- Okosóra és okos kiegészítő topik
- [Re:] Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- [Re:] Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- [Re:] Egy sima, egy fordított: két új óra jött a Samsungtól
- [Re:] Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- [Re:] Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Fotók, videók mobillal
- [Re:] Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
Ez is megéltük, a Samsung hamarabb frissít, mint a HTC. Bravó!
Megyen!
-
w333
félisten
Várjuk !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Integrale
addikt
válasz
CptAdamica #1 üzenetére
HTC 10-re mar december ota kint van a Nougat.
"Bad reklám is reklám too"
-
.LnB
titán
Note 7 is megkapja?
Homo Ludens
-
Richie86
senior tag
Jöhet!
-
"...január 17-én minden eszközre elindul az OTA frissítés." -na erre kíváncsi leszek!
Mercedes-Benz C 400 Cabriolet 4MATIC eladó! https://cutt.ly/eLwhShG
-
Zoolee19
senior tag
válasz
bulikavagyok #6 üzenetére
Hát én is baromi kiváncsi leszek rá
S21 Ultra 5G/ Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm / Xbox One X
-
enginev3.0
félisten
Várom várom, új Samsung tulajként
Szia uram! ll Nem ide valósi vagyok, én csak ide feljárok ll Logitech <3 ll Realme GT Neo2
-
Burt1793
veterán
válasz
Azaz a BTU CSC-sekre, ez egyértelmű.
-
-
Burt1793
veterán
válasz
bulikavagyok #10 üzenetére
Én decemberben untam meg a telenor augusztusi verzióját... 6 hónapig nem adtak ki frissítést s7-re, felraktam az XEH-et. Ehhez képest ezerszer jobb volt vodásként, néztem a samfirm-et.
-
Maxentius
addikt
A "we will support 7.1.1" alapján nem volt szabad várni ezt a verziót (csak mert egy beta tesztelő kérdésére egy belsős megnyugtató választ akart adni csupán), biztosra vehette mindenki, hogy a 7.0 fog érkezni.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
-
t72killer
titán
válasz
CptAdamica #1 üzenetére
Kellett hozzá a note 7-es beégés. Ha a note7 a piacon maradt volna, hóttziher, hogy hanyagolják még pár hónapig ennek az ősöreg, múzeumi darab (LoL) telónak a támogatását...
Amúgy elvagyok a 6-os droiddal, vajon hoz érdemi előrelépést a 7, pl akksiidőben?
Mindíg meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.
-
Burt1793
veterán
válasz
t72killer #15 üzenetére
Ki tudja?! Mivel később jön az S8, de a Nougat jóval hamarabb, mint a korábbi android főverziók, így várható volt, hogy nem fogják fél évig húzni a frissítést. Ez valszeg akkor is így lett volna, ha a note7 nem sül be... a lényeg, hogy egy hét múlva mehet a 7-es.
Az AOD és az ujjlenyomatos belépés fejlődése várós számomra, amúgy ez a 6.0.1 decemberi verzsön (és az előzőek is) teljesen tökéletesek. A legelső verziókkal voltak hálózatváltási gondok.
-
törölt tag
Most akkor jöhet s6 ra is 😃
-
stevve
nagyúr
válasz
Nyilván itt a függetelnekre értik, a szolgáltatósk meg majd valamikor, ahogy ők kiszórják.
Én is nagyon várom már.
-
Prien
addikt
Troll ON: ...és ezzel a frissítéssel elő kell készíteni a terepet a közelgő S8-asnak, tehát ami várható: pár apró,de bosszantó bug, rövidebb üzemidő, pici lassulás, hogy érezd,hogy már régi a mobilod...
Troll OFF
A kevés is több a semminél.
-
aero.
veterán
Note 5-ről van infó?
-
gianni85
veterán
válasz
én a T-s S7emre még csak tegnap kaptam egy 10 megás frissítést, szóval ebben a hónapban nem várok én nugátot
-
gianni85
veterán
válasz
Jack Oneill #27 üzenetére
nekem csak tagnap dobta fel a teló, bár hozzá kell tennem, hogy fingom sincs milyen rendszerességgel keres frissítéseket, és én manuálisan nem szoktam nézegetni.
-
Graphics
Jómunkásember
Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy 214MB-ból ezt hogy hozták össze
Átírták a build.prop-ot ?
-
kengyel
nagyúr
Nagyon várós az update
kengyel
-
shiftac
aktív tag
Kicsit vicces egy ilyen cikket egy Nexus 5X-en olvasni, amin 7.1.1 fut
. De hajrá, legalább nem kényszerítik a vevőket egyből az S8-re.
Xiaomi Mi 9 SE (MIUI Global Stable 12.5.1.0 - Android 11), Sonata HD DAC+Soundmagic E11C
-
d@vee
senior tag
válasz
buvartacsko #42 üzenetére
Én is
De az már rég nincs meg, plusz nem volt mögötte xda-s csapat
Ja
-
Burt1793
veterán
Nem minden az androidverzió, az emberek többsége csak azért örül neki, mert új, minimális lesz a különbség átlag felhasználónak. Ahogy mondták, sokaknak az is elég lenne, ha a build.prop át lenne írva 7.x-re. A jobb doze hasznos lehet, illetve a gyorsabb ujjlenyomatos belépés és kibővített AOD is üdvözlendő, de én pl nem várom különösebben.
[ Szerkesztve ]
-
Csapo83
aktív tag
Hát kíváncsi leszek a 17. dátumra. Ha ez is csak olyan "pletyka" mint a 7.1.1 akkor szomorú leszek.
A kedvenc pálinkámhoz hűséges vagyok! A márkákhoz, rendszerekhez nem!
-
Burt1793
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyelőre még csak a béta programban részt vevő felhasználók élvezhetik az új rendszert, de napokon belül elindul a frissítés minden érintett készülékre.
- HP Chromebook x360 14b-ca0010nf 8TZ87EA
- HP 250 G7 - 15.6" FULL HD // i3-7020U 2.3GHz // 4GB DDR4 // 128GB SSD +500 GB HDD //WIN10 HIBÁS AKKU
- ÚJ Bose QuietControl 30 QC30 vezeték nélküli aktív zajszűrős fülhallgató szürke
- PS3 Sony Kontroller Hibátlan Csak 6000!
- Eladó Gigabyte M27Q 1440p 170hz Monitor
Állásajánlatok
Cég: Időkép Üzleti Szolgáltatások Kft.
Város: Budapest
Cég: Visoft Kft.
Város: Budapest