- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
OFF: nézzétek az új Nokiát!
[link]
N900 Smart Tablet -
Sunyi Sanyi
senior tag
Jöhetne már vmi prototípusról szoló hír, benyomás, teszt etc....
-
bmwk1200s
őstag
Ugye jól tudom hogy windows 6.0 ce lesz rajta, de kifejezetten erre a mobilra átalakítva. Ha jól tudom a kijelzőhöz azt irták 16 millió szint jelenit meg, de én ugy tudtam hogy a win mobilok max 265ezer, sőt sokan még mindig csak 65ezer szint tudnak megjeleníteni. Akkor hogy is van ez?
Illetve ha windowsos, akkor lehet majd hogy ügyes szofveres emberek irnak rá olyan progit hogy támogassa a multi-touch-ot? Mert ugye gyárilag nem lehet az iphone szabadalom miatt, de külsősök beletehetik. Lehetséges ez?
És tényleg a kijelző orientációjának megfelelően változtatja a képet, mint az iphone?Semmit sem írok alá!
-
rumos14
nagyúr
válasz bmwk1200s #54 üzenetére
ezek a nagy kérdések. ha pl. nem lehet a szokásos WinMobile szoftvereket feltenni rá, akkor felejtős az egész. bár nekem a normális gombok hiánya miatt is...
az, hogy 65k vagy 16M szín, hidd el, nem ez a legfontosabb.
a Meizu kínai gyártó így nem hinném hogy nagyon aggódna az esetleges szabadalomsértés miatt... biztos lesz benne vmi multitouch hókuszpókusz.
a kérdés már csak az, hogy mikor fog egyáltalán megjelenni. az iPhone-t bejelentik és hopp, már kapható is. ezt meg bejelentik, majd jönnek az ilyenolyan infók, de semmi bizonyíték, csak ígéret.. -
bmwk1200s
őstag
Azért az is érdekelne hogy milyen lesz az internet kezelés...remélem ugyanúgy elforgatható lesz mint az iphone-ban.
Ajjj...csak már kapható lenne!!!Semmit sem írok alá!
-
bmwk1200s
őstag
Valaki le tudná írni, mi az amit boztosan tudni lehet a specifikációjáról, tudásáról?
Semmit sem írok alá!
-
MODERÁTOR
-
Ricardo
titán
válasz Viktor0610 #59 üzenetére
Bízzunk benne hogy az 1500-as akku bírja majd.
-
bmwk1200s
őstag
http://www.meizu.com/bbs/dispbbs.asp?Boardid=22&ID=563966&replyID=2758456&skin=1
Hát nem gyönyörű?!
Végre a multimedia rész is látható!
Alig várom!Semmit sem írok alá!
-
bmwk1200s
őstag
Szerintetek lesz Európában? Illetve ha lesz, akkor külön lesz magyar firm-mel?
Nagy gondom az, hogy a rózsaszin szolgáltatónál vok, és ott az Iphone lesz, nem hiszem hogy saját házon belül konkurenciát állítana neki a Minione-nal. Kártyafüggetlenül meg....nem hiszem hogy ki tudnám fizetni!Semmit sem írok alá!
-
MODERÁTOR
-
bmwk1200s
őstag
válasz Viktor0610 #66 üzenetére
De legalább szolgáltatónál lehet részletre venni!
Semmit sem írok alá!
-
MODERÁTOR
-
blueMerle
veterán
Lesz Európában, ez biztos. Söt, szlovákiában, és ha a beszerzöm ügyes, akkor nálam is. De azt hogy mikor, ne kérdezd
-
Thom!
veterán
valamikor decemberben fog jönni ha minden igaz, de hogy mikor azt nem tudom
-
MODERÁTOR
-
pgyuf
tag
Én is szemezek egy allinone kütyüre és ez jónak tűnik. Fantasztikus paraméterekkel rendelkezik és szvsz főleg az egyszerűbb változatok árban agyonverik a pda-telefonokat. De a számomra szinte legfőbb kritérium, hogy lehessen rá utólag szoftvereket telepíteni és mindez a Windows Mobil OP.rendszeren. Valószínűleg rengeteg alkalmazás lesz rajta, de egyeseket akkor éri majd meglepetés, ha mondjuk az IGO-val szeretnék kihasználni a gps hardver lehetőségeit és nem fog sikerülni kezdetben biztosan. Ha mindezen a Win.Mobil 6 futna, akkor a legnagyobb durranás lenne évek óta. Mindenesetre a speciális op.rendszerével együtt is fel fogja kavarni a mostanában szerencsére amúgy sem nyugodt PDA-Smartphone piacot. Már ha eljut mindenhová. Arra pedig, hogy bughalmaz lesz-e vagy sem nem lehet következtetni a gyártó korábbi modelljeiből. Ez vadonat új!
Milyen világ az, ahol a legjobb rapper fehér (Eminem), a legjobb golfozó fekete (Woods) és a németek nem akarnak háborúzni (ők ugye ellenezték Irak lerohanását)?!
-
csusza`
senior tag
Rég nem volt erről a mobilról szó már...lesz belőle valami?
Meet me @ Dhen' Ess Hardware! | Mikrotik - Routing the World!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.