Hirdetés

Keresés
 • batai15

  PH! félisten

  Igen rossz a szemed akkor mivel akárhogy is nézem semmi hasonlóság a színen kívül és hogy középen van a kamera. Ellenben ezt a telefont meg láttam egyből note 4 ugrott be , főleg fekete színben .
  A pedig a note 4 sem most jött ki. A többi HTC és xiaomi sem hasonlít egymásra ,viszont az a9 a szifon copy erősen mondjuk a xiaomi mi5c is.
  Igazából azt látom hogy nem igazán sziveleled a xiaomit,nincs is ezzel baj ,de nem kellene erőltetni valamit csak hogy beleköss.

  [ Szerkesztve ]

  "A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél". John C. Maxwell*******

 • saintex72

  senior tag

  Az m7 olyan dizájnt hozott a telefonos piacra, amit a következő években a kínai telefonok nagy része átvett többé kevésbé. A xiaomira is igen erősen hatott, most úgy tűnik ez már az ő dizájnjuk lett. Ugyanez történt az iphone 6 kapcsán. Erősen ihlette őket a desire vonal, mégis mikor kijöttek az A9-el, már ők másoltak szemérmetlenül.
  Vettem a családtagoknak mi 3 note és mi3 pro telefonokat, amikor megérkezett a note, a nem telefon mániás gazdája egyből azt mondta, ez olyan, mint a te régi ezüst telefonod csak nagyobb! Az se tudta mi az a htc.

  Közben látom tettél be képeket. :)
  amúgy hagyd a csudába, nem érdemes felhúzni magad

  [ Szerkesztve ]