- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
meszike91
senior tag
Akkor vehetjük úgy hogy most ez a HTC csúcskészüléke?
du, du hast, du hast mich
-
ricshard444
veterán
Abszolút bejövős a cucc
Vannak dolgok...
-
tjb007
nagyúr
A NEC telefonos üzletága (egészen pontosan a NEC CASIO Mobile Communications) kvázi megszűnt, szóval ők már semmit sem fognak megoldani.
Leálltak a fejlesztésekkel, a gyártással, és az eladással is, mert anyagilag sz@rban vannak, és nincs aki kihúzza őket onnan. Úgy volt, hogy a Lenovonak megveszi az üzletágat, aztán amikor nyélbe ütötték volna az üzletet visszaléptek. -
tixem
addikt
na végre fm rádió de nehéz szülés volt
a kamera viszont még mindig siralmas... pedig szimpi cucc, 5" minden földi jó, de megint van egy valami amit jól elcsesztek.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
sdd2
veterán
válasz #32839680 #57 üzenetére
Az SLCD panelek nagyon szép színeket adnak vissza, kb mintha egy festményt nézne az ember, illetve a betekintési szög is kiváló és a fényerő is megfelelő. Elképzelni mondjuk úgy lehet hogy vegyünk egy IPS panelt, ahhoz hasonlítható leginkább, az Amoled inkább túlszaturált, de az SLCD feketéje közelít az Amoledhez. Remélem tudtam segíteni
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
leslie_smith
aktív tag
Na ez már telefon
Nagynak nagy,de nagyon bika
Jobb sokkal mint a oneA mobilarena nem kötelező,de "ajánlott". | Xiaomi Redmi 4X
-
sdd2
veterán
válasz #32839680 #61 üzenetére
Az SLCD a HTC panelje leginkább, ez olyan mint ahogyan a Sony is TFT paneleket használ, más gyártó nem nagyon használ már TFT-t, az Amoled leginkább a Samsungra jellemző de az is terjed elég szépen, az IPS talán az LG konyhája fele vezethető vissza leginkább.
-
Ádám16
addikt
Bitang jól néz ki, nagyon bejön, a hardver se semmi...
-
Integra
titán
ez igen, grat htc, ez egy jó telefon lett!!
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
wertigo1984
őstag
válasz wertigo1984 #66 üzenetére
Most nezem hogy az a sima Butterfly.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Peterson_
addikt
Jézus, ez nagyon pöpec.
Hosszú ideje az első HTC, amit gondolkodás nélkül elfogadnék.
Egyre égetőbb lenne a készülékváltás...na de talán majd a JézuskaApu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
atike
nagyúr
Nagyon jó!
És hatalmas nagy piros pont az akksiért! Hátha trendet teremt...
-
ripla
addikt
2 dolog amit nem értek:
"Jók a színek, de túl erős a zajszűrés, amitől olajfestmény lesz az egész, a részletek elvesznek."
úgy gondolom a cikkírónak még nem igazán volt szerencséje olajfestményekhez testközelből.és a kedvencem
"a leghangosabb állásban még egy ágyú mellett is halljuk a másik felet"
az én telefonomat is lehet hallani egy ágyú mellett, sőt egy traktor vagy egy repülő mellett is de ha csak beállok a ruhásszekrény mellé, még ott is.a többit csak átfutottam, a telefon jó de ha még európában sem lehet majd kapni akkor kár is filózni rajta.
[ Szerkesztve ]
-
halkow
őstag
Hardverben jöhetet volna s800 al és adreno 330 al 3 gb ramal + fémváz +13mpx kamera,+ cserélhetö akkuval + sense 6 tal és akkor mondanám hogy jobb mint az s4 meg az lg g2 de így szar mint a one hiába micro sd + akku 40% nagyobb nem is csoda hogy a htc csõd szélén áll,remélem feldobja a talpát
Alcatel onetouch idol2s the king
-
Enigmagate
csendes tag
Sziasztok!
Tényleg ütős egy vas. Nekem 2,5évig volt egy HTC Flyer-em... Mondjuk az táblagép, de nagyon megvoltam elégedve az összeszerelés, anyaghasználat minőségével. Azzal már kevésbé, hogy túl hamar ráhagytak a ződrobot frissítésére, és csak 3.2 volt az utolsó rá. A mostani árakat már igen túlzonak találom, 200-250Kt egy telóért??? És ezért vettem egy Huawei Ascend Mate-et, Telenoros alapcsomival és összsen 64K-t kellet kiperkálnom, és ez a vas se kutya 4050-es akksival!!!
De hajrá HTC!!
Üdv
-
wertigo1984
őstag
-
FET-MEN
veterán
válasz wertigo1984 #77 üzenetére
arra +1. Nekem ez a kis camcung 2 napokat lazán elmegy durva használattal is.
Iphone 7
-
-
törölt tag
Nagyon jó telefonnak tűnik, kár, hogy a kamera nem túl erős... Ha nem lenne S4, a teszt alapján azt mondanám, ez kellene az összes telefon közül a legjobban.
-
kolosanyi
veterán
-
addikt
Gratulálok HTC, így kell egy majdnem tökéletes telefon elb@szni, egy szar kamerával, ha a kamera jó lenne, simán az egyik legjobb telefon lehetne a piacon, de így? ...
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Ádám16
addikt
válasz gyuribácsi88 #83 üzenetére
...de így is simán az egyik legjobb telefon a piacon.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz gyuribácsi88 #83 üzenetére
A legtöbb embernek ez is bőven elég amit ez tud. Komoly dolgokat akarok fotózni szándékosan, akkor viszem a gépet, ha meg fontos ez, akkor olyat veszek ami jó ebben.
Nincs tökéletes minden igényt kiszolgáló készülék. Én is megmondtam!!!
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
razzorr
őstag
Nem értem ezt a HTC-t, mi a lófüttyért csinál a saját csúcs telójának konkurenciát?! Szerintem az egyetlen gyártó, ahol (kivéve ha szakértő vagy) nem tudod megmondani, hogy mi az aktuális csúcsmodell.
Az S4-el kellene harcba szállni, nem a ONE-al. -
sdd2
veterán
Itt ami megy... A tudást meg kell fizetni, ennyi. A kamera nem tökéletes, messze nem az de ha tudom hogy fotózni kell viszek fényképezőt! Európában nem lesz, persze hogy nem mert akkor a One mehetne a kukába.
-
Lavar
aktív tag
Tetszetős nagyon.
-
BenHans
addikt
Ebben az egészben ez a legjobb:
"Sikerült egy impozáns, 3200 mAh-s lítium-polimer telepet bepréselni a hátlap mögé. Ez kb. 40%-kal több a One-hoz képest, ami jelentős változás, főleg a mai energiazabáló világban. Meg is látszik a növekedés, mivel a készülék közepes használattal (kb. 45 perc beszélgetés, 4-5 óra zenehallgatás, szinte folyamatosan bekapcsolt WiFi, sok netezés, nyomkodás, e-mail szinkron) komolyabb erőlködés nélkül végigbírt két napot. Persze le lehetne meríteni egy nap alatt is, de ahhoz nagyon komoly terhelés kellene, a gyártó szerint egyébként akár 29 óra beszélgetést is kibír egy töltéssel. Ja, az energiatakarékos üzemmódot nem is használtam, az még nyújthat az üzemidőn."
Ha ezt az elgondolást sikerül folytatni, és átcsempészni ezentúl az össze telefonjukba, akkor továbbra is gondolkodás nélkül HTC-t fogok venni.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Steve1207
veterán
Az akku miatt vártam a bemutatást, de nem csalódtam benne. Az a durva, hogy a kategória legerősebb hw-ét szolgálta ki. Egy középkategóriás készüléket, 720p-s kijelzővel (mondjuk a tavalyi csúcsmodellek ide tartoznak) hány napig szolgálna ki? akár 4?
Bele se merek gondolni, ha 4,3 vagy 4,5-ös kijelzővel párosítanák a fentebbit, az számomra vinne mindent. Szóval ez szép és jó lett nagyon, mindemellett köszönjük a cikket!.
-
w333
félisten
Hát nem tudom lehet hogy én vagyok az egyetlen de szerintem nagyon csúnya az alja és a teteje (mikrofon / hangszórónál) miért nem lehetett volna ez egybe az egész GG üveg és csak a nyílást kivágni ? így úgy néz ki az egész telefon, mint ha a telefon el lenne törve
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
martin1369
aktív tag
válasz callmeakos #7 üzenetére
teljesen igazad van nagyon szép és brutális gép
-
ló úr
őstag
HTC nél még mindig nem tanultákeg, h normális kamerát kell legalább a felső kategóriába beletenni.. Itt egy jó készülék aztán a kamera meg olyan képeket csinál mintha a képernyőre okádtam volna... Nagy minusz!!
"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest