- Leradírozta a kijelzőt a Garmin fitnesz karkötőjéről
- Szokatlanul nagy telepet kaphat az Oppo következő A-szériása
- Korán szivárgott a Snapdragon 4 Gen 6: új Adreno és LPDDR5 is jöhet
- Egy spanyol játékosnál tűnt fel a Honor Robot Phone a vb-döntő után
- Tisztázta a Motorola az Edge 70 Max frissítési ígéretét
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Leradírozta a kijelzőt a Garmin fitnesz karkötőjéről
- Öt év után újra 5G képes kamerás csúcsmobilokat hoz a Huawei a nemzetközi piacra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Meglepő pletyka a Pixel 11a-ról: a csúcs Tensor lapka is lecsoroghat
- Tisztázta a Motorola az Edge 70 Max frissítési ígéretét
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
Kár, hogy bevállaltatok egy ilyen gyér bemutatót. Szegény bocha is kijelenti, hogy nem ért hozzá. Nem találatok senkit, aki pár hozzáértő mondatot le tudott volna írni?
Sajnos a Momentum egy elég gyenge hangminőségű füles. Minden pozitív, amit le lehetett írni róla, az a külalakja. Kár pazarolni rá a betűt is.
Az Amperior viszont egy rendkívül jól sikerült füles, kiváló hangminőség, és nagyon masszív kialakítás jellemzi. A HD25-tel közvetlen rokon, a műanyag fülkagylót sokkal merevebb alumíniumöntvénnyel helyettesítették, ami jót tett a hangminőségnek, jócskán a HD25 fölé nő. A kagylón kívül minden egyéb alkatrész megegyezik a HD25-tel.
Akkor jól gondoltam. Nem szeretem az ilyen dizájn füleseket mert a kinézet mindig a hangminőség rovására megy.
Az amperior viszont nem lehet rossz. Kíváncsi vagyok mit tudhat mondjuk egy beyer dt1350 v. eseteleg egy t70/t70p ellenében.
-
schawo
titán
Kár, hogy bevállaltatok egy ilyen gyér bemutatót. Szegény bocha is kijelenti, hogy nem ért hozzá. Nem találatok senkit, aki pár hozzáértő mondatot le tudott volna írni?
Sajnos a Momentum egy elég gyenge hangminőségű füles. Minden pozitív, amit le lehetett írni róla, az a külalakja. Kár pazarolni rá a betűt is.
Az Amperior viszont egy rendkívül jól sikerült füles, kiváló hangminőség, és nagyon masszív kialakítás jellemzi. A HD25-tel közvetlen rokon, a műanyag fülkagylót sokkal merevebb alumíniumöntvénnyel helyettesítették, ami jót tett a hangminőségnek, jócskán a HD25 fölé nő. A kagylón kívül minden egyéb alkatrész megegyezik a HD25-tel.
-
Ati1979
veterán
Nagyjából az összes low end sennheiser az. Ez nemcsak az én véleményem. Ha beleolvasol a füles topikba akkor látni fogod.
Amúgy a cx200 street II-re gondoltam.
Van itt egy ilyen a közelemben. Nem azt mondom, hogy gyengén szól, hanem inkább azt, hogy az árához képest nem jó. Más gyártók ugyanezért az árért jobb füleseket kínálnak.A nagy gyártók alacsonyabb árkategóriában inkább a nevükből élnek.
-
saltrock
tag
A cx200 street II, nekem az a fülhallgató teljesen megfelel. Annyi pénzt megért, városban is használom, az zajt nagyon jól "szűri". Csak a zenét hallom. Egyedül a vezetékzaj, ami zavaró. Egyébként tökéletes, kényelmes. Hangerőben is jobb mint a hd201. Melyikre írtad, hogy túlárazott?
-
Ati1979
veterán
Annyi pénzért lehet jobbat is kapni.
Kb. úgy szól mint egy 3-4 ezres füles. A többit a Sennheiser feliratért fizeted. -
fi:zi'k
nagyúr
-
GeryFlash
veterán
Amúgy oké, hogy ez nem egy teszt, de a cikkíró a fejhallgató és a fülhallgató közti különbséget nem igazán érzi...
-
Xero
nagyúr
A Momentum piszkosul tetszik. A csatlakozó nagyon jó ötlet, kérdés mennyire lesz tartós.
Mindenképpen meg kell valahol hallgatni.
-
saltrock
tag
-
PR0JECTNR56
addikt
-
GeryFlash
veterán
Jó cuccok Zenhájzerek, én a cx200as fülesemmel teljesen megvagyok elégedve, bőven megért 7 ezret
-
nagyúr
Mások véleményére nem is, csak az izolációra meg arra a rettenetes impedanciára.

Feltalálták már a zselés akkut.

-
PR0JECTNR56
addikt
És az ilyenek ellenére is "mindenkinek" az első gondolat a Senn, ha fejes vagy füles kell.

Persze szinte minden gyártónak vannak rosszul sikerült darabjai, ez tény.

(#5) szilagyiv
Ahogy már írták, nagyon nem egy kategória.A Momentum az Amperiorhoz képest is gyengébb.
(#8) SHiZUOKA
Ugyan már! Nem kell adnia mások véleményére.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mások véleményére nem is, csak az izolációra meg arra a rettenetes impedanciára.

-
Geri Bátyó
addikt
És az ilyenek ellenére is "mindenkinek" az első gondolat a Senn, ha fejes vagy füles kell.

(#5) szilagyiv
Ahogy már írták, nagyon nem egy kategória.A Momentum az Amperiorhoz képest is gyengébb.
(#8) SHiZUOKA
Nekem is ez a gondom! Mindenkitől jót hallok, de rosszak a tapasztalataim! Nehéz elvonatkoztatni!

Ráadásul más, hasonló kvalitású gyártóval is volt (kizárólag) rossz tapasztalatom. -
nagyúr
Tudom, hogy ez más kategória, de nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy egy (5-6 évvel ezelőtt) 11k-ba fájó fülhallgatójuk, mind hangzás, mind minőség terén csapnivaló volt. Akármire dugtam, tompa volt a hangzás és a látszat ellenére (mivel minőséginek tűnt), fél év alatt lemállott a szigetelés a vezetékekről. Márkaboltban vettem, de gariztatáskor visszadobták "nem rendeltetésszerű használat" címszóval.

(#5) szilagyiv
(#8) SHiZUOKA
-
PR0JECTNR56
addikt
Az ezüst Amperior-t kérném, tetszik és abszolút utcakompatibilis a külseje. Ha az AKG K1000/Audeze LCD 3-at teszteltétek volna, nos azt már én sem vinném utcára.

-
Ati1979
veterán
Szerintem nem ugyanabba a kategóriába tartozik.
A momentum egy divat fejhallgató, meg ráadásul hordozható is. Tehát kompromisszumos.
A hd600 meg az Sh csúcsmodellje volt, a hd650 megjelenéséig. Ezenfelül a magas impedencia miatt komoly berendezést igényel a meghajtása. -
Xaels
félisten
Nem hiszem, hogy annyira szépen szólna. Ezek a zártak általában sokat veszítenek a "terükből".
-
szilagyiv
senior tag
Egy ismerősömnél egyszer meghallgattam egy Sennheiser HD600-at (csöves erősítővel) és komolyan mondom, könnybe lábadt a szemem! Elképesztően részletes a hangzásvilága!
Gondolom a Momentum ugyanebbe a kategóriába tartozik.
-
Geri Bátyó
addikt
Tudom, hogy ez más kategória, de nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy egy (5-6 évvel ezelőtt) 11k-ba fájó fülhallgatójuk, mind hangzás, mind minőség terén csapnivaló volt. Akármire dugtam, tompa volt a hangzás és a látszat ellenére (mivel minőséginek tűnt), fél év alatt lemállott a szigetelés a vezetékekről. Márkaboltban vettem, de gariztatáskor visszadobták "nem rendeltetésszerű használat" címszóval.
-
Xaels
félisten
A Momentumot én is szívesen kipróbálnám, de ez az ár
Marad az AKG K450 egy darabig még. -
Tuz
tag
Úúú de szép a momentum.
-
xmaas
őstag
Jo cuccok, az a Momentum tenyleg nagyon jonak tunik ha valaha lesz ennyi penzem fejhalgatora biztos megfontolora veszem a megvetelet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fogyjunk le!
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Az ADATA szerint nem az AI-lufi pukkanása jön, hanem évekig tartó memóriahiány
- PlayStation 5
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Eladó: 2 db új Ugreen US161 (50751) USB-C USB-C kábel 3.2 Gen 1(100W, 4K 60 Hz videó)
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/8eFT 2db/15eFT 3db/22eFT
- Apple Airtag 2 (gen) új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- ASUS ROG Gamevice Kontroller (Gyári dobozos, ROG Phone 1-hez)
- Google Pixel 10 / 10 Pro Pitaka aramid tok eladó
- Dell Latitude 7400,14",FHD,i7-8665U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11 ( ezüst)
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- NYÁRI AKCIÓ - 289 - Lenovo Legion 9 (18IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Apple IPhone 14 PLUS 128GB
Egy HD201-t váltott le, az most itthonra van. A cx200 minden másra. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Marad az AKG K450 egy darabig még.