- Android szakmai topik
- Apple Watch
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Minden csoda 3 napig tart. A többi gyártótól még így is kedvezőbben kezd ahhoz képest hogy ez most az abszolút csúcs. Azért ezt ne felejtsük már el srácok.
-
tzsolesz
nagyúr
Sokkal, az S4 is sokkal drágábban kezdett szolgáltatónál.
Ez csak előrendelési ár. Nem is szolgáltatós, előfizus......
Nem értem miért akadt ki mindenki. -
tzsolesz
nagyúr
válasz FókuszPók #35 üzenetére
Szerinted kik tartoznak a TOP Brand-be?
Mert az LG jelenleg a piacon vagy a 3-ik, vagy 4-ik helyen áll (negyedévtől függően) eladásokban a Samsung, Apple után, lekörözve ezzel a Sony-t, HTC, BB-t, és még sok nagy gyártót. A dizájn, és minőség is a csúcs gyártókhoz emeli.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
az LG sem a csúcsmodelljei miatt tart ott ahol tart
Az csak egy dolog, attól még az a-brand-be tartozik, mégpedig mint példamutató megtestesítője a csoportjának. Most nem sorolom fel az elismeréseket amiket csak az idén, és tavaly besöpört, csak kettőt, G2 a tavalyi év legjobb okos telefonja, vagy idén a leginnovatívabb okos telefon gyártó.
Mindezt nem az eladásai után kapta.
hiszen azért mert több kínai cipő fogy, mint Nike, attól még nem lesz TOP Brand tagja egyik pocsék minőséget produkáló Kínai "cipőgyár" sem.
itt viszont mint eladásban, mint minőségben, innovációban, és technológiában az csúcsmezőnyben képviselteti magát az LG, csak nézd meg a kijelzőgyártását/fejlesztéseit, akkumulátor, stb..... -
tzsolesz
nagyúr
válasz FókuszPók #40 üzenetére
Nekem a top brand az, hogy az elmúlt években ki mit tett le az asztalra
Semmivel nem kevesebbet, mint amelyeket felsoroltál.
De az előző hozzászólásomban már kifejtettem.Az asztalra letételről pedig ennyit: Az LG a leginnovatívabb gyártó
Akkor most van még kérdés? Az LG nevéhez túlságosan sok, nagyszabású technológiai fejlesztés társul, amit csak nagyon kevés gyártó mondhat el magáról. LTE, stb....Duliee Mondtam már, azért mert a kínai cipők jobban fogynak mint a Nike, vagy az Adidas, attól még nem lesz TOP Brand egy Kínai vackot előállító gyár sem. Ne a számokat nézd........
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz FókuszPók #44 üzenetére
Az LG innovatív, de még csak most szagul bele a nagyok dolgába.
Emlékszel még, az első kétmagos teló? Az első WP7 teló? Az első 3D teló? stb..... Ott van Ő már az elejétől fogva. Android vonalon csúszott el az elején, a Samsung, és a HTC megelőzte, de utána elég jól összeszedte magát. Az első igazi érintős telót is Ő tette le az asztalra az Apple-el együtt. Nem sok idő volt a kettő között, azt hogy melyik volt előbb még a mai napig vita tárgya......
De ha azt nézzük, a főgóré Google is érdekes módon, ezzel a "nem TOP brand"-el gyártatja a referenciamodelljeit már 2-ik ízben..... Biztos tudhat valamit, nem?
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
A kamerához: A G3 képei részletgazdagabbak ezen a teszten (már amennyire valós....) a színei élethűbbek, a Samsungé picit túlszaturált. A szemnek a Samsung képei általában jobban bejönnek, de becsapós. A vonalélesség nagyjából egy szinten van. nekem az LG képei ezen a teszten szebbek. De várjuk már meg hogy megjelenjen, és a valódi telefonnal teszteljék.....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest