- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Kínából rendel hajlítható üveget az Apple
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
Nem az oldalról, hanem a hozzászólókról van szó. Legalább annyi i-fan van itt, mint droid-fan. Lásd a sok szétbombázott topik! És sajnos van egy-két olyan elvakult hívő, akik miatt náha kicsit elvadulnak a dolgok.
Néha-néha velem is alszalad a ló, de én már csak akkor csatlakozom a vitához, ha nagyon valótlant olvasok, vagy olyan dolgot, ami már tólmegy bizonyos határon.[ Szerkesztve ]
Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
Stanley-B.
őstag
-
Touch-ko
őstag
-
sirály12
őstag
Ez sajnos mindkét táborban megy!
samus hír.
Ajánlom Nuke7 álmokfutását, és Stanley-B. (89-es számú) hozzászólását!
Amit moderátor múdosított, mert az eredeti kicsit túl khmmmm.[ Szerkesztve ]
Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
Zirowe
nagyúr
Csak én nem láttam arról hírt itt mobilarénán, hogy az apple mind a két szabadalmát (gumihatású görgetés+pinch zoom), ami alapján nyert a samsung ellen, érvénytelenítették?
Elég fontos hír, mégis kimaradt..
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
kchris78
veterán
hát nem valami nagy durranás különben biztos megjelent volna valami extrasággal a képalkotó eljárások terén ami ionizáló sugárzásra alapul, nyilván ilyesmihez kellett a reaktor, hogy legyen helyben ilyen sugárforrás. nem hiszem hogy egy ilyennel egy újfajta atomfegyver-típuson dolgoztak...
-
lexter00
őstag
A Kodak hasznát egy kis atomreaktort New York közepén 30 évig tikolva?Milyen szabadalmak lehetnek ott?
[ Szerkesztve ]
-
=Mentor=
őstag
A Kodak kutyaszorítóban van, de én inkább sírba vinném a szabadalmakat, minthogy bagóért odaadjam a dollármilliárdos Apple/Samsung duónak.
-
hadrian77
csendes tag
"2013 első felétől a cég elérhetné, hogy újra régi fényében tündököljön" - Nem járok mostanában fotós boltokban, de érdekelne, hogy ezt mivel tudná elérni a Kodak?
-
ledgeri
nagyúr
Megérdemelne, hogy jópár táblaemelgetés után legyen a számolós "elkelt!" felkiáltás...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Sonyfan
tag
Kíváncsi leszek...
Nagy lesz a harc.."Az volna a legnagyobb üzlet, ha embereket vásárolnék annyiért, amennyit érnek, és eladhatnám őket annyiért, amennyire tartják magukat."
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple és a Google is pályázott a Kodak szabadalmaira, ám úgy tűnik, több nyertes is lesz az ügy végén.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest