- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
haypro
senior tag
válasz Rhino666 #101 üzenetére
Ha tényleg 80 körül nyit, és ugyan olyan smooth lesz 512mb RAM-mal mint a WP7, akkor beruházok egyre... Akkor a WP8-ban már lehet fájlkezelőt használni, könnyedén másolni fájlokat és mindenféle dekódolású filmeket nézni?
,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
lenny86
csendes tag
Én már azt várom mikor csinálják meg a plusz változatát pl:HD kijelzővel,előlapi kamerával stb...
-
littlelion21
addikt
Unybody házat kapott?
btw, nem is olyan rossz az előrendelési ára (az már más kérdés hogy szinte napról-napra növekszik...)
[ Szerkesztve ]
-
-
Polllen
nagyúr
válasz littlelion21 #106 üzenetére
Egész jó ár is lehet, ha a wp8-ról végre megtudjuk, mit tud.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
blex
senior tag
egyébként miért van az, hogy az expansys 84832 ft-ot ír a telefonhoz, de ha rámegyek az előrendelésre, akkor a kosárban már csak 70929-et ír?
-
törölt tag
Sziasztok!
Olvastam Windows oldalán, hogy az 512 Mb RAM-mal szerelt készülékek hátrányt fognak szenvedni bizonyos dolgokban. Lehet már tudni hogy konkrétan mik ezek? -
Marcelo
csendes tag
A Vodafonnál rajta van az árlistán.79990 Forint.Gondolkodom rajta,de nem találok semmit sem az oldalukon a telefonról.
-
-
őstag
Én is gondolkodóba estem Igazság szerint a Lumia 800 csak a kinézete miatt tetszik (komoly, üzleti), viszont 7.8 lesz azon is a max :/ A 8S mindenféleképpen előremutatóbb (erősebb hw+újabb os), nyugodtan vásárolható két évre. Mellesleg szerintem tök jól néz ki, fain kis fiatalos, vidám Persze egy tesztet nagyon szívesen olvasnék róla Viszont nem láttam benne, divx, xvid, h264 támogatást... Ez egy picit azért elkezdi dönteni a mérleget az android felé...
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
őstag
Az a kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy vajon tudja-e majd a DLNA-t???
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
Marcelo
csendes tag
Ma néztem egy kék színű Lumiát. Hát nekem az is baromira bejött.
December 10-én eldől,hogy HTC vagy Lumia lesz belőle,mert akkor én megrendelem ezt vagy azt,mert kezdek begolyózni a sok telefontesztől. -
Stauffenberg
nagyúr
A Voda árlista szerint az én díjcsomagomban 49.990 Ft lenne (részletre meg havi 2500 Ft körül). Elgondolkodtató, annak ellenére, hogy nem csípem a WP platformot, inkább az Androidot szeretem, de ott meg teljesen idióta elborult gyökér ajánlatok vannak a középkategóriában, felső kategóriára meg elvből nem költök... azok a vasak túl vannak árazva.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest