Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lomposfarkas

    tag

    Na igen, a vizsgálat megállapítja, hogy XY matériák előírásnak megfelelő mennyiségben vannak benne, csak attól még ízre lehet vacak.
    Én úgy látom, az egyik (fő?) probléma a hazai gyártásban, hogy mitől is van az eredeti és hazai főzésű liszenszelt sörök között akkora difi, mintha nem is azonos naprendszerben készülnének? Pár éve egy kolléga a prágai kulturális túráról hozott helyi érdekességeket, na akkor nyílott ki nagyon a szemem, hogy itt mivel itatnak. A hazai főzésű, hazai sör más tészta, az saját jogán jó vagy rossz :N

    Van az Olsen bandája c. filmben az a jelenet, ahol az öreget egy lepukkant gyárban be akarták dobni a savba a rosszfiúk. Na, kb. úgy képzelem el azt a gyárat, ahol a liszenszelt, hazai főzésű sörök alaplevét készítik és a cimkének megfelelően kifelé menet belelöttyintenek a kamionba valami ízesítést.

Új hozzászólás Aktív témák