- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Schuler888 #65 üzenetére
-
Somatom
veterán
válasz
Juhaszatti #47 üzenetére
Azt tudom, de sztem attól még erősen befolyásoló tényező az angolszász hozzáállás. Meg aztán a japán - kínai viszony sem éppen dwa bratanki múltra tekint vissza.
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz
#78791680 #31 üzenetére
+1
A Mi A2 Lite -ot is sokan használják elégedetten, mert csak arra használják, amire a marketingesek gondoltak. Pl. nekem hiányozna a csúcs Xiaomik -ból a HDMI kimenet. Ez a Samukon és a Huaweieken adott. Bár, a Samu sajnos kihátrált a Linux on DEX -ből, ami sztem egy innnovatív project volt. -
-
Somatom
veterán
válasz
Schuler888 #22 üzenetére
Sztem reális szám. Azt nem írta, hogy a fele mennyit gondolkodik a vásárláson. A "Huawei -t sohasem vennék" végeredmény is gondolkodás egy Huawei vásárlásán.
-
Somatom
veterán
Gyönyörűen felvázolt ökoszisztéma. De, mit fog használni a Huawei mondjuk az ARM, vagy a Bluetooth helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest