- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
OnePlus 2 tudnivalók röviden!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csonka
tag
Sziasztok!
OnePlus2 meghívót szeretne valaki? Mert tegnap kaptam egyet, ami kb ma este 19 óráig használható fel. Pár óra múlva visszanézek és az első, aki privátban kéri e-mail címének megadásával együtt, megkapja.
-
virkir
veterán
Namost akkor mennyi az annyi?
Bejelentkezve, magyarra állítva a régiót nekem ennyit mutat, plusz ugye majd a szállítás.Van egy meghívóm de még ingadozok, hogy kell-e nekem igazán így még nem érvényesítettem ezért nem tudom megnézni a rendelésnél, hogy ott mennyit akarnának legombolni rólam.
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Lecs@
addikt
Mivel nekem utaznom kell, ezért csak így van lehetőségem. Aki kapja marja. Használd egészséggel ![link]
512 GB
-
virkir
veterán
válasz Keneseij #857 üzenetére
Na ezaz, hogy mások szerint
Mivel messze nem egy bestbuy mint tavaly az one volt én tartok tőle, hogy annyira nem egyszerű.
Mind1 van még 20+ óra dönteni, vagy tovább adni.
Ezúton is akit érdekelne meghívó, privátban jelentkezzen, ha úgy döntök, nem kell nekem az első viheti."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
axlfsi
veterán
OnePlus 3: What we'd like to see
The good thing is we won't have to wait long to find out, because the new device is expected to arrive before the end of the year.
Muhaha!
Nem ketseges mekkora bukti a OPT. Ev vegere mar jon a 3. Fasza! ...addig is, fogajunk, hogy az egyesbol tobbet fognak eladni!Zsoca, latod, ezert nem akartak disztributőrt Majd, a harmassal talan lepaktalnak, legyetek resen.
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
balazs1011
aktív tag
Akkor milyen telefont érdemes venni ebben az árkategóriában?
Aminek jó a kamerája,akkuja,kijelzője,kidolgozása,SW, RAM,ROM,GPS,
és minden egyéb kütyüvel el van látva.
Van valami pozitívuma is a oneplus twonak?[ Szerkesztve ]
---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
8zabi
őstag
válasz balazs1011 #862 üzenetére
szerintem aki egy másfél- két éves telefonról vált vagy sosem fogott OnePlus One-t, annak ez tökéletes lesz
-
ittakary
nagyúr
Küldeném a OnePlus-nak és a DHL-nek a "Péntek az én napom..." c. számot
-
ittakary
nagyúr
Szeptember 6 (vasárnap) - rendeltem
Szeptember 12 (szombat) - rendelés Complete -> követési szám elindult (Kina, Shenzen a forrás nálam)
Szeptember 15 (kedd) - UKés innentől csak a következtetés:
Szeptember 16 (szerda) - Németo.
Szeptember 17 (csütörtök) - Magyaro.
Szeptember 18 (péntek) - kiszállitás -
Itsu
tag
sziasztok,
nincs meghívóm és még vacilálok ezt a kérdést az lg g4 fórumba is leírtam és szerencsére csakis jó válaszokat kaptam amikből azért lehet tapasztalatot leszűrni a dolgokról.
Miért az OPT-t vennétek? Árilag már talán olcsóbb a G4 és a Honor 7 sem rosszabb? OPT-t akartam venni de így a meghívói dolgok meg már g4 is 2 év garival már szinte olcsóbb.. Mert kapnék meghívót biztos venném de nem biztos hogy ez így már nagyon jó biznisz. köszi előre is a válaszokat és bocsi ha hülyeséget kérdeztem. -
Taci
addikt
Van már valamilyen hivatalos állásfoglalás arról, hogy igen, ez meg az a baj a home gombbal, ezt benéztük, de javítottuk a hibát, mostantól már a javított változatot szállítjuk?
Vagy csak sunyulás és lapulás, és értékesítenek tovább, mintha mi sem történt volna? -
-
MartOOn
addikt
Na erre en is kivancsi lennek.
Más :
Meg ez a Oneplus 3? Ez mi? Ez konkret szemen köpése a OPT-t vasarloknak. Nem lesz ez igy jo Oneplus....
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
axlfsi
veterán
Szia(sztok)!
Ne haragudj, vegulis nem teszteltem a tovabbiakban. Nem hiszitek el, de tegnap delutan fel ora nyomkodas utan toltore tettem, feltoltottem majd visszacsomagoltam a dobozaba. Meg az ejjel ugy terveztem, hogy eloveszem, nyomkodom kicsit, de ... biztosan nehezen fogjatok elhinni, de tenyleg rosszul vagyok ettol a felbontastol (480 DPI), root es egyebek utan nyomozni meg nem volt mar kedvem, hogy Xposeddel "meghekkeljem" 320 DPI-re ...
Nemsokara, meg ma megkapja az asszony diszcsomagolasban aztan hasznalja egeszseggel Egyelore (tovabbra is) az a velemenyem, hogy en maradok a One mellett. Imadom, ugy ahogy van!
A topikot azert kovetni fogom, kivancsi vagyok az egyre tobb uj tulajdonos velemenyere. Foleg azokera, akik esetleg a One-t cserelik, csereltek le erre (MartOOn, ittakary es a tobbiek).
Tovabbra is tartom azon velemenyem is, miszerint ha nem vagytok elfogultak az ujjlenyomat, lezeres autofokusz es a 4GB ram, valamint a nemilet tobb akkuido iranyaban (ez utobbi relativ, meg One-t olyan szinten meg lehet "mokolni", hogy biztosan hozhatja Two szintjet), nem nagyon tudom elkepzelni, hogy mivel tud benneteket lenyugozni. Az exkluzivitas, premiuerzet pedig szubjektiv; en hiszem, hogy az adott esetben bambusz hatlap, a telefon "vekony(abb)saga" illetve a kellemes Diztronic tok kello eleganciat sugaroz a One-nak.
((Azt azert furcsallom, hogy egyelore meglehetosen egyedul vagyok ezzel a velemenyemmel, ahogy elnezem. Biztosan meg az ujdonsag varazsa van hatassal ratok ))
(#878) MartOOn
"Ez konkret szemen köpése a OPT-t vasarloknak. Nem lesz ez igy jo Oneplus...."
Valahogy ugy. Habar ittakary azt irta korabban, hogy a Two ala pozicionaljak, de en ezt nem hiszem. Semmi ertelme nem lenne... Igy viszont tenyleg realis amit josoltam, hogy erre a "par honapra" mar csak azert sem vesznek annyian belole, foleg, hiszen a One meg boven jatekban van, mint az ara, mint pedig az alig alulmaradt (a gyakorlatban nem is erezheto(!)) parametereivel egyarant.[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
Pssszt... Nexusokra várok... Megjelentek, megezem őket es megy OPT ebayre. de pssszt! Amgy ami nekem nagyon bejon az a 4g RAM, a multitasking lenyugzo. Nem lepnek mar visszább ezugyben szoval ha uj lg nexus 2gigas lesz akkor vesek g4-et vagy moto x style-t.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
axlfsi
veterán
Hat nem tudom. Akkor biztosan csak en nem vagyok elegge hardcore user (pedig - most neztem meg - tobb mint 350 telepitett alkalmazasom van), de en nem ertem, hogy mivel lenne jobb a 4GB miatt a Two multitaskingja. One-nak is flottul megy, azonnal indulnak az appok, illetve a memoriaban maradban, amikor es ameddig kell (na, majd belakja az asszony, meglesem megegyszer, habar nem lesz 30 alkalmazasa sem telepitve. Vetek az a 4GB ram a telefonban neki ).
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
axlfsi ; biztos vagyok benne hogy csere lesz vagyis a G4 marad a nejemnek... csak a Snapdragon 820 ra vagyok hajlandó cserélni legyen az Samsung, Lg, Htc, .... kizártnak tartom h Op3 előbb kiadná mint az előbb említett bármelyik...
mentek ti a pi...
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Mate
nagyúr
Lehet én emlékszem rosszul, de Opo3-at már bejelentették nem? Mondták, hogy jön a 3 még idén, viszont nem hardverre, hanem kinézetre fog gyúrni.
-
G4bi89
senior tag
Bizony még augusztus elején mondta Carl a nagyfőnök, hogy decemberben jön az 1+3. Nincs itt semmiféle szembeköpés mert időben szólt, meg más gyártok is jönnek ki félévente egy csúcskészülékkel. (de ez még csak nem is az lesz)
Kelzsoca ezt írta egy hónapja itt a fórumban:
"Nem kell aggódni, nyugodtan lehet vásárolni az OP2 készüléket, a most megszivárogtatott készülék nem lesz jobb mint az OP2, inkább annak lehet majd alternatíva, aki az OPO készüléket kihagyta.Sajnos ennél több információt nem mondhatok (privát fomában sem) senkinek."
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
MartOOn
addikt
Sony stílus... Nem tetszik. De ha nem csucs lesz akkor okes. Vagy mini vagy barmi mas ami nem csúcs.
-
Mate
nagyúr
Ma-nak nem tervezitek elküldeni a telefont, hogy letesztelhessék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest