Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
Samsungnak is sikerült kitermelie olyan Galaxy S fanokat , mint az Applenek az Iphone-nál.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
leslieke
Jómunkásember
Nesze neked válság.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
BiP
nagyúr
Elég komoly mennyiség, főleg annak fényében, hogy kapott hideget-meleget.
Nagyon OFF: mondja már meg valaki, miért jó az, ha a jack aljzat a telefon tetején van? Megőrülök tőle, pedig jó ideje már ez a 'divat', viszont tök kényelmetlen. -
BiP
nagyúr
(#4) ThorsHUN:
Nem 4.8-as a telóm, azt mindenképp tokban tartanám. Úgy pedig valóban jobb, -eltett állapotban- ha felül van, bevallom.(#5) vicze1+(#6) spawn21: akkor úgy látszik eltérőek az igények. Tokban valóban jobb, ha a tetején van, de én pl. korábban megszoktam, hogy a zsebembe fejjel lefelé teszem be a telefont, úgy áll kézre betenni, kivenni, ahhoz passzolt, hogy az alján volt. Meg kézben is nekem nagyon kényelmetlen, ha a tetején lóg ki. Meg ha kabát alatt megy a madzag, kézben fogva a telót rövid lesz, pont az a 20centi kerülőn múlik
[ Szerkesztve ]
-
-
Blyan
félisten
A Korea Economic Daily számára egy neve elhallgatását kérő dél-koreai vezető megerősítette, hogy a Galaxy S III előrendelések világszerte 9 milliós szintre léptek,
Már nem azért, de ez így eléggé Blikk szintű, nem?
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Tigerclaw
nagyúr
Gondolom a fejlettebb országok már a válság vége felé járnak, Magyarországnak meg ez is negyven évébe fog telni, hiszen nálunk egy egyetlen megoldás minden gazdasági problémára az adóemelés, illetve ha az nem elég akkor jöhet az újabb adók kitalálása.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Red Bull fan
aktív tag
Na ehez vajon mit szól a sok s3 -at fikázó Magyar honfitárs...hiszen még nem is látták nem is fogták aztán kapott rendesen negatív irányban!
-
vicze
félisten
Hát "Samsung Store" nélkül nehéz lesz bárhol is sorban állni.
@Blyan: Úgy a hírek 90% Blikk szintű lassan nem?
@gzbotii: szerintem még sose raktam fejjel lefele zsebre, főleg hogy tetején van a bekapcsoló gomb, így nem szeretném ha a zsebemben világítana, mondjuk BT fülest használok amúgy.
-
Varszegig
veterán
Összehasonlításképp: 1M volt az előrendelés az S-re, 3M az S2-re.
-
Cyberpunk
félisten
válasz Red Bull fan #12 üzenetére
Lásd 1. hozzászólást.
"You said you'd always be there for me.... but you're not..."
-
lmisi
senior tag
Nem semmi, ezért lötték be ilyen magasra az árát. Ha almaszinten rakétáznak az eladások s3-ból akkor gyorsan samu részvényt venni!!!
Újjab telefon gigász jön létre.
Szerintem, ha ez igaz nem is bánkódik a samu az elvesztett alma memóriarendeléseken, a saját telefonjaiba is alig fog tudni eleget gyártani. -
Tigerclaw
nagyúr
Az iPhone is kap gyakran negatív kritikát megjelenésekor, mert az "elemzők" a "wishful thinking" alapján mindenfélét beleképzelnek a leendő készülékbe, aztán jön a pofára esés. Ahogy valaki korábban már leírta, mindkét tábornak megvannak a saját rajongói. (halkan megjegyzem hogy a 9 milliós előrendelés is csak egy pletyka, ami vagy igaz vagy nem)
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Tigerclaw
nagyúr
Azért gondolom előrébb járnak, ráadásul kevés ország van akinek a pénze olyan nagyot bukott volna a válság miatt, mint a miénk.
Azt se felejtsük el, hogy a Galaxy S III prémium telefon, amiket nem azok vesznek, akiknek megélhetési gondjaik vannak, vagy elvesztették a munkahelyüket, hanem azok akiket nem igazán érintett a válság, de legalábbis nem annyira hogy ne tudják megvenni a kinézett telefont.
-
V.T.CS.
senior tag
már két hete megvolt a bemutató, de még így is minden napra jut egy "hír".
uborkaszezon a köbön.
akkor már inkább ne írjatok semmit a tesztig. -
vinikorn
aktív tag
Galaxy S után nem jelet nagy technikai áttörést. Nem tudom elképzelni, hogy egy kézben meg lehessen tartani. A hüvelyk új nem éri át a képernyőt.
-
kolosanyi
veterán
Ez elég durva. Persze a folyamatos hiszti ezt eredményezi. És akkor még nekik van pofájuk birkázni... Most attól eltekintve, hogy jó cuccokat csinál a Samsung is, kezd nagyon nem tetszeni, ami felé elindultak. Na mindegy...
Csatlakozó... Jobb ha alul van szerintem, nekem is volt már mindkettő, ha alul van, akkor eltehetem reflexből fejjel lefelé. Viszont az a legrosszabb ha oldalt van, azt ki nem állhatom.
(#24) Misály
[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
addikt
Szerintem kicsit túl van ez már lihegve.
-
<Attila>
tag
válasz Tigerclaw #21 üzenetére
Szerintem nem csak ők veszik meg... Vannak olyanok is, akik a havi fizetésüket költik rá, mert mindenük a telefon, és minden más másodlagos De hát ha ebben lelik örömüket, akkor egészségükre
SGS II ---> HTC One X <Almából csak Somersby avagy eme gyümölcsnek van értékes vonatkozása is:D>
-
Cyberpunk
félisten
Hát ahányan rohangálnak az utcán szifonnal, meg felső kategóriás mobillal, sokan vannak így. Legalább is a többség biztos nem keres százezreket. De mondjuk spórolni lehet rá. Nem PC-s hardverre költ, hanem mobilra. Vagy bevállalja a két év hűséget és tarifamegtartást a min. 10k-s előfizetéssel.
"You said you'd always be there for me.... but you're not..."
-
cqr
aktív tag
Érdekes.. szvsz messze nem lett olyan jó, mint ami ezeket a számokat indokolnák, de fogalmazzunk inkább úgy, hogy az én igényeim alapján nem méltó utód az S2-nek (a hype alapján meg pláne).
Igaz az emberek nagy része azt hiszi, hogy a magok száma a lényeg, de akkor is..
136*70.6 mm-es készülékház (a krva vastag keret miatt..) és 9 m előrendelés? Komolyan? -
Valentino K.
senior tag
Azért, mert valamiből piszok sok kelt el, még nem jelenti azt, hogy az a legjobb!
Nikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG
-
vicze
félisten
válasz hallerlaller #26 üzenetére
LOL, szerencsétlenek... A csövesek is sorba álltak érte?
-
ZooLee
őstag
válasz Valentino K. #35 üzenetére
Még nem kelt el, ezek csak "állítólag" és előrendelés számok...
Én nagyon túlzónak tartom a 9 milliós számot, az SII előrendelési számok alapján, tekintve, hogy még a Android/Samsung fanok sem voltak teljesen odáig érte (Az SII-ről anno sokkal jobb vélemények voltak ilyentájt) és ráadásul a kiemelkedően magas ára miatt (Jóval drágább, mint az SII volt megjelenésekor.)
Majd meglátjuk, nagyon kíváncsi vagyok, hogy valójában mit fog mutatni telefonként és eladások tekintetében...
Z.
-
csimpala
csendes tag
Komoly siker várható.
-
Blyan
félisten
Nem kéne a magyar valóságot ráhúzni a világra... Abban is biztos vagyok, hogy ha igaz is a 9 millás előrendelés, ezek túlnyomó része szolgáltatós cucc, ami nem hogy 6-900 euróba nem kerül, de jórészt még ingyen is van, vagy független ár harmada, negyedéjért.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
-=Ghost=-
őstag
Persze az előrendelőknek van igaza. Ez az új csodatelefon, hiszen ők mind azért rendelték meg már megjelenés előtt, mert mind látták, fogták, kipróbálták, így biztosak a minőségben.
Okos vagy.
<- kéne egy ilyen, sokkal debilebb fejjel. -
Dr. X
aktív tag
válasz -=Ghost=- #42 üzenetére
Mi bajod van már az előrendelőkkel? Én is előrendeltem pedig nem fogtam még a kezemben. Elég szomorú akinek tetszik egy telefon, de miután élőben látta meggondolja magát. A külsőt a képekről is meglehet állapítani kinek tetszik és kinek nem. A hardver ismert, a szolgáltatások ismertek és kismillió videón lehetett látni milyen működés közben. Aki ez alapján nem tudja eldönteni hogy tetszik/megvesz-e egy telefont az debil.
-
Robertoq
őstag
A legértelmesebb dolog az egészben, hogy nem kell hónapokat várni az adott termékre, hanem csak pár hetet. Sose értettem, hogy miért kellett pl Amerikában fél évet várni az S2-re? És az is bebizonyosodott, hogy ha mindenhol egyszerre vezetik be, akkor nem nehéz milliós eladásokat produkálni, így nézve az Apple számok már nem olyan különlegesek
-
G-Guts
aktív tag
Nem rossz telefon ez, bár Nekem funkcionalitásban még mindig a(z első) Galaxy S a leghasználhatóbb.
[ Szerkesztve ]
-
-
Vagany
őstag
válasz ForRedGlory #46 üzenetére
Ebben van valami . Én is ezért figyelem a dolgokat, meg azért mert ez a legszebb mai telefon, de az ár az brutál sajnos .
-<[]>- https://mowned.com/vagany
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 5G 8GB/128GB
- IPhone 12 128GB gyári független 100% hibátlan akku 100%
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen