Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Profi privilégium maradhat a periszkópos iPhone kamera
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Honor 300 Ultra is lebukott
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
A hsz után kicsit gondolkoztam és valahol azt olvastam régebben, hogy elvileg az iTouch 2G-ben erősebb proci van mert a PSP-nek és a DS-nek akart ezzel konkurenciát állítani az Apple és betörni a konzolok piacára.
Elvileg ha jól emlékszem akkor az iPhone 3G-ben 500 "valahány" Mhz-es proci van (nem emlékszem konkrétan) viszont az iTouch 2G-ben (ami vele együtt jött ki) 600Mhz-es.
Így nem lehet ugyanaz az energia gazdálkodás sem, csak hirtelen megtetszett és gondoltam megpróbálom hátha, de utána rájöttem, hogy nem menne.Persze az Apple-nél sosem lehetett tudni milyen proci van mert titkolták mindig szóval lehet, hogy a fele sem igaz, de a többi dolgot megcsináltam és simán fut rajta a 4.0, eddig sem volt olyan nagyon lassú csodálkoztam is, hogy miért panaszkodnak annyian a 3G-re, hogy nagyon belassult, nekem annyira nem, de most már tökéletes, szóval annyira nem is muszáj nekem a tunning. Lehet, hogy tényleg van ebben a proci témában valami.
Nagyon köszi a kis bemutatót, szerintem sokaknak segítettél! THX -
Polllen
nagyúr
Üdv!
Megnéztem a letölthető power plist-t... Két kapcsolóval játszanak:
gpuswitch és reduce processor speed...
A működésükről szifon.com vagy Iphoneblog...ugyanaz a cikk.
3.x.x-ben nem hozott tetemes változást, persze lehet akik linkelték, jobb kombinációt találtak...
Amúgy a virtuális memória bekapcsolását én sem javasolnám...
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest