- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Windows CE fórum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bóti
senior tag
Nem tudom miért kell lehúzni egy fejlesztőt, pláne, hogy azzal tölti a szabadidejét, hogy megpróbáljon az embereknek örömet szerezni. Ráadásul mindezt INGYEN!
Innább azt kellene írni, hogy: "Köszönöm!". Na mindegy, manapság az embereknek semmise jó (lásd szegény Andante, aki megfogadta a tanácsokat és mást ír az "alapokon nyugvó helyett", amit persze már senki sem vesz észre)..Én is emlékszek még a "hőskorra", amikor órákat függtem ezen egy 16(!) Mhz-es 386 SX-en..
Na meg a GoldenAxe.. bár az iszonyat billentyűzetgyilkos volt.[ Szerkesztve ]
-
RedSix
tag
Sajnos használhatatlan a játék. Minden harmadik pörgetés felez/nulláz, a megfejtendő feladat 50%-a mese, növény vagy állat, rengeteg a félrekategorizálás. A dizájn és az ötlet szuper, a megvalósítás pocsék.
***Live online, love online***
-
Norb0
tag
Anno nagyon sokat játszottunk a családdal, meg más családokkal is együtt (lecipeltük az emeletről csak ezért a gépet), meg persze egyedül is, de ez valami botrányosan szarul néz ki.
-
imisomogyi
aktív tag
Elég jó cucc, bár én nem töltenék el vele 4 percnél többet az biztos. Mindenesetre sikerült Ékszerésznek olvasnom. Ami mindjárt valami mást jelent...
-
BenHans
addikt
Nem is láttam még play-en, köszi a bemutatót, jön is le.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
daninet
veterán
A megjelenést leszámítva nincs semmi gond a játékkal. Ha egy zeldát fel lehet támasztani, akkor egy kvíz klasszikust miért ne. Mi órákat játszottunk vele annó, mert gyakorlatilag ez volt más nem.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
DMG
senior tag
A publikálással egyet értek, valóban kényelmesebb mint IOS esetében, de már vannak olyan marketek amik jobban szűrik a tartalmakat, de hogy könyebben lehetne rá fejleszteni mint IOS-re... Már IOS-re is lehet fejleszteni virtuális géppel, ha a proci támogatja a virtualizációt, OpenGL ES ugyan az, csak a nyelv más, de natívban már ott sem sok különbség van.
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
modeart
tag
Erre én is csak egyet tudok írni: Android.
De én úgy értem, hogy ez egyetlen olyan mobilos rendszer, amire tényleg bárki, könnyen fejleszthet bármilyen appot, és (viszonylag könnyen) publikálhatja azt.
Aki azt mondja, hogy a választék az egy rossz dolog, az hülye.
Igaz, sok a szemét app, de a net vajon nincs tele szeméttel? Mégis sírnánk ha egy csomó hasznos dolgot nem találnák meg, mert valaki önkényesen eldöntené helyettünk mi a hasznos a neten, a többit meg törölné. -
Simba86
senior tag
nagyon fiatal vagy...
amikor még a régi 286-os gépem volt monochrome monitorral (narancs-fekete színű), rengeteget játszottam vele, ekkor kezdtem el fejleszteni a lexikális tudásom
soha nem felejtem el: 3 betű, magyar zenekar? sokszor beadta, mint feladványt
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11 -> Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
DMG
senior tag
IOS-re sem bonyolultabb, ha van hozzá célhardvered.
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
törölt tag
válasz tariattila #6 üzenetére
Szerintem úgy értette, hogy Android egy olyan rendszer, amire "könnyű" játékot írni.
Így lett ez a "szar"is... -
kolosanyi
veterán
Szerintem jópofa.
-
HawerKing
őstag
Van aki szereti az ilyesmit?
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂