- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Üdv nektek.
Én most váltok sony z3c-ről, és kérdezném hogy pl a 2 közt mi a különbség. 1 és 2. Az elsőnél ügye 135 ezer az ár, a másodiknál 160 ezer az ár- pl iPhone 5s 16gb esetében. Mindkettő zsír újnak írja, számlával, aktiválatlanul, 1 év Apple garanciával.
Köszi.Egyébként most úgy vagyok hogy telekomosat vennék 120-ért zsír újat, aktiválatlan-bontatlan-1 év gyári garival, és azt telekom által 15e ft-ért függetlenítem. Így 135-be lesz meg, de legalább zsír új,független apple garis 32gb-os lesz. Gondolom a telekmos csak rendbe van, nem szürke import. De az első kérdésem továbbra is fenn áll, mert 25e ft különbség elég sok, és ugyanazt kínálják.
If a second or you are the first to lose.
-
bzs73
őstag
Aha, köszi, értem.
A telekomos kp-s, dolgozói akcióból van. Egyébként a telekom az most akkor milyen apple garit ad rá? Ha cserélik újra indul a gari, vagy olyan mint az olcsóbbik. ár mindegy, mert nekem így 135-be jó lesz a 32gb-os, de gondolom ez hivatalos hazai forrásnak számít.
Köszönöm.If a second or you are the first to lose.
-
bzs73
őstag
Üdv.
Beléptem én is a klubba, egy 5s 32gb-al. Teszek egy próbát, ha nem lesz jó, megyek vissza sony z3 compactra. Egyből kérdeznék egy olyat, hogy szeretnék felmásolni dolgokat a telóra. Hogy tudok. H ogy a jó istenbe.Droidnál rá dugtam, fájlkezelőbe megjelent a tárhely-könyvtárak, és másoltam.[ Szerkesztve ]
-
bzs73
őstag
hát feltettem ezt az i-Tunes-t, mit mondjak. az első dolog ami nagyon nem tetszik, hogy ilyen sz@rakodással kell bohóckodnom, mikor csak egyszerűen zenéket, képeket szeretnék leginkább felmásolni. valami ftp-s megoldás? végül is sokszor droidon is inkápp ftp-n másolgattam, nem kellet kábelt dugdosni.
[ Szerkesztve ]
-
bzs73
őstag
válasz kosztya2025 #11195 üzenetére
Akksi milyen hossztávon, a z3c-hez viszonyítva? Egyébként pár apróságtól eltekintve nekem is bejön, és szerintem arra a pár apróságra találok majd megoldást. Fájlátvitelre már találtam,sikerült ftp-n másolni. Még ezt az értesítési ledet néztem be úgy látom, azt hittem van rajta. Mármint elöl, mert a vakut tudom hogy be lehet állítani, hogy villogjon, de na. Na mindegy, ez legyen a legnagyobb problema, az akksi meg legalább az 1 napot kibírja, az a lényeg. Azt meg csak kibírja.
Noxy:A stílusom meg el kell viselni. Ne mondja már meg nekem senki, hogy hova menjek. Nem sértegetek senkit, nem káromkodok, és én is elviselek mindenkit szó nélkül.A fórumok már csak ilyenek. Nem nálad vagyok vendégségben, hanem egy közös fórumon vagyunk, ahol nekem is ugyanannyi jogom van mint neked.Írnám azért hogy elnézést, de szerintem nincs okom rá, mert épp nem a te stílusodba fogalmaztam.
csibusz0314:Erre meg írnám hogy a mai napi örömöd ennyi legyen, ha már ennyinek is így tudsz örülni, de remélem ennél azért sokkal több örömöd lesz, és szép napot neked is![ Szerkesztve ]
-
bzs73
őstag
Én nem minősítettem ezzel semmit, szerintem is túl lihegitek kicsit, azt hogy ki milyen stílusba ír. Ezzel nem akar megbántani, minősíteni senkit az ember-nem vagyunk egyformák, és igen, más rendszer, és nem is tudok róla sokat, és szerintem ahogy te írsz, épp az a leminősítés. Ahogy látom, épp hogy te nézed le annyira a másik tábort, de hagyom is. Nem ezért jöttem ide, én meg vagyok róla győződve, hogy mindkettőnek meg van az előnye, és hátránya. Én most egyből pl beleütköztem 1-2 apróbb dologba, ami pl a másiknál alap volt, és nem számítottam erre, hogy itt meg ez nincs. Jó elfogadom, van rá itt is megoldás. De pl ott a másik, ez az iTunes, bárki ismerőst kérdeztem, mindenki szidta, ne tegyem fel, nem létszükség használni, és itt meg egyből azt írták hogy tegyem fel, és ha nem tetszik akkor is barátkozzak meg vele. Na mindegy,ezen is túllépek, nem barátkozok vele, mert kipróbáltam, tényleg sz.... és nem írom már ki.
cyberkind: köszi. Gánydroid.
[ Szerkesztve ]
-
bzs73
őstag
Na lejárt az idő.
Azt kérdezném még tőletek, hogy itt pl az app store-ban látom sok app nem tartalmaz magyar nyelvet. Tudom más rendszer, nem is néztem még bele a fájl összeállításba, itt kik honosítanak pl. Ügye én amott megcsináltam magamnak a rendszert, régebben nyomtam xda-n is, még anno nokiát is,pl n8-at-nokiaprogramok.hu-n, itt szóval egyáltalán van ilyen? Pl progik honosítására gondolok leginkább, tudom maga a rendszer nem nyílt forráskódú, és van valami szájbarágós oldal, ahol minden kis apróság le van írva, mit hogyan, a kezdő iphonosoknak?If a second or you are the first to lose.
-
bzs73
őstag
válasz icecave #11222 üzenetére
Hát hallod a beszélgetés nem kicsit jobb. Épp nem rég volt egy hívásom, ahol megjegyezték hogy milyen telórol beszélek, mert notin közben ment a tv, időjárás jelentés, és azt hallgatja, mert teljesen jól tisztán hallja azt is, és engem is. Pedig hát kb 1 méterre volt tőlem a noti, és nem bömbölt, nem külső hangszórón szolt, hanem a noti saját kis hangszóróján. Szóval ilyen téren tényleg nagyon ott van. Nekem egyébként ez a 2. napom, és este megy a töltőre. majd 2 nap, jó inkább másfél, majd 6 óra kijelző idővel. Hogy ez mennyire jó nem tudom, mondjuk még 35%-on van. Non stop wifi, szinkron megy, és hát legtöbbet app store, állandóan telepítettem-töröltem, próbálgatom az appokat, de volt gps,zene, majd 2 óra beszélgetés,minden, szóval így nem rossz ez. Én ha ilyen marad akkor örülök. De igazából az 1 nap meglegyen stabilan, az a lényeg. Még alszok van ideje töltődni.
[ Szerkesztve ]
-
bzs73
őstag
Üdv.
Xprotector féle matt üveget szeretnék feltenni, és kérdezném, hogy van-e valakinek tapasztalata vele. Mennyire matt, mennyire rontja le a képminőséget. Más telón próbáltam már no name matt fóliát, azok elég rosszak voltak, de gondolom ez csak jobb lesz, nem is fólia - hanem üveg, és csak nem egy no name, 300ft-os cucc.
Erről lenne szó.
Köszi.If a second or you are the first to lose.
-
bzs73
őstag
Tényleg gyorsabb lett.
-
bzs73
őstag
Nálam nem eszi az aksit, se a messenger, se a facebook. 9.02-vel se ette,és most 9.1-n se. Ez érdekes, hogy nem mindenkinél, tehát csak összefügg valami más frissítéssel, alkalmazással.
-
bzs73
őstag
válasz Balazska15 #11495 üzenetére
Üdv.
Bőven jó lesz az 5s. Nem fogod megbánni, sokan vagyunk már itt, akik droidról jöttünk át, és kérdés volt hogy 5 vagy 6. Én sima 6-ra nem is váltanék semmi kép, max 6s re ott már azért 2gb ram,stb, de bővenjó még az 5s. Én imádom már ezt a telót.If a second or you are the first to lose.
-
bzs73
őstag
Használ valaki ilyen Crystalusion Liquid Glass Protection-t? Lekenném vele az egész telót, oldalát, éleit, elöl-hátul. Egyenlőre nincs rajta tok, nem is akarok nagyon, nem szoktam leverni-odaverni semminek, kiejteni se szoktam semmit a kezemből, de ez nem lenne rossz, biztosabban tenném le bármilyen asztalra. Fólia van rajta elöl-hátul, de ez az oldalát, ill az éleit is védené, fólia meg lejönne róla akkor, és tapintásra is jobb lenne.
[ Szerkesztve ]
-
bzs73
őstag
Na most 9.02-re se lehet már vissza menni. jb miatt. úgy látom ezt is bezárták.
-
bzs73
őstag
válasz VoidXs #11587 üzenetére
hát én sem tudtam, nem is jártam utána hogy már ez sincs aláírva. Valameddig 9.02-re vissza lehetett menni, úgy feltenni a jb-t, aztán pár program miatt hogy megnézzem milyenek 9.1-n felfrissítettem, és mondom majd visszateszem 9.02-t ha lesz időm, most 1-2 hétig nem volt kedvem ezzel foglalkozni, hát mondom ma rendbe vágom a telót, csak jobb volt jb-vel, nem tudtam. Aztán most szétnéztem és írják hogy bizony nemrég ez is megszűnt. csak 9.1 van, ill 9.2 beta 4 jött most ki, amikre lépni lehet.
remélem még legalább 9.1-re lesz jb.[ Szerkesztve ]
-
bzs73
őstag
vagy valami izé.
[ Szerkesztve ]
-
bzs73
őstag
válasz don_peter #11779 üzenetére
én feltettem a 9.2-t, sok javítás van benne, szerintem jobb mint a 9.1. pl safari most már kezeli a külső jelszó kezelő progikat, ami végre már. de egyébként utána olvashatsz a változásoknak bárhol. jb meg ha lesz, akkor lesz 9.2-re is, mert talán erre vártak, bár hallani olyat hogy vége lesz teljesen a jb-nek, mert az apple 1millió dollárt ajánlott fel a kódokért, és hát állítólag elfogadták . Aztán majd meglátjuk mi az igaz. Remélem a 9.2-re vártak ők is.
[ Szerkesztve ]
-
bzs73
őstag
válasz don_peter #11782 üzenetére
reméljük hogy nem, és a 9.2-re vártak. az összeg visszautasíthatatlan, és hát érthető lenne ha elfogadnák, és úgy is maradna olyan aki ezt próbálná folytatni, de nem sok esélye lenne a 0-ról kezdeni, és az összes eddigi dolog kuka. ezt egyébként az apple másképp nem is tudná megoldani, csak pénzel, és hát az van nekik. de bízzunk benne hogy apple kamuzik, és panguék a 9.2-re vártak, mert ha 9.1-nél kiadják, megint bezárták volna a kiskapukat 9.2-vel.
-
bzs73
őstag
válasz fornettisuti #11839 üzenetére
Ha a ne zavarjanak módot bekapcsolod, akkor csak a kontaktokban lévő kapcsolatok tudnak elérni, már amelyiket engedélyezed. Így minden ismeretlen, ill magán szám blokkolva lesz. Én így használom, igaz így az ismeretlen számok is blokkolva vannak, de engem nem zavar. Aki számít az meg van.
-
bzs73
őstag
iPhone 5S iOS 9.1 vs iOS 9.2
Ha valaki filózna, hogy frissítse-e 9.1-ről 9.2-re. Szerintem mindenképp. JB 9.1-re se volt, ha lesz még egyáltalán akkor 9.2-re is lesz.If a second or you are the first to lose.
-
bzs73
őstag
válasz Aaron14 #11858 üzenetére
Ja, ezek a színhőmérsékleti különbségeket én sem értem. Élőben nem láttam ilyeneket azért.
Többieknek.
A 9.2 vs 9.1 közti különbséget meg igazából nem azért próbáltam mutatni hogy most a 9.2 hú de gyorsabb, de nem is lassabb, pár helyen szerintem inkább jobb, és azért van jó pár javítás benne, de hát természetesen mindenki ahogy látja, érzi.If a second or you are the first to lose.
-
bzs73
őstag
válasz fornettisuti #11872 üzenetére
nálam ezek nem romoltak, és szerintem is jobb mint a 9.1
-
bzs73
őstag
na de egyébként meg úgy néz ki eladom. Az oka leginkább hogy elkezdett kopni. Tokokat utálom, ezért edzett üveg van elöl hátul , de oldalt az élek elkezdtek itt ott kopni, kis pöttyök formájában. Hogy hozzá nem ért semmihez az tuti, mert nem rakom se apróval, se kulccsal egy zsebbe, asztalra ne dobálom, mindig is nagyon vigyáztam a telóimra, de ez hogy 2 hónapos sincs, és minden ok nélkül elkezdett kopni, lepattogni a festék, ez nagyon gáz ilyen értékű telónál. Egyébként telekomnál lett véve, hivatalosan kifüggetlenítve, tehát nem szürkeimportos. még csak épp hogy látszik, de már látszik, és nagyon zavar, és idegesít is.
-
bzs73
őstag
válasz B-L-A-C-K #11875 üzenetére
hát pedig hidd el, még ha kirakom asztalra, akkor is ráteszem valamire, meg edzett üveg van hátul is, így azon fekszik fel inkább, a szélein még is látszódnak már ezek.
pedig a rendszert már épp kezdtem megszokni, megszeretni a sok droid után, meg teló is tetszene, de ez nagyon zavar engem.szabonagyur hát részvétem neki.
[ Szerkesztve ]
-
bzs73
őstag
válasz don_peter #11889 üzenetére
mert akkor szerinted melyik a biztonságos? Azért itt a ph-n ha valaki több éve itt van, min már őstag és így aktív, és van nem kevés pozitív értékelése, főleg a régi értékelésekből, az azért már szerintem sem dobja el ezt egykönnyen. de a vaterán is mutatnak valamit az értékelések. jófogás, és ilyenek a kukák, ahol tényleg nincs értékelés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest