- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple Watch
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Kedves Coolpad F1 tulajok!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTé
tag
Valaki tud segíteni ?
F1-esen 4.4.2 / 3.4.67
USB hibakeresés kikapcsolva akárcsak 7320-on, rádugom a gépre csak tölt fel se jön a charging/MTP stb. menü a WIN7-en meg kiírja hogy USB device not recognized
Mi a megoldás, hogyan láthatnám a teló és microsd-n az adatokat ??? -
KisTé
tag
válasz janaman01 #5145 üzenetére
Elavult ??? Szerintem elképesztően szuper, minden hibátlan rajta, játékok is hibátlanul gyorsak, miben lehet jobb egy rom ennél ? Valószínűleg csak akkor tennék fel másikat ha valami nem stimmelne de ezzel minden pazar eddig. 7320assal voltak csak gondjaim azon akadt minden és gondolkodott, ezzel eddig jele sincs semminek.
-
-
KisTé
tag
Melyik a legjobb rendszer a telóra amin működik minden és az akkut nem eszi. Az enyémen 3.4.67-es 4.4.2 van, minden működik rajta de az akkut az nagyon eszi, kb. 1 nap alatt lemerül.Volt már 7320-asom az 2napig bírta stabilan átlagba és szint úgy 2500-as akksi volt benne igaz 4.2-es rendszer volt rajta.Ezzel a hálózatvesztéses hibával találkoztam már én is, telenoros vagyok, se ki se be nem jött és nem lehetett hívni senkit és restart megoldotta, jelenleg jól működik, de para hogy egyszer csak elérhetetlen leszek. Egyetlen dolog van még, valaki tudja, hogy nevekhez hogyan lehet csengőhangot rendelni? Illetve gmailos üzenethang és sima sms hangot lehet-e állítani vagy ezen a rendszeren csak egy üzenethang van azt csókolom ???Amúgy szuper teló csak jó lenne 2nap akkuidő!
-
KisTé
tag
Melyik a legjobb rendszer a telóra amin működik minden és az akkut nem eszi. Az enyémen 3.4.67-es 4.4.2 van, minden működik rajta de az akkut az nagyon eszi, kb. 1 nap alatt lemerül.Volt már 7320-asom az 2napig bírta stabilan átlagba és szint úgy 2500-as akksi volt benne igaz 4.2-es rendszer volt rajta.Ezzel a hálózatvesztéses hibával találkoztam már én is, telenoros vagyok, se ki se be nem jött és nem lehetett hívni senkit és restart megoldotta, jelenleg jól működik, de para hogy egyszer csak elérhetetlen leszek. Egyetlen dolog van még, valaki tudja, hogy nevekhez hogyan lehet csengőhangot rendelni? Illetve gmailos üzenethang és sima sms hangot lehet-e állítani vagy ezen a rendszeren csak egy üzenethang van azt csókolom ???Amúgy szuper teló csak jó lenne 2nap akkuidő!
-
KisTé
tag
Még egy észrevétel.....amikor beszélek valakivel és le akarom tenni full sötét a képernyő mindig meg kell várni, hogy a másik fél tegye le.
-
KisTé
tag
Marhára elavult lehet a 2.1-es rom ha nálatok ekkora hibák vannak nem is értem komolyan, ezekhez képest hibátlannak mondom inkább, remélem lesz majd egy tökéletes verzió egyszer, mert nekem eddig marad ez, várom a kísérletezéseket.
-
KisTé
tag
válasz ekrisztian #5612 üzenetére
Ezzel a telóval ez az átlag sajnos....nálam legalábbis. Igaz én sokat játszok, de mint említettem a régebbi telóm egy 7320-as az 2x ennyit bírt átlagba, ha nem nagyon playeztem akkor 3nap is megvolt majdnem. Ami durva, hogy az ugye 5.5 colos tehát nagyobb is a kijelzője és mégis Jó lenne ha úgy bírná az F1 is!
-
KisTé
tag
Ez az akksi idő nagyon aggaszt, full töltés után 10 perc eltelik semmit se csinálok a telóval és máris 92%-on van, lehet állítani valahol valamit nem létezik, hogy ilyen gyenge.....
-
KisTé
tag
A telót alig használtam egész nap, 1ki se bejövő hívás......1napos üzemidő, baromi szar egy 2500mah akkutól valami nem okés.
-
KisTé
tag
Illetve valaki tud valahonnan szerezni új F1es akksit...lehet kapni ? Lehet valahol állítani beállításokban, hogy lassabban merüljön ? Vagy tegyen már fel nekem valaki olyan rendszert amin minden működik, játszani is tudok ugyanúgy mint most akadás nélkül és nem merül az akksi ilyen durván.....
-
KisTé
tag
válasz slezakimi #5718 üzenetére
És ezen minden működik ugye, nem akad és nem dob ki a játékokból, főleg (Real Racing 3), kamera jó, se fagyás semmi ??? Csak én egyáltalán nem értek hozzá, fel tudod tenni nekem merre laksz ? Ja és még annyi hogy akkor ami van a telón azt elvesztek mindent gondolom, alkalmazások stb.
[ Szerkesztve ]
-
KisTé
tag
Nem tudom mit kell ezen a programon nézni amiből megértem, fel vannak sorolva az alkalmazások mellettük idő meg valami x-es szám, én ebből nem értelmezek semmit....
-
KisTé
tag
Egyenlőre remélem csak a játék (Real Racing 3) meríti le a telefon akksiját, mert folyamatosan fut, nem tudom a V3 helyreteszi-e vagy leállítja-e mert folyamatosan szervizeli az autókat és hiába állítom le a futó alkalmazásoknál akkor is feldobja, hogy kész az autó. Szóval majd kiderül......
-
KisTé
tag
Úgy néz ki megoldódott az akku problémám, az volt amire gyanakodtam (Real Racing 3) folyamatosan fut és meríti a telót, de már pöpec !
-
KisTé
tag
Nekem a viberen a hívás meg a fogadás nem működik egyáltalán Az üzenetek hibátlanok.
-
KisTé
tag
válasz slezakimi #5952 üzenetére
és most már neked is a mexel rom van fent ? Fel lehet azt úgy tenni, hogy a jelenlegi adataim és alkalmazásaim ugyanúgy működnek?Értem ezalatt, Sygic ami nem eredeti illetve pld. CIB Mobiltoken program...amihez ugye a bank ad kódot, vagy ha felteszem ezt a romot akkor mindent lehet újrahúzni azt vagy megy vagy nem...azt mehetek megint a bankba
[ Szerkesztve ]
-
KisTé
tag
Van egy nagy fájdalmam!Kijött a World Of Tanks Blitz játék Android rendszerre és nem tudok vele játszani, mert a Play Store-on ezt írja ki :
Az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval
Az én rendszerem :
Aosp kk rom v2.1 laek 17, kernel 3.4.67, android 4.4.2
Megnéznétek páran, hogy nálatok engedi-e telepíteni vagy ehhez gyenge lenne a telefon teljesítménye ?
Várom a válaszokat!
-
KisTé
tag
A SuperSu az mire jó illetve érdemes-e és hogy kell frissíteni mert feldob valami normál meg twrp frissítést, aztán meg újra akar indulni. Na sok a kérdés de egyáltalán nem értek hozzá....mint látjátok ! ....???? Köszi
-
KisTé
tag
valaki meg tudja oldani, hogy az adobe flash működjön ?Konkrétan erre az oldalra gondolok F1-esen :
Próbáltam dolphin böngészővel, elindul ugyan de belépni már nem enged, kolegám Samsung S5-ösén meg be tud lépni mozillával???...
-
KisTé
tag
A World Of Tanks tiszta cumi, állandóan frissíti a játékot és hova dob át...persze hogy a Play-re....ott meg ugye nem kompatibilis Szenzációs, valaki tud segíteni ????
-
KisTé
tag
World Of Tanks frissítésre valakinek ötlet ?
-
KisTé
tag
válasz ekrisztian #6651 üzenetére
Akkor ezek szerint csak mexel romjával kompatibilis a play-en, az nagy kár ! Gondolom nem tesztelné ki senki, hogy megoldható-e valahogy ezzel a rommal......
Új hozzászólás Aktív témák
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest