- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmose33
őstag
Sziasztok! Vettem ma egy ilyen telefont, kicsit repedt a hátlap, ami nem zavar másodlagos telefonnak kell. Viszont a töltés vezérlő rossz: lehúztam töltőről és úgy érzékeli kb 5 másodpercenként ,mintha töltőre dugnám. Ez nem is zavarna nagyon csak ugye ébresztgeti a kijelzőt is. Volt már valakinél hasonló?
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a gyors választ. Feltettem töltőre este még egy 20 percre kb. illetve elötte kitisztogattam és megjavult, azóta nem csinálta. Viszont a jackdugalj sajna nem működik, meg a főkamera sem ,szerintem rom újra rakás lesz belöle. Illetve a hátlapot is kikéne cserélni elég viseltes. Amúgy nagyon tetszik, másodlagos telefonnak jó lesz. Ja meg az aksit tesztelem még,de szerintem nincs nagy baja egy napot simán bír, de lehet hogy többet is. Ha tudnál még segíteni ,hogy rakjam újra a romot. Esetleg tudsz jó áron hátlapot? Köszönöm
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
TIT
veterán
válasz vilmose33 #1203 üzenetére
Nincsmit.
Rom újrarakás kjnai nekem htc-nél,samunál sikerült de ott fent volt a neten hivatalos oldalon.
Pdafan klubba tudnak segíteni biztos,főzött romokat láttam de azokban nem bízom,de szerintem ez hw hiba,azon meg nem segít a rom újrarakás.
Akitől vetted annál működött a kamera+jack vagy átvert? -
-
vilmose33
őstag
Nagyon tetszik kompakt kis telefon, ha bírja jó lesz majd kis lányomnak. Keretett- hátlapot próbálok még vadászni rá. Aksi is egész jó. Kijelző is szép,karc mentes. Írtam tegnap egy szervízesnek, kuka volt a válasza, de szerintem jó lesz ez még sokáig.
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
TIT
veterán
Nem értenek ezek hozzá,én is elvittem 1 helyre ahol elvileg kenik vágják...hát nem.
Nekem a gps hülyült meg,mert nem talált jelet,pedig a progi szerint a sensor jó volt...aztán 1x csak jó lett.
Nekem 3 év után is olyan mint a gyári,aksi is 5 napig bírja kb. -
vilmose33
őstag
Vagy úgy volt vele gondolom,hogy sok melo van a telefonnal és nem éri meg foglalkozni vele. Már körbe nézegettem, másnem esztétikailag rendbe teszem, már feleségemnek is megtetszet. Kamera meg jack annyira nem fontos, rádiót szoktam hallgatni, de az van a másik telefonomon is. 5 nap üzemidő az remek . Köszönöm a segítsésed mégegyszer Írok ha jutottam valamira, illetve elakadok.
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest