- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Chuwi VI10 32GB/64GB pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
Felcsillant a szemem, mikor oldalt megláttam a cikk címét
A dual OS nem érdekel, androidot kerülöm. De a teljes értékű USB igen izgalmasan hangzik.
Nem tűnik rossz cuccnak és az ára is barátságos.Nem tud valaki olyan (8" is elég lenne) win8 tabletet, ami 1×microUSB + 1×USB vagy 2×microUSB csatival rendelkezik?
Droid nem kell, csak simán Win - hardverből is elég akár 1GB RAM meg 16GB ROM. Csak legyen a töltés mellett csatlakoztatási lehetőség.# I got bored one day and put everything on a bagel...
-
_Smooth
senior tag
válasz krystman #130 üzenetére
Köszi a választ. Ezzel a részével nem is lenne probléma, de németautót se veszek 1,5-2szer annyiért, amiért autót lehet kapni, mondván, majd legfeljebb letördelem a logót
Nem az a gondom, hogy droid van rajta, mert max nem használom, törlöm stb. Hanem, hogy olyanért nem fizetnék pluszban, amit nem használok ki (persze, ha nincs dualboot hiánya miatt olcsóbb USB-s alternatíva, vagy ennyiért jobb, akkor nem kérdéses a dolog).
# I got bored one day and put everything on a bagel...
-
_Smooth
senior tag
válasz krystman #133 üzenetére
Valahol egy kicsit félreértettél
Én nem 30ezernél keresek olcsóbban 2GB RAM + 32GB ROM + FHD kijelzős tabletet.
Jelenleg egy 1GB RAM + 16GB ROM alacsonyabb felbontású példányom van, ami tökéletesen elegendő számomra Egyedül az extra USB hiányzik. A kérdés arra vonatkozott, tud-e valaki esetleg olcsóbban hasonló, vagy ennyiért jobb tabletet legalább 2 USB aljzattal (nincs szükségem FHD kijelzőre, se droidra, és beérem a jelenlegi tabletem hardveres adottságaival is). Ha nincs ilyen, akkor, természetesen, ez a Vi10 elég jó vétel# I got bored one day and put everything on a bagel...
-
_Smooth
senior tag
válasz Zoli1222 #141 üzenetére
Remélem, ezt nem tőlem kérdezed Elég nagy baj lenne, ha Te sem tudnád, miért hiányolod
Persze kerestek már rajtam 32"-os notebook táskát is (emberünk kamionsofőr volt, mint utóbb kiderült, és a 32" TV-jét nem szerette a fülkében hagyni, ha mondjuk huzamosabb időre magára kellett hagynia a járművet).
Én néha rákényszerülök itt a cégnél egy VW Polora... hát múltkor a belső tükröt is letéptem kishíján, nemhogy még egy 5" telefonnal takarjam ki a szélvédő másik felét is(#144) azbest
Igen, azért kéne, de még nem találkoztam olyannal, ami működne is
Hamánsat is próbáltam, de az kizárólag samsunggal működött (tőlük csak egy monitorom és egy porszívóm van - és ez valszeg a jövőben se fog nagyban változni).[ Szerkesztve ]
# I got bored one day and put everything on a bagel...
-
_Smooth
senior tag
Windows alatt kellene nekem is (és értelemszerűen csak a szimultán mód érdekelne - kapcsolósnak aztán semmi értelmét nem látom).
Amúgy egy kis szutyi Archos Cesium80-hoz keresek ilyet.
Köszi a tippet, majd ránézek erre is.# I got bored one day and put everything on a bagel...
-
_Smooth
senior tag
-
_Smooth
senior tag
válasz tatararpad #158 üzenetére
Ha valami, akkor a filmek miatt nem kell aggódnod.
Az enyémben Intel Atom Z3735G van 1GB RAMmal, de még a BD ISO filmeket is gond nélkül, akadásmentesen tolja hálózaton, NAS-ról.# I got bored one day and put everything on a bagel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Új előre telepített Lenovo ThinkPad L16 Gen 1
- Thinkpad L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB DDR4, 256GB NVMe gar
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- Új GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + G.Skill Ripjaws V 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest