- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati888
senior tag
én letöltöttem a legújabb Pc Suite-ot, működik is minden rendesen, de az Extra könyvtárba nem tudok sem törölni, sem másolni. Hol tudom megformázni a kártyát, mert azt sem tudom. Ráadásul ami abban az extra könyvtárban van (video meg zene) meg sem tudja nyitni ''nem támogatott formátum'' üzenettel.
Hol lehet olcsón venni bele kártyát? Mindegy milyen vagy valami gyorsabb kell bele. A Nokia kártyák nagyon drágák. -
Ck.
addikt
Ez Neked olcsó?
Én szintén 1 gigásat br. 8160-ért vettem az Aqua-ban (ráadásul akkor még a Speedshop-ban 17 k volt a TakeMS), szvsz ott vannak a legjobb árak.
Egyébként márkában a Kingmax-ot ajánlom, gyors és megbízható.
A Kingston lassú, a TakeMS nem megbízható, rengeteg hibás példányt kellett gariban cserélni bőven fél éven belül, a Nokia kártyái pedig méregdrágák...
Úgyhogy én a Kingmax-ot ajánlom!
[Szerkesztve] -
SohaRobi
csendes tag
Szia. Menü - Mem.kártya - opciók - memkártya formázása. Én A SATURNban vettem kártyát, de le sem írom mennyiért.. Ehhh... 8000- nél több volt. A FULAR MINDENIT... MEGSZIVATTAK.
Srácok. Milyen hibákat kellene tapasztalnom a régi soft miatt? Esetleg meg tudjátok mondani hol tudnám letölteni azt a bizonyos hibalistát amit lejjebb már írtatok? KösziMostakkorilyenkorakkormivanilyenkor?
-
SohaRobi
csendes tag
Bocs. A FUKAR MINDENIT.
Mostakkorilyenkorakkormivanilyenkor?
-
ati888
senior tag
Valóban az Aqua tűnik a legolcsóbbnak, csak most nincs nekik 1GB-os. Meg azt nem tudom, hogy adnak-e hozzá átalakítót, mert ha nem úgy már nem olyan olcsó.
-
ati888
senior tag
ezt megnézve már nemigen aggódok a kijelző karcolódása meg a csúszka miatt. ha kopik kicserélem majd, nem nagy összeg.
[link]
[Szerkesztve] -
Szpisti
addikt
Sajna én sem tudtam megnyitni azokat a videokat az extrákban amit gyárilag tettek fel rá. Valószínű már rosszul tették fel rá. Letöröltem a pi..ába. Minek foglalja a helyet, ha nem lehet semmit csinálni vele?
Én is az Aquaban fogom megvenni az 1Gigás karit. Ahogy lesz.
Amúgy mi a tökömnek az átalakító hozzá? Rádugom a telóra az adatkábelt, (az adatárolást választom) és kb. 350 kb/s -el töltöm le a cuccot róla. Mondjuk nem mindenkinek elég gyors ez. De ezzel a megoldással minden extra alkönyvtárba is tudtam felrakni dolgokat, és leszedni is. -
ati888
senior tag
Ha egy 1Gb-os kártyát mondjuk majdnem telerakok mp3-mal, milyen gyorsan/lassan kezeli a telefon? (A tallózásra gondolok meg a megnyitásra) Sokkal lassabban, mint a gyári 40 MB-ost?
-
Szpisti
addikt
Hja!
Nekem nincs kártyaolvasóm. Nem is lesz. Nekem nem kell. Amúgy én a telóval tudtam törölni a extrában a videokat, meg csengéseket. Nem tudom, megnyitni nem tudta, törölni igen.
Szóval a 2 Gigásat is kezeli ez a kis szemét. Az fasza. Már megrendeltem az 1-est.
Ja, amúgy 650 kb/s -el szedtem le a telóról a videót kábelen.
Nagyon elégedett vagyok a telóval, csak annyit kellene meszoknom, hogy 2 nap alatt lemerül... -
Jégkokó
veterán
Most néztem a speedshopban az 1 gigás kártyát, és most kerül olyan 8 ezer Ft ba.De gondolom itt tényleg megadják rá a garanciát, és nem szarnak az ember fejére mint az akváriumba
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
ati888
senior tag
nincs véletlenül olyan lehetőség a telefonban, hogy a hívások közben előre beállított időközönként jelezzen? (percdíjas előfizetésnél jönne negyon jól.
-
MODERÁTOR
-
róland
veterán
válasz Viktor0610 #268 üzenetére
Régen volt már Nokiám, de úgy emlékszem a 3210-ben volt ilyen jelzés, percenként csipogott egyet telefonálás közben.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
jani0625
aktív tag
sziasztok!
apám vett egy ilyen telót, most tesztelgetem és meglátom hogy nekem is lesz-e ilyenem
egy kérdés:
nálatok is úgy van hogy ha az alap cuccok (témák,hangok stb) fenn vannak akkor csak 3-4 2mpes képet tudok nevekhez rendelni? mert megtelik a memória.
sztem ez így gáz. -
MODERÁTOR
-
ati888
senior tag
a videólejátszást tesztelte valaki? Az a bajom ,hogy teljes képernyős .3gp videonál nem tudom levenni a képernyőről a Szünet és a Leállít feliratokat.
más. tudtok valami jó 3gp convertáló programot, olyat amit ki is próbáltatok?
köszi -
ati888
senior tag
ja még valami: beletekerni hogy lehet???
vagy van valami jó lejátszó program erre a telefonra? -
róland
veterán
Nero Recode2, de nem 3gp, hanem mp4 a film és AAc a hang. Mindkettőt lejátssza a mobil. Legalábbis 6680-on működött, s gondolom itt is. A telefon leírása alapján mennie kell.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
ati888
senior tag
köszi, megpróbálom.
1 GB-os mini SD kártyát kezel rendesen, ugye? Gyors választ várok mert mennem kellene érte. -
róland
veterán
-
SohaRobi
csendes tag
Sziasztok. Mostanában nem jártam erre, mert.. végülis mindegy miért. A lényeg, hogy sok tesztet olvashattatok már a 6280 telóról, de ilyet még nem. Az élet írta csak nekem, csak ma, teljesen ajándékba.....
TÖRÉS TESZT.
Fel kellett hívnom a Matávot, mert rogyadozott a netem. Teljesen felvitte a pumpámat a kezelő, így a hívás végére rongyokba állt az agyam. Ahogy össze akartam zárni a teló, úgy ahogy van nyitott állapotban kiejtettem a kezemből a laminált lapra kb. 1m20cm magasságból frankón az élére. Abban a szent pillanatban leugrott a hátsó fedél (3hetes teló). Mégjobban elöntötte a sz.. az agyam, remegve felvettem, azonnali hívást kezdeményeztem vele, és RECSEGETT A HANGSZÓRÓJA. Majdnem elbőgtem magam, de nem volt rá idő, ugyanis rohannom kellett a Matáv pontba mert csak személyesen tudtak rajtam segíteni. A folyosón gyorsan le akartam tenni a telót a komódra amíg a cipőmet felveszem, nem tudom, hogy az úr akarta-e, vagy az ideg segített, újra leejtettem, próbáltam lábbal tompítani az esését, de csak azt értem el, hogy először a kőre esett, majd a falnak csapódott. Na. Gondoltam ennyi. A második esésnél már nem esett szét. Természetesen újfent indítottam egy hívást, nem hiszitek el, de abbahagyta a hangszóró a recsegést. A csúszla résznek semmi baja, Úgy lötyög mint elötte. Össze-vissza nyomkodtam a telót. nem tapasztaltam semmit...
Mi a tanulság? Ha leejted a 6280-at, mindenképpen rugjál bele, akkor tuti megússza. Pá!Mostakkorilyenkorakkormivanilyenkor?
-
blade44
csendes tag
válasz SohaRobi #285 üzenetére
azt kihagytad hogy mindenki csak saját felelősségre próbálja ki
apropo lenne néhány kérdésem:
próbáltam több témát összegyúrni s40 theme creatorral, ikonok, hátterek, de a megváltoztatott témára azt mondja a telo, hogy sérült. van ezeken valami copyright védelem?
az akku töltöttséget nem lehet megnézni valahogy százalékosan? mint pl a k750be? -
MODERÁTOR
-
Xikita
csendes tag
szerintetek függ attól az aku ideje, hogy milyen hálózatra állítom? ha csak gsm akkor tovább bírja? kerestem témákat a neten, de elég fukar hozzám a google, esetleg tudtok valami helyet?
-
MODERÁTOR
-
Berci78
csendes tag
Hali Angliaban vettem a 6280 ast.Tud valaki mar ilyet kodolni?Mert ezt még nem tudom sajna.Magyarnyelvet bonyolult beletenni?Köszi a valaszokat.
-
jani0625
aktív tag
sziasztok!
bele lehet pörgetni a videokba?
mert a médialejátszóban van olyan beállítás hogy gyors előre/vissza ideje,ebből arra következtettem hogy lehet de nem tudom előhozni. Vagy tévedek?
egyre jobban tetszik a teló,ugyan apámé, t-mobileos, lötyögése minimális,bár rezgésnél eléggé zizeg a két rész egymáson, de nagyon bejön -
-
rosta11
tag
A kollégám még 93000-ért vett egy ilyen játékot.
Azóta négyszer vitte vissza a Nokia szervízbe, mert nem ment a készülék. Beszéltek már hardveres, szotveres hibáról egyaránt, de most is hazavitel után, miután megpróbálta rendesen beállítani a funkciókat rajta megint bedöglött. Most azt akarja, hogy vegyék vissza a kütyüt, mert hát képtelenek megjavítani. Ha jól tudom, peres ügy lesz a dologból.
Vannak ilyen negatív tapasztalatok másnál is???
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...