- Yettel topik
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
durva
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
burgatshow
veterán
Nem tudom! Egy darabig jópofának tartottam ezt a pengésítést, de sztem megint kezdenek átesni a ló túlsó oldalára, mert sztem ez már használhatatlanul vékony...
Bár ki tudja... Engem idegesítene, mert én azért szeretek vmit fogni is a telefonokon... -
MODERÁTOR
-
a_tesz
Korrektor
és ennek hogy lehet 176x220-as kijelzője? hol fér az el?
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
tomcs
őstag
vmilyen szinten mar tenyleg szanalmas hogy lassan a legalso kategorian kivul csak pengek meg okostelefonok vannak.. egyik se jeleskedik az uzemido teren, ez vajon mennyit birhat..
-
Niquis
aktív tag
Design-ügyileg sem vagyok oda érte, ráadásul tartok tőle, hogy az első nap kettétörném.
"És ha helyzet van, akkor mindig lépni kell. Ha olyan a helyzet."
-
indigen
tag
Hát azért lehet hogy a D600 amat odadnám érte.. d:
Bár a kijelző elég ratyi, van már valami hasonló vastagságú teló amit itthon is lehet kapni? (nem moto) Nos?Mondd el egy vonalnak, mi az a gömb!
-
AS
félisten
Ime az aksi! kb akkora mint a d600-é.
[link]
ez igy mégdurvább mert többi helyen van telo lelke.
na ez nagyon durvaNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
@aMoRF
tag
Szép szép, hogy egyre okosabb és vékonyabb telefonokat csinálnak....
De ezek egyre kényesebbek....
Hol vannak az igazi használatra szánt telefonok?
Hosszú készenléti idő, a csep és por és ütés állóság?
Ne mondgya nekem senki hogy még soha nem ejtette el a telefonját,
nem ült rá... nem telefonált szemerkélő esőben.
Mert ezek még nem is extrém dolgok, mert nem mindenki dolgozik ''tisztaszobában''.
Régebbi tipusok még ha nem is erre tervezték őket azért sok mindentkibírtak mert vastag műanyag burkolatuk, vázuk volt. Nehezebben hagyta el az ember iletve jobban meg tudta fogni.
Vagy elöbb utobb olyan könnyű lesz a telefon hogy ha elejted akkor egy fél ór mire leesik.
Vagy annyira preciz illesztési lesznek, hogy nem fog tudni közé befojni a víz?
Vagy egyszerűen beépitik a fogadba, füledbe, vagy ahova akrod és jó lesz...A cél szentesíti az eszközt, de csak úgy, ha elérik.
-
erdoke
titán
Nekem az lenne ideális ha lenne egy ilyen a zsebben (talán kamera nélkül, úgy még vékonyabb lehetne), és egy egészen kicsi, de jó minőségű, cseppálló BT headset a fülemben (egy füldugó és egy kis pálcácska, 6-7 g). Nem ejted le, nem ázik, nem porosodik.
A legjobb aláírás a héten
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest