nem, nem azért, mert megtehetem, hanem azért, mert 1. Nincs még JB iPhone 4S -re 2. Így döntöttem.
[ Szerkesztve ]
-
lovrityp
csendes tag
válasz Mr.Csizmás #92 üzenetére
A jailbreak egyfajta szoftveres feltörés ami segítségével ezeket a dolgokat megteheted. Erről útmutatót megtalálsz youtubon és iphone fórumokon. Új telefon vásárláskor egy bibi van, hogy ugrik a garancia szóval mindenki eldönti ilyenkor, hogy mi a fontosabb!
-
donceleger8
őstag
Gyorsan találsz magadnak ellenségeket! Itt többen támogatják a fizetős appokat, úgymond hála ez nekik a munkájukért!
Ezt meg az androidos féle ROM módosításokra írtam, mert valaki azt írta, hogy ilyen nincs iphone esetében. JB is egyfajta módosítás, főleg úgy hogy, hogy bizonyos dolgok csak ezzel jönnek elő, mert alapból nem teszi elérhetővé az apple!Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
donceleger8
őstag
Na látod! Pont ezért nem szeretem az iphone-t, minden pénzbe kerül. Új készüléket meg nem JB, mert ugrik a gari, azért meg nem akarok fizetni egy app-ért, hogy telepítés után ne jöjjön be és akkor feleslegesen költöttem rá. Meg aztán mással nem kompatibilis, ez azért eléggé gáz így 2011 év vége felé, gondolok itt a BT kapcsolatkora.
Meg aztán ezek a mostani hibák, amikről lehet olvasni, hát nem is tudom....
A legjobb, legmegbízhatóbb cég terméke, aminek az ára is a csillagos ég, és ez mögött leginkább a stabilitás áll, sokak szerint.
Most azért csorbult egy kicsit a neve ennek a dolognak. Számomra meg egyre jobban kiderül, hogy mennyire jól döntöttem, amikor az iphone szóba se jöhetett a telefonvásárlás során.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
Tomi13
senior tag
Én most állok új mobil vásárlás előtt, 2 telefon között vacillálok az egyik iphone4s a másik a galaxy s2, olvasva az itteni fórumokat nagyon nehéz dönteni.
Eddig androidos készülékem volt, tetszett hogy sok app ingyenes rá, de ugyanakkor mivel nem egy készülékre voltak gyártva volt olyan ami jól futott és volt olyan ami meg egyáltalán nem. Sajnos samsung telefonokról a közeli ismeretségi körben szinte csak rosszat hallok, de azt hozzá kell tennem hogy ezek nem felső kategóriás készülékek. Iphone-ban az nem tetszik, hogy ha jól értem nincs rá ingyen alkalmazás,mindet meg kell venni,ez gáz. Ugyanakkor ha jailbreakeli az ember ugrik a gari, ez is gáz.
A lényeg hogy 2 hete még egyértelmű volt a döntés, de most már abszolult nem tudom melyiket érdemes megvenni, erre a kérdésre tudom nehéz a válasz,mert minden fórumon van pro és kontra mindkét készülékről.
Talán ami az iphone 4s mellett fogok dönteni az az ár (-25k) illetve a jobb ártartása. -
Istwan
tag
válasz donceleger8 #95 üzenetére
Igen de sajnos az alama jelet már annyira "beszopta" az arra hajlamos vásárló, hogy nem tántoritják el ezek a hibák. Még mindig a magas ár árnyékában a megbizhatoságában hisznek. Üzletileg durva jól csinálta az apple csak hát most szorult helyzetben van... betámasztott neki az android.
-
Tomi13
senior tag
válasz donceleger8 #97 üzenetére
Vodafonenál nekem 69-ért adják az iphone 4s-t az S2-t pedig 94-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Call of Duty: Black Ops 6
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gitáros topic
- Hálózati / IP kamera
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest