Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megjelent a OnePlus 13T
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kár, hogy bevállaltatok egy ilyen gyér bemutatót. Szegény bocha is kijelenti, hogy nem ért hozzá. Nem találatok senkit, aki pár hozzáértő mondatot le tudott volna írni?
Sajnos a Momentum egy elég gyenge hangminőségű füles. Minden pozitív, amit le lehetett írni róla, az a külalakja. Kár pazarolni rá a betűt is.
Az Amperior viszont egy rendkívül jól sikerült füles, kiváló hangminőség, és nagyon masszív kialakítás jellemzi. A HD25-tel közvetlen rokon, a műanyag fülkagylót sokkal merevebb alumíniumöntvénnyel helyettesítették, ami jót tett a hangminőségnek, jócskán a HD25 fölé nő. A kagylón kívül minden egyéb alkatrész megegyezik a HD25-tel.
-
Ati1979
veterán
Nagyjából az összes low end sennheiser az. Ez nemcsak az én véleményem. Ha beleolvasol a füles topikba akkor látni fogod.
Amúgy a cx200 street II-re gondoltam.
Van itt egy ilyen a közelemben. Nem azt mondom, hogy gyengén szól, hanem inkább azt, hogy az árához képest nem jó. Más gyártók ugyanezért az árért jobb füleseket kínálnak.A nagy gyártók alacsonyabb árkategóriában inkább a nevükből élnek.
-
saltrock
tag
A cx200 street II, nekem az a fülhallgató teljesen megfelel. Annyi pénzt megért, városban is használom, az zajt nagyon jól "szűri". Csak a zenét hallom. Egyedül a vezetékzaj, ami zavaró. Egyébként tökéletes, kényelmes. Hangerőben is jobb mint a hd201. Melyikre írtad, hogy túlárazott?
-
GeryFlash
veterán
Amúgy oké, hogy ez nem egy teszt, de a cikkíró a fejhallgató és a fülhallgató közti különbséget nem igazán érzi...
-
Xero
nagyúr
A Momentum piszkosul tetszik. A csatlakozó nagyon jó ötlet, kérdés mennyire lesz tartós.
Mindenképpen meg kell valahol hallgatni. -
GeryFlash
veterán
Jó cuccok Zenhájzerek, én a cx200as fülesemmel teljesen megvagyok elégedve, bőven megért 7 ezret
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #11 üzenetére
Feltalálták már a zselés akkut.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Geri Bátyó #4 üzenetére
És az ilyenek ellenére is "mindenkinek" az első gondolat a Senn, ha fejes vagy füles kell.
Persze szinte minden gyártónak vannak rosszul sikerült darabjai, ez tény.
(#5) szilagyiv
Ahogy már írták, nagyon nem egy kategória.A Momentum az Amperiorhoz képest is gyengébb.
(#8) SHiZUOKA
Ugyan már! Nem kell adnia mások véleményére. -
PR0JECTNR56
addikt
Az ezüst Amperior-t kérném, tetszik és abszolút utcakompatibilis a külseje. Ha az AKG K1000/Audeze LCD 3-at teszteltétek volna, nos azt már én sem vinném utcára.
-
Ati1979
veterán
-
szilagyiv
senior tag
Egy ismerősömnél egyszer meghallgattam egy Sennheiser HD600-at (csöves erősítővel) és komolyan mondom, könnybe lábadt a szemem! Elképesztően részletes a hangzásvilága!
Gondolom a Momentum ugyanebbe a kategóriába tartozik. -
Geri Bátyó
addikt
Tudom, hogy ez más kategória, de nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy egy (5-6 évvel ezelőtt) 11k-ba fájó fülhallgatójuk, mind hangzás, mind minőség terén csapnivaló volt. Akármire dugtam, tompa volt a hangzás és a látszat ellenére (mivel minőséginek tűnt), fél év alatt lemállott a szigetelés a vezetékekről. Márkaboltban vettem, de gariztatáskor visszadobták "nem rendeltetésszerű használat" címszóval.
-
Xaels
félisten
A Momentumot én is szívesen kipróbálnám, de ez az ár
Marad az AKG K450 egy darabig még.
-
Tuz
tag
Úúú de szép a momentum.
-
xmaas
őstag
Jo cuccok, az a Momentum tenyleg nagyon jonak tunik ha valaha lesz ennyi penzem fejhalgatora biztos megfontolora veszem a megvetelet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A patinás német vállalat két felsőkategóriás fülhallgatóját próbáltuk ki, melyek közös tulajdonságát elképesztő hangminőségükben kell keresni.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Viccrovat
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Anime filmek és sorozatok
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- További aktív témák...
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest