Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sub71

    aktív tag

    "Valoban en is latom ezt. Nem a felbontassal van a baj szerintem, hanem a pixelek elrendezesevel. Csak este szokott kicsit zavaro lenni, ha olvasok 10 centirol, maskulonben nap kozben semmi gond. Valoban elesebbnek hat ugymond az S7 vagy S8 kijelzoje nemely tartalmak mellett es az a vicces, hogy olyankor zavar jobban, ha kicsit megdontom a telefont.
    Inkabb legyen ilyen a kijelzo, mintsem akadjon vagy lassuljob valami is."

    "Szóval az ezüst karcos a fekete meg hámlik. Parádés."

    "Persze nekem sem lenne bajom tőle, meg tényleg kb. 2 perc lenne beigazítani oda egy grafikusnak.
    Csak azt mondom, hogy azért nem olyan életbevágó" (százalékos akku)

    "Nekem a beragadó akksi zabáló app jelenség már többször volt, akkor landspace módban össze bugolt az egész és a Facebook videó is többször befagyott már úgy, hogy hang van kép nincs. Idegesítő na. 6s-el nem volt ilyen."

    "Nálam nincsenek gondok, de ez a nem hallanak dolog viszont már többször előfordult és nem tudom mi okozhatja"

    Nem vagyok Troll. Sokáig gondolkodtam, hogy veszek egy Iphone X... Bodrik fórumtárs megjelenés előtt álló, op.rendszereket összehasonlitó cikke kapcsán újraolvastam az utolsó 50 hozzászólást. Csak azokat idéztem itt, akik már megvették az X-et és elégedettek vele, tehát nem kötekedni akarnak! kb még egyszer ennyi kritikus hozzászólást is találtam, de azok már szerintetek nem objektív kommentek, ezért nem is idéztem őket... Mindezek egy közel 400 ezres telefon topikjában az utolsó 50 hozzászólás alatt ! az utolsó idézet a kedvencem: egy telefon, amivel jó párszor nem lehet telefonálni, de semmi gond nincs vele !?!?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák