Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ToniSoprano

    addikt

    válasz tibcsi0407 #1527 üzenetére

    Egyébként ha Trump nem nyírja ki ilyan olyan indokokkal a Huawei-t szerintem nagyon komoly gondban lett volna az Apple. Mert nagyon jó csúcstelefonjaikl voltak, nagyon jó szervízháttérrel, szerintem a felületük is nagyon felhasználóbarát és nagyon sokáig támogatták frissítették a telefonjaikat. A csúcstelójuk a Huawei Honor párosnak nagy jók voltak minőségben és pl. kamerában is kiemnelkedők és innovatívak voltak pl. periszkópos 5x-ös optikai zoommal és fél év múlva lement a csúcstelóik árar 200-250 körülire. (Ja és még szépek is voltak telefonjak ellentétben az Iphonokkal ami már inkább randák pl. kamera résznél.)

    Így hogy ki lett nyírva a Huawei tényleg nincs akkora konkurancia android fronton. Nekem is egyébként a Huawei Honor páros volt android fronton a legszimatikusabb legjobb ár érték arányú és kiszámíthatóbb gyártó.

    SZERK: Egyébként ez a 120 hz-es frissítés engem sem dob fel annyira, mert cserébe jobban használja gondolom a procit és az akkut is meríti, de nem tesztelgettem élőben a különbséget. Viszont a Covidos maszkos időszakban azért a Face ID nem vírusbarát, kényelmes, pl. a kapcsológombba tehettek volna egy ujjalenyomat olvasót, de már nem ennyire gyors rugalmas, az Apple, ja és ami fontos akkor biztos 10-15 dollárral kisebblett volna a PROFIT telefononént! :W

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák