Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Lami66

  őstag

  válasz szabi__memo #2 üzenetére

  1,5 évvel ezelőtt volt egy Versa2-je a feleségemnek. Nem tudom mennyit fejlődött a Fitbit ennyi idő alatt, de a Watch Fit-emet két Versáért nem adnám oda. Pontatlan, akadozó pulzus mérés edzés közben, teljesen kimaradt edzés mérések, a szinkronizálás egy rémálom volt minden alkalommal (ájfónnal biztos remek, de feleségemnek S9 van), bluetooth hatótávon kívülről visszatérésnél sose kapcsolódott magától a telefonhoz stb. Feleségemnek amennyire tetszett kinézetre, annyira utálta a "tudása" miatt. Már az eladásán gondolkodtunk amikor meghalt a kijelzője, ezért garanciában cseréltettük egy Samsung Watch Active2-re.
  A Watch Fit-emre egyetlen negatívumot tudok mondani, hogy az automatikus edzés indítása nem ér semmit. Ezen kívül tökéletes. Az elindított edzéseket hibátlanul monitorozza, semmi kimaradás, a szinkronizálás olyan automatikus, hogy sose kellett figyelni.
  Ami extrát tud szoftveresen a Fitbit (pontosabban az alkalmazáson keresztül elérhető extrák, edzések stb.) majd' mindegyik fizetős, előfizetős. Ennek az ekg lenne az előnye, de a cikkben is említik, hogy kis hazánkban nincs engedélyezve ez a funkció. Szóval marad sima aktivitáskövető, fizetős extrákkal.

  [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák