- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Nem publikusról te tudsz? Mert én nem. Ha lenne, annak - még nekünk, kívülállóknak is - sokkal láthatóbb jelei lennének. Azt sem írtam tényként, hogy a Ciscó is leskelődik, csak azt, hogy bennük sem bíznék meg jobban. (A minap olvastam a Kaspersky app - amolyan - EULA licenszszerződését és már az felért azzal, mintha beengedtem volna őket a lakásba, bevonva az összes belső ügyeimbe is őket.
. Tehát itt is lehet egy olyan probléma, hogy a Huawei olyan szerződést rak/rakott a vállalatok elé, amit NEM MERNEK aláírni ezután.
Itt főleg az amcsi/angol - aztán majd francia, német oldalról.)
-
Geller72
veterán
5G. Ennyi. Amúgy meg én kb. legalább ugyanúgy nem bíznék egy Ciscoban, mint egy Huaweiben..
Ki akarják szorítani, mert távközlésben kb. mindenkit agyonver és lassan nem csak árban.Méghozzá globálisan.
Az említett Cisco és egy Huawei árajánlat közt adott esetben egy nagyságrend difi is lehet. Én is azt az elvet vallom, hogy amíg nem raknak ki az asztalra egy független (de tényleg, nem mint Magyarországon a média) szakbizottsági elemzést és a megtalált "kütyüt", mint corpus delicti, addig ez nekem csak egy kamu duma. Ha a Hauwei kémkedne, akkor száz-ezerszám lennének bizonyítékok. De én nem tudok ilyenről.Kis hazánkban is van egy olyan mobilszolgáltató, akit ez nagyon közelről érint. Nem hinném, hogy ezt ne vizsgáltatták volna ki komolyabb csapattal.
Új hozzászólás Aktív témák
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest