- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
sziasztok
ma egy újkeletű hiba csapta fel a fejét az áldott békés Classic-omon, mégpedig h a facebook appban ami a frissített böngészős előtti változat, nem látom az üzeneteket csak azt akitől kaptam és mellette a képét de az üzenet csak akkor jelenik meg ha rámegyek. Mitől lehet ilyen ? volt már vkinek ilyesféle problematika?
-
turbulencia8
őstag
Megvalok a Classic-omtol. Az elobb rendeltem egy Lumia 950-et dokkoloval, allitolag mar nagyon popec a Continuum. A Classic-ot megkapja baratnom egy Z10-ert cserebe, utobbibol tartalek telo lesz.
-
eventus
veterán
válasz turbulencia8 #2103 üzenetére
Ahogy a Passport fórumban mondták: exbb fórum, mire váltsunk bbről
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
turbulencia8
őstag
válasz kárátékutyá #2105 üzenetére
Engem annyira vegul nem fogott meg a Dtek50, a Telekomnal meg 3,5 eve vasaroltam utoljara keszuleket (egy Z10-et), igy gyakorlatilag hozzam vagtak a Lumia 950-et. Ugyis kell egy uj ugyfelszolgalati telo, ahhoz jo lesz baratnom Z10-e. En meg varhatoan jol fogok szorakozni a Continuum-mal, es mostanaban a Whatsapp leallasatol sem kell tartanom.
[ Szerkesztve ]
-
kárátékutyá
őstag
válasz turbulencia8 #2106 üzenetére
Ha hozzád vágták, annyit megér a 950, többet sajnos nem. 930-am volt, de ott el is búcsúztam a rendszertől. Win10 szebb mint a 8.1 volt, de iszonyat búgos. Kész "trollkodás" volt mire a névjegyeimet rendesen fel lehetett rá szinkronizálni.
Ha stabil rendszer kellene, csak iPhone-t vennék, van itthon a lányaimnak meg a nejemnek 3db 5S meg iPad.
De nem akarok olyat ami mindenkinek van. A droid meg nagyon stavbil és jó lett az utóbbi 1 évben, nem kell már félni tőle.PS: A continuum meg nagyon fapados egyenlőre, csodákat, igazi szabad használatot ne várj el tőle.
[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
válasz turbulencia8 #2106 üzenetére
Majd jövőre szűnik meg
(#2105) kárátékutyá: nem kell tepsi, pláne droid. Q10 ma 3x indult újra egymás után, space akad, egyéb zavarok
[ Szerkesztve ]
-
turbulencia8
őstag
Vicces, baratnomnek jobban tetszik a Z10! A Lumia 950-re valo tekintettel en meg ugy dontottem, hogy skype-on veszek nemet ugyfelszolgalati telefonszamot. Szoval egyelore hazon belul folosleges a Classic. Meg nem hirdetem meg hardverapron, mert ha egy forumon beluli BB10-es power user-t erdekel, akkor barati aron a teloval, dobozzal stb. a BB10-es fiokomat is oadadnam. Utobbi az email atirasaval megoldhato, csak majd szorakozni kell majd vele atvetelkor. Tobb, mint 3 ev alatt szinte minden hasznos nativ appot osszevasaroltam, hosszu a lista (pl. Genius Maps teljes europa navi, live traffic-kal, stb). Ha valakit erdekel, irjon!
[ Szerkesztve ]
-
turbulencia8
őstag
Az elso nap nem telt felhotlenul a Lumia 950-nel: a Classic akkuideje sokkal jobb, ipari kornyezetben sokkal praktikusabb, es a trackpad rohadtul hianyzott egesz nap.
-
kárátékutyá
őstag
válasz turbulencia8 #2112 üzenetére
Volt 930-am, nem csodálom. Ez a winmobile...ez egy akkora ...ááá
-
turbulencia8
őstag
válasz kárátékutyá #2113 üzenetére
Jovo heten meg vissza tudom vinni a Telekomhoz, de szerintem a Dtek50-nel se lennek elorebb, sem egy Huawei P9-cel (kb. utobbira tudnam csereltetni). Hetvegen atnezem, hogy mit tudnek felhegeszteni a whatsapp helyere.
[ Szerkesztve ]
-
kárátékutyá
őstag
válasz turbulencia8 #2114 üzenetére
Nincsen választék whatsapp helyére, szerintem. Vibert rühellem, nem is használtam soha.
Maradna a messenger... BBM-et meg inkább hagyjuk is. -
lugosi
MODERÁTOR
Hű ha megteheted vidd vissza. Én azért nem akartam beleszólni mert úgy láttam akkor amikor már beírtad, hogy megvetted. Én próbálkoztam a wp-vel, de rájöttem hogy törpeoprendszerről törpeoprendszerre nincs értelme váltani. Ha megteheted szifon, vagy android.
-
turbulencia8
őstag
Az amazonos Skype nalatok jol mukodik? A Lumia nagyon gagyi, vissza fogom vinni.
-
eventus
veterán
válasz kárátékutyá #2115 üzenetére
BBM-el mi a baj? 72 csevegő alkalmazást pakolnak fel azemberek, BBM nem fér el? Élből elutasítjàk, mert az orruknàl fogva vannak vezetve.
-
tag
Ha mar valtassz akkor szerintem a Huaweii jo valasztas. En meg gyurom a Classic-ot, de tobb ismerosomnek is van P9-e, Honor 7-je es gyors (bar nekem elegge "tepsi" meg Android... )
-
kárátékutyá
őstag
válasz eventus #2121 üzenetére
KB mert azok már évek óta mentek mire ez az idióta bagázs rajott hogy nem e esetleg ez a senkit sem érdeklő biztonság helyett meg kellene magukat más platformon is mutatni. Csak már túl későn kaptak észhez. Nejemnek azért nem tetetem fel a telefonjara mert azért én nem fizetek havi díjat hogy ezen cseveghessek vele BlackBerryről úgy hogy ő ezt ingzen tehetné meg másik platformon.
-
eventus
veterán
válasz kárátékutyá #2122 üzenetére
Azért mert 2014-ben lett multiplatform, már nincs joga létezni? Holnap kijön egy droid/ ios új csevegő pikk-pakk elterjed.
-
eventus
veterán
válasz kárátékutyá #2126 üzenetére
Táplálják csak a júzerek. Most a google-tól próbálok szabadulni. Mail, böngésző.
-
eventus
veterán
válasz kárátékutyá #2128 üzenetére
Majdnem Azért minimum 30 mbit net legyen.
-
eventus
veterán
válasz kárátékutyá #2131 üzenetére
Féreértettél, google termékektől szabadulok meg.
-
kárátékutyá
őstag
Jól működő waze-t tudtok e ajánlani?
Az az érdekes, hogy nekem ennek a kijelzője méretre egyre jobban tetszik. Mellé tettem pld az asszony ájfonját (5S), és az olyan picike és olvashatatlan.
-
eventus
veterán
válasz kárátékutyá #2133 üzenetére
Amazonból letöltött jól működik, visszakerestem
-
eventus
veterán
válasz kárátékutyá #2135 üzenetére
Csak nézd, hogy friss-e. 4.6.0.1 ez az utolsó, mai. Itten: [link]
[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
válasz eventus #2136 üzenetére
Ez is telefonszámot kér "biztonságos fiók készítéséhez". Szintén karvaly, mint a viber "waze nem válaszol. Szeretné bezárni?" kivágni a... Ixo egész jól ment, de nem szereti a 720as kijelzőt. Passport 1440 jobban fekszik neki.
[ Szerkesztve ]
-
turbulencia8
őstag
válasz kárátékutyá #2135 üzenetére
2133-as HSz szifonos merettel kapcsolatban akartam reagalni: valoban, a Classic szelessegre kb. egy ot colos teljes erintopaneles teloeval hasonlo (WP10-en pl. pont akkora kepet latok a virtualis billentyuzet felett, mint a Classic kepernyoje), viszont mas telokon nincs trackpad, emiatt mindig fogast kell valtani. Ha jovore - a pletykalt kormanyzati tamogatas hatasara - tenyleg ismet eloterbe kerul a BB10, akkor visszavaltok azonnal.
[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
válasz turbulencia8 #2138 üzenetére
Simán elképzelhető, hogy csak a kormányok kapnak komolyabb támogatást. De lehet addigra tényleg off lesz az egész. Ha meg a biztonság a fontos, akkor lehet csak biztonsági frissítések lesznek, semmi jelentős.
[ Szerkesztve ]
-
turbulencia8
őstag
Elkelt az eddigi legkenyelmesebb telefonom. Vicc, hogy a Whatsapp miatt kellett eladnom a Classic-ot!
[ Szerkesztve ]
-
kárátékutyá
őstag
válasz turbulencia8 #2140 üzenetére
Az a vicc, hogy Windowsra váltottál. Whatsappal ott sem mész messzebbre.
-
turbulencia8
őstag
válasz kárátékutyá #2141 üzenetére
Droidot nem akartam (Huawei P9-en azert elgondolkoztam). A szifon is taszit, szoval sok lehetosegem nem volt. A Telekomnal dokkoloval adtak a Lumia 950-et "ingyen", ugyhogy ezt valasztottam. Amugy a Continuum mar egesz hasznalhato, de turelem (es fizetos appok beszerzese) kellett a WP10-hez is, ahogy anno a BB10-nel. A Whatsapp amugy hibatlanul mukodik, csak gepelni rosszabb a virtualis billentyuzeten.
[ Szerkesztve ]
-
kárátékutyá
őstag
válasz turbulencia8 #2142 üzenetére
De mintha úgy olvastam volna hogy ott is megszűnik a támogatás 2017-től.
-
turbulencia8
őstag
válasz kárátékutyá #2143 üzenetére
Csak WP7-esen. A Microsoft nem engedne meg maganak ekkora baklovest, a WP10-et is sokszoros tempoban frissitik a BB-hez kepest. A 10 kiadasat elkapkodtak az teny, allitolag juniustol lett hasznalhato (nem beta allapotu) a rendszer. En mar teljesen stabil telefonnak ismertem meg a Lumiat.
[ Szerkesztve ]
-
kárátékutyá
őstag
válasz turbulencia8 #2144 üzenetére
Akkor ok. 930 engem nem győzött meg, remélem 950 megfog téged, bár az meg akkora egy péklapát...
-
sasa134
addikt
válasz turbulencia8 #2140 üzenetére
tudom, hogy utólag már mindegy, de a droidos whatsapp apk-t nem próbáltad Classicon? nem tudom, hogy teljesít, fut-e, vagy fog-e futni év végétől. mondjuk HUB integráció gondolom felejtős vele
Avanti Roma
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy valaki tudja esetleg, hogy olyan beállítást hol érek el, amivel beállítható az, hogy a hub-ban ilyen legyen a megjelenés? --> [link] jelenleg az alján nekem teljes a fehér sáv, de jólenne ha görgetéskor eltűnne vagy ha lenne rá valami felület beállítási lehetőség, de én nem találom sehol mint azt sem, hogy a beállításokat hol állíthatom feketére, vagy egyáltalán lehet-e
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest