- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
greeneye166
aktív tag
Szia. Azért gondolom így, mert szerintem mindkét hardvert egy közös BIOS vezérli el és emellett a "két hardver" közt jelentős átfedést sejtek. A kijelző videó"kártya"ája szinte biztos, hogy közös és csak a hardverillesztése kétirányú.
Ebből indultam ki és úgy gondolom, hogy ahogyan egy kijelzőt meghajthat két hardver bemenet, ugyanúgy meghajthat egy procit, Ramot stb. Ezért gondolom, hogy eltúlzott a kijelentés a dupla hardvert illetően és valójában 80-90%-os átfedés van köztük és ehhez jön 10-20% oprendszerhez igazított saját hardverillesztésl.
Egyrészt gazdaságosabb lenne így + kisebb helyet foglal.ui: Szeretek spekulálni dolgokon. Amit írtam nem alapul valós információkon, ez csupán az általam eddig megtapasztalt gazdaságos gyártói magatartás és a saját logikám szüleménye.
Nem is ragaszkodom az igazamhoz! Te vagy a szaki a dologban, de talán érdemes laikusként is megnézni a dolgokat és én ezt az oldalt próbálom képviselni - "józan parasztész".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- iPhone topik
- Windows 11
- Éjszakai műszak
- EAFC 26
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest