Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
r3dsnake #109 üzenetére
Ezen anno én is meglepődtem, mert amikor ezt mondták nekem, akkor én úgy tudtam 600dpi alatt nem is dolgoznak ezekkel az anyagokkal. És tényleg nem! 600 dpi addig, míg le nem világítják, akkor már csak 150 és rengeteg színes magazinra igaz. Mondta valaki miért van így, de már nem emlékszem.
-
Komplikato
veterán
Valójában a nyomtatott sajtó jelentős része csak 150 dpi, ott ahol a betűk vannak nyomtatva az inkább 300. Ebből adódik az az érdekes dolog, hogy a 150 dpi-nél a "16 millió szín" az valahol 4-8.000 színt jelent a valóságban amiről az olvasóknak nem kell tudniuk. Persze lehet nyomtatni és csinálnak is olyan újságot, ami magasabb DPI-t használ, de pont olyan ritka mint teszem azt a lakozott borítós.
-
-
-
-
Blyan
félisten
Azért abba gondoljunk bele, hogy az általános sebességen, amit az i5S, i6 (e kettő között pl sebesség különbség legfeljebb egymás mellett lásztódik), S6, M8 M9, stb éltelefonok csinálnak abból nem nagyon lehet látványosan gyorsabbat csinálni - legfeljebb az animációk gyorsításával, netalán teljes elhagyásával.
Egymás mellé rakva kijönnek a nüansznyi különbségek, de általános használatkori sebességbe nem nagyon lehet belekötni. -
Peterson_
addikt
-
-
kakuk.tamas
addikt
De még mindig nem érted.
Tudod ez összetett folyamat eredménye, aminek az alapja egy olyan dolog, aminek a neve op-ti-ma-li-zá-ció. Nahmost. Ez az Androidnál nemigen van jelen, főleg, ha nem a Google féle, 'fullszűz' ROM-ot használod.
A Samsung, (meg úgy a többi gyártó is nagyrészt) nem fordít elég időt az optimalizálásra, még sajnos a csúcs készülékük esetében sem. Ennek hátterében nyilván az áll(hat), hogy jelen gyártók egy naptári évben vanhogy több tucat telefont kiadnak.
Az Almának meg ilyen szempontból... Hát hogy is fogalmazzak, hogy ne legyek obszcén... Kurva nagy előnye van. Pont.
Egyrészt ezért nem hasonlítunk iTelefont bármilyen másik telefonhoz.Érdekesség: dehamár hasonlítgatunk... És játékról van szól.
Próbáld ki, hogy egy Nokia 3210-esen, vagy egy iPhone-on (engedek annyi előnyt, hogy bármelyik lehet) fut jobban a Snake. -
-
kakuk.tamas
addikt
Nem kell, köszi.
Tudod, én annak hiszek, amit látok, és tapasztalok.
Volt dolgom i6Plusz-szal, és szerencsére S6 Edge-vel is. És mindkettő folyamatosnak bizonyúlt a kezeim közt, pedig elhiheted, hogy nem csak a menüben 'járkáltam' balra-jobbra.Mindkettő jó telefon a maga kategóriájában (mert nem egy kategória a kettő), megéri őket megvenni. Mondom ezt úgy, hogy se Alma, se Samsung párti nem vagyok.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest