- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
Ugyanez a problémám, csak nekem még a teszt sem megy végig. T-Mobile Samsung z230. A beállításokat a T-Mobile diktálta le, és mégsem megy.
Más fórumon olvastam olyat, hogy valaki bement egy T-pontba, hogy akkor állítsák be ők, nekik sem ment, és a T-pontos gondolt egy merészet, és betett egy szervíz SIM-et, amit próbából átállított valami NET csomagra és azonnal ment ugyanazzal a beállítással. Ergo, valamit mahinál a cuccal a T, hogy a WAP-osok nem tudják használni. -
elfelejtette
veterán
Hali!
Ezt nem értem. Hogy nem megy a sima wap?
Azt írtam, hogy amilyen beállítással megy a wap, ugyanazokkal a beállításokkal kell még 1 profilt létrehozni, csak a 'Hozzáférési p. neve' mezőbe 'wap' helyett azt kell írni, hogy 'net'. Nekem így ezt a hozzáférési pontot használva müxik az Opera Mini. És ezzel a hozzáférési ponttal természetesen nálam sem müxik a wap, mivel ez a hozzáférési pont nem wap kapcsolatra van!
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
Új hozzászólás Aktív témák
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest