- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
benjoepapa
csendes tag
Hali! Valaki mondja el nekem, hogy T-sek mit tesznek pontosan az alapcsomagba. Melyik fülest?
mikbence
-
MODERÁTOR
válasz benjoepapa #504 üzenetére
Véleményem szerint u.azt, mint a Nokia is...
''Az értékesítési csomag tartalma
Nokia 6280 telefon
Nokia sztereó fülhallgató HS-23
Nokia akkumulátor BP-6M
64 MB miniSD kártya
Nokia adatkommunikációs kábel CA-53
Nokia útitöltő AC-4
Használati utasítás
Szoftvert tartalmazó CD-ROM''Xiaomi 13T
-
benjoepapa
csendes tag
-
MODERÁTOR
válasz benjoepapa #506 üzenetére
Véleményem szerint 6280.
Azonban én nem rajongom a Symbianért.
Pro 6280:
- jobb kijelző,
- jobb kamera,
- jobb videó,
- infra.
Pro N70:
- több belső memória,
- Symbian (már akinek ).Xiaomi 13T
-
benjoepapa
csendes tag
válasz Viktor0610 #507 üzenetére
Szerintem is az lesz belőle. Esetleg valami javaslat a T hasonló árkategóriájából?
mikbence
-
MODERÁTOR
válasz benjoepapa #508 üzenetére
Samsung Z400, ha fontos a 3G vagy Sony Ericsson W810i, ha nem fontos a 3G.
(Mondjuk, én ebből a hármasból is a Nokiát venném.)Xiaomi 13T
-
Zoltanfi
senior tag
válasz benjoepapa #508 üzenetére
Állítólag nemsokára megjelenik a T-nél az N73.
Nos az jobb minkettőnél.. -
Maksifül
senior tag
Eladó Nokia 6280, 2 hetes, hibátlan külső fóliával, nem a vacak szoftverrel, minden extrájával, tartozékaival. 72 ezer forintért. T-Mobilos, csere nem érdekel.
Érdeklődni: 06-30-682-99-54Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
tomcsi
őstag
Valaki nem tud olyan programot a telefonra amivel avi tipusú kisfilmeket is le lehetne játszani?
Symbian 60-80 ra tudnék de az nem jó.. -
benjoepapa
csendes tag
Arról tud valaki, hogy SE D750-ről a telefonkönyv bejegyzéseket át lehet e küldeni erre infán, vagy bluetoothon?
mikbence
-
tomcsi
őstag
válasz benjoepapa #515 üzenetére
K750i-röl át lehetett..nekem az volt ez elött.. nekem csak 1esével ment de lehet, hogy béne vagyok és ezért..
-
T@_m1
csendes tag
Kinek, hogy vált be ez a telefon?
Nekem eddig 1x fagyott le de azon kivül nem volt vele semmi gond..T@_m1 ---> Dell D600
-
róland
veterán
Úgy látom, hogy az sms kapacitás erősen memória függő. Én most már 200 feletti sms-nél tartok.
Nem lenne itt az ideje átnevezni a topicot sima: Nokia 6280 -ra?http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
róland
veterán
-
MODERÁTOR
-
SohaRobi
csendes tag
Sziasztok!
Péntek este pittyent eggyet a telóm (N6280), azán eltünt a kép...... Próbáltam visszakapcsolni, jött a befutókép... Két kéz egymás felé, aztán elsötétűlt és teljesen meghalt... Béke poraira.... '' 2 és fél hónapos volt, még csecsemő..... Bosszúból visszavittem a boltba (westend) azonnal beszámolták egy új NOKIA N73- ba. Ő már csak kihúzza fél évig.....
[Szerkesztve]Mostakkorilyenkorakkormivanilyenkor?
-
Xikita
csendes tag
nekem a vakuval van egy pöttömnyi problémám. ha napfénynél fotózok tökéletes a kép, de a ha a vakut használom szinte csak a villanást veszi fel a készülék. másnak is ilyen, nyugodjak bele?
most volt 36 napos kényszerpihenőn a telóm a szervizben, nem szivesen vinném be megint...
pl.:
[link]
Segítettem kicsit linkelni.
Viktor0610 -
shakedown
csendes tag
hali!
amennyiben nagy felbontású és jó minőségű videit készítek a telóval,akkor a telepítő cd-n található progi (nokia multimedia player) nem játsza le az adott videot a pc-men.a csúnyábbakat meg lejátsza...
esetleg tud valaki ajánlani valami jó lejátszót vagy javasolni valamit?
kösz
üdv
még annyit h ez a hibaüzenet:a megnyitott fájl tartalmának formátuma nem támogatott.
[Szerkesztve] -
pils
csendes tag
Quick Time Player. Nekem lejátszotta a 352x288-as 3gpp videót is.
-
jozzy3
csendes tag
Hy mindenkinek, nekem egy 6280-om van és szeretnék egy-két dolgot (progit) miket lehet hissz nincs operációs rendszere. Lehet egyáltalán. és ha valaki tudja honnan lehet egy két ilyen dolgot beszerezni akkor azt is megköszönném.
thx -
róland
veterán
-
skoos
őstag
Most kaptam készhez vadiúj mobilkámat. Mégcsak ki se bontottam.
Érdemes volna a Tmobilos sw-t másra esetleg frissebbre (ha van) cserélni?
Nagyonbaba a 6280 és nem szeretnék csalódni....nem rövidtávra terveztem.
???? -
MODERÁTOR
Szoftvert frissíteni akkor érdemes, ha a teló lefagy, újraindul, stb.
Szoftvert cserélni nem érdemes, mert a garancia elvész az ilyen partizánakcióktól és a mai telefonok nem épp' a megbízhatóságukról híresek (márkától/típustól függetlenül) -két év pedig hosszú idő, az alatt sok minden történhet a telefonnal.Xiaomi 13T
-
róland
veterán
válasz Viktor0610 #538 üzenetére
Vagy akkor, ha a Trémobil eleve hibás szoftverrel adja el a telefont, azzal az ígérettel, hogy a frissítés garanciális. (mert nem készült el a jó szoftverük.)
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
MODERÁTOR
-
róland
veterán
válasz Viktor0610 #540 üzenetére
Tulajdonképpen rákérdeztem és természetesen garanciában frissítenek. Amúgy ez az a telefon, amivel aNokia kísérletezett az S40 3rd platformmal, mivel nem csak a T-s szoftver hibás, hanem az eredeti Nokia szoftver sem működik rendesen. (Persze T-nél sokkal több hiba van a szoftver átírásából adódóan.)
A gond ott volt, hogy egy évvel a beharangozása után már meg kellett kezdeni az értékesítést, különben akár piacra se kerülhetett volna szvsz a telefon.
Én szerencsés voltam, mert már azt a T-s szériát fogtam ki, aminek a hibalistája csak 4 pontból állt. A legkorábbi vásárlók egy egész oldalas listával lettek boldogabbak.http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
ati888
senior tag
hi.
mivel tudok .mp4 fájlokat átkonvertálni rendesen .3gp-be? az .mp4-et sem akarja lejátszani, ha a pcsuite-al konvertálom .3gp-be akkor sem jó (jogatv klipek).
köszi.
ati -
róland
veterán
Pl.: Xilisoft Video Converter, vagy ImToo Video Converter. Amúgy én inkább ajánlanám a Nero Recode2 használatával az mp4 készítést. Az egyedüli probléma, hogy nem jó ha fekete képernyővel indul egy videó, mert ott hajlamos a 6280 szoftvere elfelejteni a képfrissítést. Én úgy szoktam konvertálni, hogy annyit kivágok a film elejéről, hogy már ne teljesen fekete legyen a kép.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Xikita
csendes tag
sikerült már valakinek szétszedni (kijelző tisztítás céljából) a telefont, maradandó károsodás nélkül? ha igen, hogyan?
-
Xikita
csendes tag
tegnap cserélgettem a témákat a telón, és egyszercsak elfogyott a memória. egyszerűen nem tudok 200kb-nál többet csinálni, ami azért fura mert 1.5 mb szokott lenni...
ezt írja:
telefon szabad memoria: 1.3MB
...de részletezve más a helyzet:
szabad memoria: 190kb
üzenetek: 143kb
alkalmazások: 1.2mb
könyvjelzők: 0,3kb
szerintetek mit csináljak, vagy mit töröljek? -
skoos
őstag
A témákkal érdemes vigyázni, könnyen lehúzza a memóriát, ráadásul olyan témák vannak....nem ritka a 1,5 MB os sem. Ott pedig aztán van kezelendő adat.
Az én kérdésem az volna, hogy elvész e a gari, ha a Nokiához viszem el a saját SWjét feltetetni? Nem vagyok 100%ig elégedett a T-sw-vel. A zenelajátszónál volt már, hogy restartolt, csomószor kiírja minden ok nélkül, hogy ''Telefon korlátozva'', ASUS PDAmmal pedig nem tudok netezni rajta ''a BT kapcsolat nem jön létre''.
Meg olykor a véletlenszerű restartok ...
szóval van még mit pucolni rajta.
Mi most a legújabb firmware? (a T-mobile-os)
Nekem v 03.81 van.
Létezik a telóhoz nagyobb kapacitású akksi?
-mára ennyi- -
MODERÁTOR
-
skoos
őstag
válasz Viktor0610 #548 üzenetére
óhh.
Ez így vicces. És a Mit csinál pl a Voda meg a Pannon?
Átírják a nokiától kapott T-mobos sw ket?
És miért nincs saját softwere?
*confused*
No, mindegy. Megyek a Nokához hátha van ennél újabbjuk.
Köszke -
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző