Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • joestone

    addikt

    válasz workin #8842 üzenetére

    Nem használtam még sosem azt a parancsot. De a fastboot-ot nem lehet kikapcsolni amennyire tudom. Illetve ki lehet a bootloaderben , de ehhez fel kell flashelni a fastboot tiltott bootloadert. Ilyen volt pl a gt540 , abban gyárilag tiltott volt a fastboot (bootloader) mód.
    A G300 esetében a gyári bootloader esetében , (a bekapcs + hang le kombóval elindítható ebben a módban):
    A fastboot boot nem működik.
    A fastboot flash csak unlockolt bootloader esetében működik.

    CWM -ben vagy működő rom alatt alapvetően a boot.img-ben lévő init.usb.rc határozza meg hogy milyen módban milyen hw id-vel látszódjon az eszköz. Bootloader avagy fastboot módban ez nem így van és a win updateről telepíthető a szükséges driver . Ellenőrizni a driver meglétét úgy lehet , hogy fastboot módban indítjuk a telefont majd a pc -n egy dos ablakban kiadjuk a fastboot devices parancsot. Ha itt waiting for device üzenet fogad nincsen fent a driver vagy nincs fastboot módban a teló.
    Kilépni fastboot módból a fastboot reboot paranccsal lehet.
    A fastboot -w pedig egy hard resettel egyenértékű.

    CWM flash hibát okozhat az is , ha a default.prop -ban más az eszköz id-je(ro.product.device) mint ami az updater-scriptben be van állítva . (meta-inf folder a zipben).

    Addíg míg usb-re dugva win csipog , hogy eszköz lett csatlakoztatva addig él a teló. Ha usb-re dugva semmi életjel sem a pc-n sem a telón (mintha akku nélkül próbálnád bekapcsolni) na akkor gond van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák