- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
De azt elfelejted, hogy fizetni kell a szoftverfejlesztőket, az infrastruktúrát, a marketinget stb. Nem "védeni" akarom őket, de egy mobiltelefon nem csak anyagköltségből áll. Az ahhoz legközelebb álló eszközök a OnePlus-telefonok, de azért ott is látszik, hogy pl. a kamerán és a kijelzőn rendszeresen "spórolnak", hogy minél olcsóbban jöhessenek ki. Ők pl. nagyon nem is reklámoznak, nem úgy, mint az általad is említett Samsung és Apple, amely gyártóknak az új készülékei a megjelenés utáni hetekben/hónapokban a csapból is folynak. És ezt bizony a vásárlók fizetik ki. És legyünk őszinték, mi is így csinálnánk: ha megveszik drágán, minek adnánk olcsón?
-
Taci
addikt
válasz
saddybaddy #62 üzenetére
Nekem elég sokáig iPhone 4-em volt, és már egy LG G2-t is úgy éreztem anno, hogy túl nagy, túl nehéz stb. Ahhoz képest most Note 8-om van, amit többnyire egy kézzel használok, mert olyan jól megoldották az arányait (keskeny, magas), hogy így is biztonsággal kezelem. Igazából még egy számmal nagyobb is elférne, nem is lennék ellene.
Az árazást én a következőképpen látom: a Samsung legnagyobb riválisának az Apple-t tartja a mobiltelefonok tekintetében (valószínűleg). Az Apple beárazta a saját csúcskészülékeit egy egészen magas árra (minden annyiba kerül, amennyit fizetnek érte). A Samsung legalább olyan jónak tartja a saját (csúcskategóriás) telefonjait, mint az Apple-é, sőt, valószínűleg még jobbnak. Így legalább annyiért, ha nem drágábban adják. Hisz' ha olcsóbban adnák (most csak a csúcskészülékekről beszélek), akkor azzal az Apple alá pozicionálnák be magukat, ami felérne egy fehér zászlóval és egy beismerő vallomással, hogy igen, a mi készülékeink nem olyan jók, ezért nem is kerülnek annyiba. És a felhasználók nagy része is így gondolkodik. Megnézi az árakat. Ha olcsóbban adnák, nagyjából ez lenne: "iPhone X? 320e Ft. Samsung Galaxy Note 9? 300e Ft. De sz@r már, a tavalyi iPhone drágább mint a legújabb Samsung, de gáz ez a Samsung, tuti gyengébb."
Persze, ezek horribilis árak (számomra/szerintem), viszont aki nem engedheti meg magának, bővel talál (sokkal) olcsóbb opciót is, még házon belül is, hisz' már millió Samsung készülék van, 2018-as is. És azok is nagyon jók, meglepően jók. Egy ideig kénytelen voltam A5 2017-et használni, és meg kell mondanom, bőven-bőven elég volt az én felhasználói szokásaimnak az, amit tud(ott), nagyon meg voltam vele elégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Hálózati / IP kamera
- Opel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós kamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest