Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Végre hivatalos a legolcsóbb 5G-s készülék
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CB
senior tag
Ezt a típusú ROM-ot már próbáltam, innét lehet letölteni.3.5-ös sensét használ.
Én a v6.1.1-et próbáltam, jól ment csak kicsit lassú volt.
Telepítés után csak másodszorra indult el a telefon, és a témáknál, háttérképeknél, stb. nem lehetett látni semmit, csak fekete kockákat.
Az időjárásnál, mikor mentek a felhők 3D-ben, a felhők ugráltak kicsit.[ Szerkesztve ]
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
CB
senior tag
Az én módszerem (nem néztem, hogy ezt már próbáltad-e):
1. A számítógépre fel van telepítve a HTC sync.
2. pzoley által linkelt programok telepítve vannak a számítógépre.
3.SD kártya a telefonban van.
4.A korábban telepített rom fut a telefonon.5.Csatlakoztatni kell a telefont USB-n keresztül a PC-hez.
6.El kell indítani a pzoley féle partícionáló progit (Partition_Wizard_Home_Edition_Free_v5.20.exe)
7.A partícionálást a pzoley féle módon el kell végezni. A művelet végén az USB-t nem szabad kihúzni!, hanem rögtön fel kell másolni az új ROM-ot (*.zip).
8.USB kihúz, az éppen futó ROM-ból kilép (kikapcsolni a telefont).
9.HBOOT-ba belépés(hangerő le+bekapcsoló gomb), recovery menü, majd full wipe.
10. ROM (*.zip) telepítés.Nálam mindig működött. Sőt! Csak így működött. Egyéb módszerrel nem tudtam az sd-re ext3 partíciót csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
CB
senior tag
Azt válaszd ki, amit felajánl legmagasabbat. Neked csak 4 MB-os kártyád van. A leírás ennél nagyobb kártyáról szól.
A második programmal pedig csak a második lépést csináld meg. Én sem tudtam az első lépéssel mit kezdeni. Így is jól megy a program, hidd el, ez a tapasztalatom.[ Szerkesztve ]
-
CB
senior tag
Sajnos volt egy délutánom, amikor én is ennyit szívtam vele, mint te. Sem külső kártyaolvasóval, sem a számítógép oldalába szerelt kártyaolvasóval nem sikerült partícionálni.
Csak a telefonos módszer volt a jó (mindig azt használom).
A partícionálásnál pedig vagy a grafikus részen a csúszkát használom. 1 gigát szoktam hagyni ext3-nak.
Szerintem egyébként elég az ext3, nem kell az ext4.40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
CB
senior tag
Nekem is class 4-esem van, és gyönyörűen működik.
Szerintem pontosan írd le, hogy hogyan akartál partícionálni. Úgy tudnak majd segíteni itt.
Biztos, hogy pzoley utasításait lépésről lépésre betartottad?
Kártyaolvasóban próbáltad a partícionálást?Lassan benéznek a "nagyok", biztosan lesz ötletük.
[ Szerkesztve ]
-
CB
senior tag
Jól van.Jól van. Nyugi!
Hidd el, többen is szívtak már hasonlóval, de a végén sikerült. A lényeg, hogy legyen kitartásod.
Ha túl vagy rajta, látni fogod, hogy nem is olyan bonyolult."Nemrég is írtam,hogy nem tudom követni a leírást,mert amit ott ír PZoley,azt nekem nem engedi. "
Én meg írtam, hogy azokat az értékeket pzoley nem 4, hanem 16 GB-os kártyához adta meg.
Te válaszd ki azt az értéket, amit a program még megenged. Ha 32-t ajánl fel, akkor azt.
Pzoley leírása képekkel illusztrált, az alapján meg fogod tudni csinálni.
Arra lennék kíváncsi, hogy a kártya felosztását hogy végzed. Ugyanis több féle képpen meg lehet adni az értéket: legalább 4 féle képpen
1:A függőleges csúszka húzogatásával. Ilyenkor az alsó két mezőben az értékek automatikusan változnak.
2.A partition size mező mögötti lefele mutató nyilacskát nyomod, ekkor az alsó mezőben nem jelenik meg automatikusan érték, de a függőleges csúszka mozog.
3.Az unallocated space after mező kicsi felfele mutató nyilat nyomod. Az érték nő, a felette levő mezőben a partition size csökken.
4.kézzel beírod a mezőkbe az értékeket.
Na most a másodikra hívnám fel a figyelmed. Ha így csináltad, akkor lehet gond.
Bocs, ha nagyon dedósnak tűnik, de első alkalommal én is többször próbálkoztam, majd a saját káromon és tapasztalataim alapján tanultam meg. Nem látok bele nagyon mélyen, de egy egyszerű ROM-ot már felteszek. Azt azért nem várhatod, hogy valaki elszalad hozzád, és megcsinálja helyetted. Egyben biztos, nem a telefon a hibás. Ez egy nagyon jó készülék.[ Szerkesztve ]
-
CB
senior tag
Próbáld meg akkor nagyobb és gyorsabb kártyával, és a tapasztalatokat ne felejtsd el megosztani, mert mindig tanul az ember valamit
Bocs, de nekem végig az volt az érzésem, hogy az ext3 partíció megadása körül tévesztettél valamit, ezért van a prücök a rendszerben.
Egyébként néhányan írták itt, hogy a telefon egyes kártya típusokkal nincs barátságban.[ Szerkesztve ]
-
CB
senior tag
válasz llaszlo #40707 üzenetére
Nekem is az a gyanúm, hogy valamit nem a leírás alapján csinál, pedig tényleg nagyon érthető a leírás.
Én is a telefonban partícionálást ajánlottam neki a 40667 számú hozzászólásban. Le is írtam a lépéseket. Persze mi tudjuk, hogy pofon egyszerű, és sejtem hogy nála biztosan valami apró lépésen siklik félre a dolog.40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
CB
senior tag
OFF
Szerintem nem jó irányba tartasz, ha pont azoknak, akik segíteni tudnának neked, elkezdesz kioktató válaszokat írni.
A baj az, hogy itt mindenki azt sejti, hogy te szúrsz el valamit a megadott lépéseknél.
Ezt meg csak úgy lehetne ellenőrizni, ha lépésről lépésre tudnánk, hogy mit és hogyan csinálsz.
ON40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
CB
senior tag
válasz Melack #40712 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, de mintha korábban már lett volna szó erről.
Akkor is linkeltek be oldalakat, ahol az egy gombnyomásos módszerrel rootolható telefonok is fel voltak sorolva. Sajnos akkor a megadott telefon listában a desire nem szerepelt.40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
CB
senior tag
válasz privacy99 #40724 üzenetére
Az éjszakai gyors merülés szerintem azért van, mert valamelyik progid a háttérben jól leterheli a processzort.Vannak olyan programok, melyeket hiába állítasz le, rögtön újraindulnak.
Ha pzoley féle miui van fenn, akkor biztosan telepítetted a Quick System Info-t. Ha futtatod, a processes fül alatt meg lehet nézni, hogy melyik alkalmazás hogy használja a procit.
Utána vagy uninstall, vagy használat után kilőni.[ Szerkesztve ]
-
CB
senior tag
válasz Reddevil84 #40746 üzenetére
Szerintem attól függ mennyi idős, és milyen állapotban van.
Ha még amoledes, tehát 2,5 éves de jó állapotú, akkor lehet kapni érte úgy 30 és 35 között.
(Ha amoledes, akkor ugye mindenki számára azt jelenti, hogy szebb a kijelző és kevesebbet fogyaszt. Persze nem mindenki hiszi ezt el. Mondjuk ezt azért bizonyítani is kell pl. számlán a vásárlás idejével, vagy az eredeti dobozzal.)
Ha nem régi, esetleg még garis is, és szép állapotú, akkor adnak érte simán 40 fölött.[ Szerkesztve ]
-
CB
senior tag
Én is arra hajazok, 3/4-e már megvan a masinának. Sajnos kézbe még nem fogtam a kicsikét. Sehol sem találtam még eddig. Egyszer a campona plázában a vodafonnál volt egy a töltőn, de vitrinben, üvegajtó mögött. Megkérdeztem az eladókat, hogy meg lehet-e tapizni: NEM!
Így még bekapcsolva sem láttam.
Egyik kolegám már tapizta, és azt mondta, ha meglátom a kijelzőt, elájulok. A fotók olyanok, mintha nyomtatva lennének.
A dézit is csak azért vettem használtan, hogy kipróbáljam, tetszik-e a tapizós telefon.
Ha a dézit továbbadnám, már vehetném is az one x-et, de a lányom már lecsapott a telefonra. Azt mondta olyan szép, hogy nem adhatom el. Bár nem tudom mit kezd vele net nélkül.[ Szerkesztve ]
-
CB
senior tag
válasz bagaba1 #40823 üzenetére
Szerintem használd a keresőt.
dombila fórumtársunk nagyon sokféle képpen leírta itt, hogy hogyan kell visszaállítani.
Szerintem írd be, hogy "gyári állapot" és kb. 170 hozzászólást kapsz a visszaállításról.
Speciálisakat is, lehet, hogy valamelyik illik a telcsidhez.40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
CB
senior tag
válasz szata.68 #40861 üzenetére
Én úgy tudom, hogy nincs.
Az optikai trackball egy nyomásra feléled a telefon (ez jó, mert kicsit kíméled vele a bekapcsológombot), viszont belépni a képernyőzárral lehet.
Ezt sajnos én is hiányolom, sense romnál biztosan működik az a módszer, amire gondolsz.40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
CB
senior tag
válasz Zoly75 #40901 üzenetére
Szerintem augusztus 1.-ig menj vissza, és onnét olvasd el a hozzászólásokat.
A két és fél hónap alatt elég sok rom szóba került.
Egyébként a elég sok romot lehet többféle léppen telepíteni, kinek mi a legfontosabb szempont.
pzoley féle romok között is megtalálod a neked megfelel.
Linkeltem neked egy képet innét. Itt is láthatod a telepítési módokat.[ Szerkesztve ]
-
CB
senior tag
A kinézetéért én sem vagyok odáig. Viszont remekül testreszabható, és nagyon stabil.
Igaz, én nem sok programot telepítettem alá, de én még akadást sehol nem tapasztaltam.Ennek ellenére hiányzik a sense
és ez csábít.Én is kipróbáltam sok romot, de végül mindig visszaraktam a MIUI-t.
Csak az a bajom vele, hogy hiába mentem le nandroid backu-pal, mikor visszatelepítem, kicsit olyan érzésem van, mintha lassabb lenne. Olyan, mintha nem lenne folyamatos pl. az ablakváltás backuppal visszarakva.
Ezért mostanában nem merek belevágni új rom telepítésbe, mert ha újra vissza kell raknom a MIUI-t, nagyon sokáig tart, míg belakom. Ez annyira macerás![ Szerkesztve ]
-
CB
senior tag
válasz qnadam #40930 üzenetére
Őszinte részvétem!
Bár amennyire szörnyű látványt nyújt, a javítás remélhetőleg nem lesz annyira vészes (RazorGTR1).
Azért az szerencse, hogy lehet még tartalék alkatrészt kapni a telefonjainkhoz. Pedig lassan három éve adták ki. (Na jólvan.......két és fél éve)
[ Szerkesztve ]
-
CB
senior tag
válasz WhiteWalker #40939 üzenetére
> "Tudtok valami olyan romot ajánlani (linkkel együtt) ami úgy mond stabil és gyors...esetleg két particiót csinál,egyet a rendszernek,egyet pedig az appoknak"
Az SD partícionálását neked kell csinálni, mielőtt valamilyen romot telepítesz rá.
A partícionálás menetét, és olyan romotkat is amilyenre rákérdeztél találsz ezen a honlapon.A Wiki menüpontban pzoley részletesen leírta minden tevékenység menetét..
[ Szerkesztve ]
-
CB
senior tag
válasz WhiteWalker #40943 üzenetére
Ha a partícionálást pzoley oldalán leírtak szerint csináltad (ahogy írtad is:két partició (fat32 & ext3)), akkor van egy alap partícionálásod.
A kiválasztott romnak ez elég, a kártyával nem kell többet foglalkozni.
Majd full wipe utáni rom telepítéskor a telepítő felajánlja az adatkezelési módot (csak a2sd+ vagy dsws).
Ezt láthatod a rom képernyőmentési fotóinál is.Full wipe rom telepítése előtt kell. Két féle képpen mehet:
- az SD-re másolt .zip fájl futtatásával recovery menüből,
- pzoley féle módon leírtak szerint: recovery menüből így.40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
CB
senior tag
-
CB
senior tag
S-OFF -ra a revolutionary módszer a legegyszerűbb. Itt a legjobb leírás szerintem, ezzel sikerülnie kell. Arra vigyázz, hogy ctrl-c - ctrl-v helyett kézzel pötyögd be amit kell, mert volt itt már olyan, akinek másolással nem fogadta el a beta key -t.
Művelet közben megkérdezi, hogy recovery-t telepítsen-e, ezt mindenképpen fogadd el.
-
CB
senior tag
Főzött romoknál mindig van valami kehe.
De még mindig jobb egy-egy alkalommal bosszankodni havonta egy probléma miatt, mint a gyári rommal bosszankodni örökké. Nem igaz?Az enyémen MIUI rom van fenn, és nagyon stabil. Azt vettem észre, hogy az MX player frissítésekor fagy meg. De hogy miért, azt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
CB
senior tag
Ne ijedj meg a MIUI-tól, nagyon jól testreszabható. Egymástól függetlenül változtathatók az ikonok, háttérkép,a zár stílusa, asztal, értesítési sáv, betűtípus, szöveg stílus, tárcsázó, boot animáció, képernyőzár.
Remélem nem követek el eretnekséget, de íme az én telcsim két képernyője:[ Szerkesztve ]
-
CB
senior tag
Az SD-n jól elkészítetted az alap partícionálást?
[ Szerkesztve ]
-
-
CB
senior tag
válasz ironbed #41015 üzenetére
Szervizbe mindig van értelme beadni, hiszen nem kötelező kérni a drága javítást, megmondják mi a gond, ha olcsó kéred, ha drága, akkor nem.
Ha alaplap csere, akkor szerintem sokba kerülne, legfeljebb keresel egy olcsó, törött kijelzőjű telefont a neten, és átrakatod a belsejét.40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
CB
senior tag
A telefont kikapcsolod. Bekapcsolás:hangerő lefele+bekapcsoló gomb. Ekkor eljutsza hboot menübe. Ha a felső sorban s-off van, ill. a recovery sorra navigálva rányomsz a bekapcsoló gombra. Ekkor belép a recovery menübe. Ha ezt tudja, akkor rootolt a telefon
-
CB
senior tag
válasz concret_hp #41044 üzenetére
Próbáltad már az akkumulátor kalibrálást?
Olvastam máshol is módszereket a kalibrálásra, és állítólag utána megjavult a kijelzés.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest