- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Van még Nokia telefon!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok!
tegnap vásároltam egy 6280-ast!
Lenne 1 kérdésem: tehát sms-t írok és ugye 1000/1 karakterről indul de 70 karakter után 929/2 jelenik meg!
Ez azt jelenti,hogy 1 üzenetben csak 70 karakter lehet?Az naon kevés!
És gondolom akkor már 2 sms árat számláz ugye?
Vagy vmi beállításom nem jó?
Kérlek segítsetek, mert kicsit bosszantó!!
Köszi"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
Ja és még vmi!
fényképezés után a képek miért fekve jelennek meg?
nem tudom kirakni háttérképnek függőlegesen!!
Miért?
Bocs ,ha hülyék a kérdések ,de egy újszülöttnek minden vicc új!
Meg már mindent kipróbáltam!
Üdv"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
Köszi a segítséget!
Az üzenet problémám megoldódott!!
Köszi"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
fényképezés után a képek miért fekve jelennek meg?
nem tudom kirakni háttérképnek függőlegesen!!
Miért?"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
Hi ALL!
Kérdésem lenne:
amikor témát szeretnék alkalmazni kiírja ,hogy kevés a memória!!
Nos van benne egy 512-es Kingston, de akkor milyen memóriát használ?
üdv"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok!
Nekem is egy 6280-asom van!
Itthon netről tudom frissíteni a szoftverét?
Mert még vmi 3.81-es van rajta!
És mit fogok tapasztalni frissítés után? Mi változik?
Köszönettel"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
Köszönöm a segítségeket!!
még vmi témákat hol találok?
vagy vmi szerkeztő progi van?
még valami vannak játékaim lemezen tömörítve, kicsomagolom és ráteszem a telóra,de nincs indítófájl.Mi lehet a hiba??"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
Hi All!
Mennyi nektek a 6280-as belső memóriája?
nekem kb 1 mb!!
szerintem ez nagyon kevés ,de nem is tok többet felszabadítani!!
1 mega feletti témát nem tok elkalmazni!!"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
válasz Viktor0610 #967 üzenetére
Köszi!
tehát akkor elvileg tudom frissíteni telóról is?
adataim megmaradnak?
a témák képméretét hol tudom ellenőrizni?
mert a gépemen nem tom megnyitni ezt a kiterjesztést!
igen van olyan téma ami pl.:1,4 MB!"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
válasz Viktor0610 #969 üzenetére
Köszi a segítséget!
ja a képpont megfelelő!
csak szervízben lehetne még frissíteni?
az kb mennyi zseton lehet?"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
válasz Viktor0610 #971 üzenetére
na tényleg még egy utolsó és nem zaklatlak többet ma!
a szervízben kell hagyni a telót vagy rögtön megcsinálják?
azért mert én nem találom a telefonomban a telefonfrissítés menüpontot!lentebb írták,de nekem nincs ott semmi"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
HI!
Ezt nem hiszem el asszem nekem is szervizes lesz!!
nem csörög a vekker, bár most az jó lett hogy ki és bekapcs volt!
Oszt néma üzemben üzenetkor nem rezeg ,ááltalánosban meg egyáltalán nem rezeg!!
Mit szóltok?"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
HI!
Na vmi azért nálam alapból a néma üzemmódban van rezgés híváskor és üzenetkor is!!!!!
Ja és a 3510-esnél és az 5140-esnél is szintén van olyan, hogy diszkrét meg egyik készülékemben sem volt!!
Na ez a teljességhez tartozott
Bocs a kukacoskodásért!!!"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
HI!
milyen prg-mal lehet a 3gp-t átalakítani vmi más formátumba?
-
Sickboy25
addikt
HI !
Köszia a progit működik és sikerült is!!
Jövő héten viszem szoftverfrissítésre,, rem kezelni fogja a belső memóriáját!!"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
Hi!
van egy 6280-as nokiám.Valaki segítsen,hogytudám leenni az előlapot?
kitisztítani a portól.nem szeretném ha vhol eltörném!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest