- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
válasz koko52 #73454 üzenetére
Aha..
És te mindig tudod melyik a völgy és melyik az emelkedő
Akkor neked se kell már dolgoznod soha, megvan a tuti.Ez az egész kriptovalutás marhaság spekuláció, ráadásul a nagy büdös semmire, mert kézzelfogható eredménye nincs.
Aki jókor csinálta és jókor pénzesítette, az keresett rajta, persze. De ez lutri, és nem mindenkire jellemző.
Minden üzlet lényege, hogy ahol te nyersz, azt valaki elveszti, mert a pénz nem az égből hullik.
Egyébként sem értem, hogy miért kell grafikus kártyák millióinak számolni egy szaros felhővaluta nyilvántartását.
Sokkal kevesebb erőforrásból meg lehetne oldani.
Azt csodálom, hogy még nem csaptak oda neki országos vagy világszinten, hiszen ez az egész sztori az országok valutáinak ellenére megy. Úgy tudom pár helyen tiltott, illegális, nem tudom itthon mi a helyzet vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs