- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Mert ez a mai trend számomra felfoghatatlan: legyen A4-es papír vékonyságú egy tablet, legyen benne ultra-bivaly processzor és lehetőleg 4K-s kijelző... aztán bírja max 3 órát aksiról, közepes fényerőn... mi értelme van ennek? Nem hiszem hogy olyan nagy kérés hogy egy ultra-hordozhatónak tervezett eszköz kibírjon legalább 6 órás időtartamot, full fényerővel úgy hogy mondjuk videót nézel. (mint ahogy az iPad 4-em).
Amúgy 652 gram az iPad 4, a Tab S2 pedig 389 azaz 59%-a az iPad 4-nek.
De úgy látom értelmetlen vitába keveredtünk. Én még nem találkoztam olyan Androidos Tablettel (még ha csak pár napig is birtokoltam) ami üzemidőben versenyre kelhetett volna az iPad 4-emmel (ami lassan 2 éves). De elismerem hogy az AMOLED kijelző az S2-n valami fergeteges és a készülék is egész gyorsnak mutatkozott.
-
Romvr
őstag
Ó nekem már volt egy pár kütyüm:
Win 8.1-es 8"-os Acer tablet (HD) = 4 óra képernyőidő, készenlétben 2 nap
Wayteq 10"-os tablet Android 4.4.2-vel (2K) = 3 óra képernyőidő, 6 nap készenlét
ASUS 7"-os HD tablet = 5 óra kijelzőidő, 4 nap készenlét
8"-os MyAudio tablet (HD)= 2 óra kijelzőidő, 3 nap készenlét
iPad Mini (1st Gen) = 6 óra kijelzőidő, 5 nap készenlét
iPad Air 2 = 12 óra kijelzőidő, 11 nap készenlét
iPad 4 = 16 óra kijelzőidő, 9 nap készenlétEddig az iPad-jeim voltak azok amik bajnokok voltak kijelzőidő / készenlét terén. Bár mondjuk a mostani iPad 4-em 11560mAh -os aksival nem is olyan meglepő. Tekintve hogy a konkurencia egy kevésbé optimalizált rendszer alá rak 4-6 ezer mAh-os aksikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest