- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiterjesztette az Egyesült Államok a kínai chipkorlátozásokat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Rohamosan nőnek az akkumulátorok
- Earfun UBOOM X - hanxóró
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
Jól hangzik, kérdés milyen ár párosul majd mellé. Na meg a szoftver, BBK berkeken belül nem szokás olyan szabadon támogatni a HRR tartalmakat.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
DrDoktor
senior tag
Ismeri ezt a márkát bárki itthon van valainek?Komolyan érdekelne milyen a support a minőség .Mert sokszor a specek elég állatnak.........Hangzanak
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
DrDoktor
senior tag
válasz razorka777 #3 üzenetére
A márkanév az utolsóami érdekel egy készüléknél
Szerintem nincs ember aki elsőnek nem csodálkozott anno a samsung xiaomi google, stb neveknél is .99% ma sem tudja kiejteni helyesen(én se )A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
Vikooo
addikt
16GB RAM de gondolom mindent kiírt a memoriabol?!
-
K82
őstag
Support terén nem állnak olyan rosszul, nem kis cégről van szó ha az anyavállalatot (BBK Electronics) nézzük. Ha így még mindig nem annyira ismerős, kezdésnek legyen mondjuk az Oppo, aki telefonokon kívül nagyon komoly szórakoztatóipari cuccokat is gyárt (leginkább a tengerentúlra). De a OnePlus ugyanúgy a BBK alá tartozik, ahogy a Realme és a Vivo is (az IQOO pedig a Vivo almárkája).
Annyira egyek egyébként h pl. a OnePlus 8T-m 65W-os gyorstöltése (USB-C töltőfej + masszívabb USB-C kábel, "Warp charging") megy a Realme GT 2 töltőjével (USB-A töltőfej + hozzá passzoló kábel, "superdart"). És anno úgy volt reklámozva h minden csak a saját töltőjével fogja tudni ezt a teljesítményt... Szoftveresen pedig hívhatják a rajta lévő androidot ColorOS-nek, RealmeUI-nak vagy OxygenOS-nek, az alap ugyanaz; magyarán szinte tökmindegy melyik márkát veszed, ugyanazt kapod más név alatt.Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Nem is tudtam , hogy megjelent az UFS4 .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
01
tag
Ez a Vivo almárkája. Nekem Vivo Nex 3 van, kb 2,5 éve, és teljesen elégedett vagyok vele. Ez sem európai model, de benne van minden, b20 is, és a rendszere villámgyors, egyszer se fagyott le, havonta frissítik. Kicsit nehéz beszerezni, de a következő telóm is Vivo vagy IQOO lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy ruhás topik
- Xbox Series X|S
- Crypto Trade
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
- Ukrajnai háború
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.