- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digital
addikt
Úgy néz ki mostanra rendbejött a szoft,mindenhol minden körülmény között f@szán működik! Délelött kipróbáltuk 150km/h sebességel haladás közben is
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
lapa
veterán
nemtom próbálta-e vki siemens s55-tel (témobil), de nekem hiába ismeri fel a mini.opera.com a telcsit nem jön össze. megkérdi hova mentse milyen néven, aztán ''ETA 2:02'' és ''érvénytelen gprs profil''. tud vki segíteni?
-
balco
aktív tag
válasz Viktor0610 #49 üzenetére
Na akkor olvasd el a hozzászólásaimat! Vagy legalább csak a fél topikot! Akkor talán rájössz! Ha ez sem segít, akkor [link]!
-
Szabesz
őstag
válasz Drótszamár #35 üzenetére
Ezt egy k500i-ről írtam -volna- valamiért mindig ''NINCS MEGFELELŐ JOGOSULTSÁGOD'' hibaüzivel kivág a RI/OS4 de minden más megy tökéletesen
¯\_(ツ)_/¯
-
MODERÁTOR
-
Daneeka
senior tag
Sony Ericcson k700i/Pannon gprs konfigon fut királyul. Első dolgom a ph! volt
-
a_tesz
Korrektor
SonyEricsson T610 - vodafone vitamax
hát sajnos se az itt linkelt oldalon elérhető magyar változat, se a mini.opera.com-os nem működik. elindul, de sajnos egy kumma byte-ot nem hajlandó fogadni. kezdem azt hinni, hogy a vodával van a para...スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
Jégkokó
veterán
Azt nem lehetne megtudni, hogy én szivesen kipróbálnám, de nem akarok semmit fölöslegesen letölteni a wapról.Nem lehet ezt a netről letölteni valahonnan és ugy telepíteni a telefonomra?Mert az szerintemn praktikusabb lenne mkint hogy még le is kell töltenem és az még plusz maniba is kerül
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Digital
addikt
Tegnap leteszteltem 3G hálózaton,ott is szépen működik !
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
modd3r
őstag
Innen leszeded az eredeti böngészőt (a telefonod típusa szerint a HIFI-s vagy LOFI-s verziót - HIFI komolyabb memóval rendelkező telók pl.: SE K750i, LOFI kevesebb memóval rendelkező pl.: Nokia 3100)
http://my-mobile.tvn.hu/java/eredeti.wml
Aztán felmásolod a telódra, elvileg érzékeli, hogy JAVA alkalmazás és magától feltelepül. (persze előtte rákérdez) -
Jégkokó
veterán
Megnyitottam az oldalt amit mondtál nekem, és csak annyi volt, hogy le töltött valami wml file t vagy mit, és azzal meg nem tudok semmit se kezdeni
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
MODERÁTOR
-
Jégkokó
veterán
Az elöbb megnéztem, de az a baj, hogy megnyitom opera böngészövel azt a file t amit letöltöttem.De az a opera mini vagy mi ami ott nem tudtam semmit se kezdeni a nokia pc suite nem is látta rendesen hanem valamiv más alkalmazás kezdet el futni, valami mobil emulátor amit még régebben telepítettem a gépre
-
Jégkokó
veterán
Na sikerült feltelepítenem a telefonomra az operát, iklyen xp skinnel együtt, bár nem akarta behozni amit kerestem oldalt de azért nem tűnik rossznak.Bár azok az orosz szövegek nem tudom mit jelentenek és mit keresnek ott
-
modd3r
őstag
Sziasztok!
Használja valaki SE K750i - W800i -n a Minit?
Érdekelne, hogy mennyire gyors a böngészés, és nem szokott-e memóriahiányra panaszkodni. -
V.ki
aktív tag
Sharp GX30i-n királyul megy!
De a PH-ra nem tudok vele bejelentkezni,sehol nem találom az OK gombot -
V.ki
aktív tag
Jelentem, ezt már GX30-ról írom!Tök király,csak lassú
-
Jégkokó
veterán
Hát nem tudom, hogy mennyire kell ahhoz nagy sebesség, de a gprs el már elég elfogadható sebességgel kell mennie.Bár az edge vel sokkal gyorsabb lenne, de ezt csak pesten tudnám kipróbálni
-
canniball
nagyúr
Letöltöttem én is az 1.1 hifi verziót és sikeresen telepítettem a d750-mre, de nem tudom használni: ''A tesztkapcsolat eredménytelen! El kell végezni a telefonon a szükséges wap/net beállításokat! :{{error: 3.0.43:80/).'' Mit kell beállítanom?
[Szerkesztve]https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
gerjus
senior tag
E398 on tokeletesen megy gyonyoru minden istencsaszar !!
Never trust a computer you can't throw out of the window! - http://www.flickriver.com/photos/gerjus/
-
-
Jégkokó
veterán
Én ezt komolyan mondom, hogy nem értem, már kipróbáltam egy nyavajás 3510i n is az opera böngészőt, és azon is ment tökéletesen, ezzel szembe az én 6230i men meg el se akar indulni
-
canniball
nagyúr
-
Balinov
titán
Canniball,én az ftp-ről való opera minivel kipróbáltam a Ph!-t gprs wap start vagy mivel faszán műxik (ez az a 3xx Ft/250kbyte-os csomag) bejelentkezésnél OK gomb nem látszik,de állítólag meg lehet oldani,csak nem az OK gombot kell keresni.
üdv
Bali6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
canniball
nagyúr
-
Balinov
titán
válasz canniball #90 üzenetére
Megtisztelő!
telefonban én semmit nem állítottam be. amit csináltam az a következő(k) volt(ak)
leszedtem a jar file-t,bt-n átlőttem a telóra,telepíttettem az ''Alkalmazások'' közé,és elindítottam. Első indításkor a teló megkérdezte,hogy engedélyezi-e a nedves júzer az alkalmazás számára a nethozzáférést.igen-t választottam. és go2 Prohardver.hu.
nekem ilyen gprs alapú wap elérésem van:
[link] ebből is a GPRS WAP 300+ ÁFÁS változat,de ha bejön ez az opera mini,átlépek a másfél megás változatba.
Remélem tudtam segíteni.
üdv
Balinho6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
canniball
nagyúr
Akkor kipróbálom majd az általad használt Operával, bár kétlem hogy ez lenne az ok, de próba cseresznye.
Ezekkel a wap-csomagokkal egyáltalán nem vagyok képben : ehhez is alá kell írni bizonyos időtartamra vagy ha kell megrendelem ha kell lemondom? És azt írják az oldal alján, hogy az ár már tartalmazza a fát.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
canniball
nagyúr
Végigcsináltam én is amit írtál, de most ez a hibaüzenet: ''Nemohu otevrit pripojeni k serveru''. Nem tudom ez milyen nyelven van, az egyetlen szó amit megértek belőle az a ''Konec''. Azt hiszem visszarakom az eredetit és ha lesz időm befáradok vele egy T-boltba...
[Szerkesztve]https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Balinov
titán
válasz canniball #92 üzenetére
Na, opera mini infónál a teló a következőt dobja:
Névpera mini
Méret: 107kb
Verzió 1.0
Gyártó: opera software asa
Wap csomagok: nem kell aláírni semmilyen hűségnyilatkozatot.default a t-bolt meg szokta kérdezni,hogy akar-e valamilyen wap csomagot,legalábbis itt a győri megkérdezte.
ennél amit én is használok úgy van,hogy 300+fa ért kapsz 250kbyte adatforgalmat,azon felül meg a linkelt tarifatáblázat szeirnt számláz. internetes üsz-ön keresztül lehet aktiválni,lemondani,átváltani stb...
most nézem,írtad,hgoy 300ft az áfa included?! nocsak!6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz canniball #93 üzenetére
tényleg,most esett le,hogy nem angol volt első indításnál,megnyomod a menü gombot,4-ik menü,(tools) majd 2-ik menü (settings) és legalul Language (én verzióm norsk ill englishül tud)
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
canniball
nagyúr
Köszi a segítséget, de az én készülékemben van a hiba, nem a telefonban: csak most tűnt fel, hogy ''ellenőrizzem a gprs beállításokat'', azonban mivel külön nem kértem valószínűleg semmilyen gprs szolgáltatás nincs aktiválva az előfizetésemhez, csak wap csd-m van.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
modd3r
őstag
Hello!
Tudja valaki meddig tart ez a ''teszt-időszak'', és mikor lesz a hivatalos Mini bejelentés, esetleg milyen feltételekkel működik majd a jövőben?
Nekem nagyon bejön és váltanék nagyobb GPRS csomagra, ha tudnám a jövőben is ingyenes lesz... -
Fecdzo
senior tag
Sziasztok!
Ezt a progit fel lehet rakni k750-re is?fulekitrading.wordpress.com
-
Fecdzo
senior tag
Feltettem fel is ismerte a telómat csak nem tudom használni. Folyton kiír valami hibát h nem tud a serverhez csatlakozni akármilyen címet is írok be. Googlera sem tud menni és ugyanazt a hibakódot írja ki.
Ezt nem csak pannonnal lehet használni? Vagy ez nem egy teszt változat ami csak bizonyos év bizonyos napjáig él és az már lejárt??fulekitrading.wordpress.com
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs