Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- [Re:] Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- [Re:] OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- [Re:] Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- [Re:] Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- [Re:] Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- [Re:] Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- [Re:] Már melegítenek a Garmin új futóórái
- [Re:] Google Pixel 6 - új rendszer új köntösben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duree
veterán
Végre itt van, ezt már nagyon várta mindenki, remélem az árazása nem a fellegekbe lesz.
duree54
-
Acélfarkas
senior tag
Várjuk a tesztet az LG féle C2-essel együtt ha majd megjelennek.
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
jedis
senior tag
Nahh végre ! Ez már befér a nappali szekrénybe !
Ha az autópályán haladván, egyszer csak vészjósló mennydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hidd azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
-
Ez mind szép és jó...ár?
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 1600 - MSI Vega 56 \\ XMG Core 15 \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini Fly More Combo \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
winhate
őstag
Scart csatit ne hagyják ám le!
Ha nem tudom rádugni a ps2 amiga c64 kombot nem is kell 😀.http://pouet.net/prod.php?which=5633
-
Pro Koryak
őstag
"A készülék megkapta az XR OLED Contrast Pro nevű technológiát, amely elméletileg folyamatosan monitorozza a panel hőmérsékletét, és ennek tudatában módosít az egyes képpontok fényerején, "
Remélhetőleg a menüből kikapcsolható lesz. Ha nem akkor
-
Partz
senior tag
válasz
Pro Koryak #7 üzenetére
A tavalyi A90J ugyan ezt az algoritmust használja, tudtommal nem sok panasz volt rá.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Sony A90K az LG Display által gyártott panelre épül, és 4K-s felbontást kínál, méghozzá HDR támogatással.
- Eladó konfig! I5-8500 240GB 2TB 16GB DDR4 GTX1070 8GB!
- Asrock Z370 Taichi Prémium Tuninglap Eladó
- Samsung NP355V5C 15,6" HD MATT, A8-4500M CPU, 4GB RAM, 128GB SSD, WIN 10, SZÁMLA, GARANCIA
- Huawei WiFi Q2 Pro MESH rendszer
- DELL PRECISION T3600, Xeon E5-1607 CPU, 8GB RAM, 500GB HDD, NVIDIA 2GB VGA, WIN10, SZÁMLA, 6 HÓNAP
Állásajánlatok
Cég: The IT Solutions B.V.
Város: Debrecen
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest