Hirdetés
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
na ilyenkor hol van stív dzsobs? szarráalázza az ájfónt! csilliószor jobb az android mint az ájóes! csilliószor több android fogy mint ájóes! nincs fless az ájfónon!
nem is adnak el csilliószor többet! szar szamszung! szar műanyag gagyi! péklapát! nincs áppsztór!
nah, ezek a körök letudva..
ja boccs..nokia az isten, szerelmes vagyok az 5800-ba!
[ Szerkesztve ]
-
AS
félisten
Nagyon jó, végre látnak az emberek.
ÉS jön 2.2 frissítés is.
Szerk: 12 , 512 akart lenni gondolom
Ja és Amcsiknál még csak most fog megjelenni 4 fajta verzióban ledel stb...[ Szerkesztve ]
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
scorpio73
csendes tag
Nem csoda, remek masina. 1-2 apróságtól eltekintve nagyszerűen sikerült.
-
madarasz92
őstag
Szerintem is nagyon jó kis gépezet lesz mire lecserélnem az Omnia 2..
-
Norbi21
senior tag
Nem semmik ezek a számok. Szerintem itthon is fog szépen fogyni. Azért remélem, hogy szolgáltatói kínálatba is be fog kerülni.
-
Solten
őstag
A Samsung megkezdte a szokasos hoditast...
Saor Alba
-
Bathorypeti
tag
Ez tényleg nagyon jó kis telefon.Eddig iphonet használtam,de gondolkodom egy ilyenen
-
turorudi94
tag
12MB-ramot??????
kicsit elírás azért.Mert megérdemled.
-
Gabesz1019
senior tag
Épp iPhone-ra gondoltam lecserélni az 5800-t, de erősen gondolkodok inkább egy Galaxy S-en az Android nagyon bejön.
-
RaveForce
veterán
12 MB RAM-ot,
ez üt
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
termon
csendes tag
szerintetek mennyivel lesz drágább előfizetésre a desire-től? az most 160 jó szlovák euró az orange-nál....
-
sagesz93
addikt
Ha valaki finanszírozná, én is vennék egy ilyen telefont.
-
Sofian
őstag
Kíváncsi vagyok hogy a T-Mobile mennyiért fogja adni...remélem nem 10 ezer lesz a független ár és a 2 év hűséges ár közti különbség.
-
Murderer69
őstag
hát igen már egy ideje tudom hogy Ő lesz a spicám utódja...
képeken is szép de élőbe elég veszedelmes nálam most az S a Nr1Jadro "Mondjuk a tisztel samsung el is mehet jó messzire hogy a led villanót csak abba az egy verzióba tudja beletenni."
+1[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
hemaka
nagyúr
jó kis telefon, látszik is
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Plebi
senior tag
Érdekes. Nagyon nagy számok, de a wave-ről mintha elfeledkeztek volna. Ugyanaz a hardver csak kisebb kijelző, nomeg durván 40ezer mínusz. Ennyire nem bíznának a bada sikerében...
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
LEFTHORSE1
őstag
Én ezeket az eladási számokat nem tudom elhinni, a készülék batárnagy, a formavilága nagyon taszit, a kamera gyenge, nincs lencsevédő, csatlakozók rossz helyen, kétes üzemidejü kijelző... érdekes, nem tud a Samsung megfogni, pedig alapvetően jó fejek, tonnaszámra gyártják a külömböző modelleket és mégsem tud megtetszeni egyik sem
Cseberből vederbe
-
joey04
titán
válasz LEFTHORSE1 #22 üzenetére
kinek mi...
szerintem nem nagy, nem is csúnya, a kamera is bőven elég, csak egy led kéne, lencsvédő nem érdekel, csatlakozók elviselhető, semmi extra, kétes üzemidő meg annyira azért nem vészes... -
Dotcom
aktív tag
válasz LEFTHORSE1 #22 üzenetére
kétes üzemidejű kijelző? ez mit jelent?
az Alma az agyban csodákra képes...Az Apple az új Chuck Norris...
-
Lotusomega
senior tag
Most akkor ebben tényleg nicns ledes villantó, semelyik verzióban ami hozzán fog jönni?
-
HardRic
addikt
válasz Lotusomega #26 üzenetére
Eltaláltad.
-
Dotcom
aktív tag
a htc-nek is jól megy:
[link]az android ezekkel a készülékekkel és az olcsóbb modellek révén is szárnyalhat, lenyomja az apple-t...
az Alma az agyban csodákra képes...Az Apple az új Chuck Norris...
-
zsocaa
csendes tag
Nekem 2 hete van meg és tökéletes
Na jó,mégse,mert egyszerűen nem tudom hogy tudták kifelejteni a vakut (igaz hogy lehet rá tölteni zseblámpát,ami meglepően erős,de akkor is,a képeknél azért jól jönne)
De azon kívűl más baja nincs,gyors,gyönyörű kijelző,szép képeket és videókat csinál és az aksija is bírja 1-1,5 napig(napi 2 óra netezés,2 óra játék+aktív használat)
Volt szerencsém kipróbálni előtte egy iPhone 4-et és azt kell mondanom hogy egy szinten lenne vele a galaxy ha nem lenne androidos,kisebb lenne a képernyője egy kicsivel és 50000-el drágább lenne.
Most nem azért,de kinek ér meg egy vaku 50000-et
Úgyhogy Android és azon belül is Samsung Galaxy S 4ever
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Robotporszívók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest