- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jnx
csendes tag
Meg egy olyan kerdes hogy internetet hogy lehet ra varazsolni?
A GPRS-t leszamitva, mert az mukodik, viszont se w'n'w se semmi. valami otlet? -
cibere11
tag
Üdv valaki próbálta már a szoftver frissítést a telon? Mivel lesz jobb ?
HTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
tjb007
nagyúr
válasz cibere11 #553 üzenetére
Próbálni próbáltam csak nem lehetett
3 gépen is próbáltam de egyiken sem sikerült. Addig még minden okés amíg beazonosítja a telefont, letölti a netről a gépre a legfrissebb szoftot de amikor magára a frissítésre kerülne a sor hibaüzenettel megszakad.
Nagyon úgy néz ki, hogy a T-Mobile -os verziót sajna nem lehet frissíteni a gyári frissítő progival. -
jnx
csendes tag
En most vettem eszre hogy van egy pixelhiba a kijelzomon.
Elso hiba megvan -
cibere11
tag
De szerintem a T-s verzió és az kártyafüggetlen verzió között nincs különbség csak hogy a T-s T-mobil függő.
HTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
Ricardo
titán
Én úgy csináltam hogy rámentem a képre, autómatikus átméretezés, mentés másként. Ezt a mentett képet csatoltam az üzenetbe.
Cibere11: A pontos eltéréseket nem tudom, de vannak. A szolgáltató szoftvere értelem szerűen az eredeti után készül el, mivel azt alakítják át. A szolgáltató fogja az eredetit, és belepakolja a dolgait, (képek, hangok, képernyő kímélők), és az esetleges korlátozásait.
Hogy ez mikor történik meg az a szolgáltató kedvétől, kapacitásától függ.
Vannak olyan készülékek ahol a függetlenre több új szoft is megjelent, mire a szolgáltató az elsőt megcsinálta. Ez sajnos a függő telefonok hátránya. -
BTR
tag
erre varrjatok gombot...
nem szoktam kikapcsolni a telefonom,max. lenémítani,de ma reggel megtettem,hogy nyugtom legyen.
Bekapcsolás után azt tapasztaltam,hogy a 3 csoportból,(aminek külön csengőhangja van ), 2 az alap csengőhangon szól, de kiírja,hogy x-y csoport,a 3. viszont a hozzá beállított hangon.
Ötlet? -
Ricardo
titán
Lehet véletlen Állítsd be, és kapcsold ki majd be. Hol vannak az adott csengőhangok? Kártyán vagy a készülékben?
Én meg közben rájöttem mi a hiba a képeknél. Az MMs beállítások között van egy képek átméretezése opció. ott lehet beállítani . 3 méretet lehet 160X120 ,320X240, 640X480
-
-
Ricardo
titán
már nem emlékszem pontosan hogy van a simre rakott neveknél, mert egy darab név sincs rajta ha csak másolási lehetőség van, akkor jó megoldás lehet az is hohy átmásolod, és utána a sim kártya tartalmát törlöd.
A csengőhang probléma meg azért érdekes, mert nem az összessel van gond, hanem 2-vel a háromból. ha elfelejtette volna a beállításokat, akkor az összessel így viselkedne. Ezért gondoltam hogy esetleg az a kettő nem a telefonban van , és ez lehet a gond.
-
szergej22
csendes tag
Sziasztok
Ma jött meg a T-Mobile-tól a Webshop-ban rendelt Vairy Text-em (Alcatel OT-800).
Azt szeretném megkérdezni, hogy első alkalommal hány órát töltsem az akkut?
[ Szerkesztve ]
-
jnx
csendes tag
Az lenne meg egy kerdes, hogyan lehet megoldani, hogy mondjuk kivancsi vagyok hogy Pecsen milyen ido van, es itthon USB kabellel lekerem az adatokat? Ugy ertem hogy az Időjárás alkalmazasban megadom hogy Pecs, es USB kabellel, netrol keri le. Vagy ez nem megoldhato?
-
NoMagix
addikt
Eladó 1db egy napot sem használt készülék!
Dominós.
Becsomagolva hibátlan állapotban ül a polcon.
Nem jött be, ennyi.
Ára: fix. 11500.-ft -
yazid
csendes tag
a vebkamera mert nem indul el vajon??? mitkell allitani?
-
cibere11
tag
Üdv
Tud valaki mozgásérzékelős játékot ami megy a telon. KöszönömHTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
Forestjo
senior tag
Üdv mindenkinek!
Sok okosságot olvastam. Átnéztem az összeset, de még maradt kérdés, amiről nem nagyon volt szó.
Egy ilyen, hogy a különböző jelzéseket mennyire lehet megváltoztatni?Lehet-e ismétlődő hangjelzést kérni a riasztásokhoz, nem csak az ébresztés érdekel, hanem a naptár, vagy az események menü is?
Az ébresztésből hány van? Azt olvastam, hogy alaposan testre lehet szabni, de csak egyet?
A naptár figyelmeztetést is át lehet-e állítani, mert pl. a K800-on, ellentétben a jó öreg Ericssonokkal, nem lehet - csak egy kis semmit érő jelzés van, amit meghallani csendben lehet.A naptárról egy félmondatot írtatok hónapokkal ezelőtt, hogy ha kiteszitek a kijelzőre, akkor kárpótol a heti nézet hiányáért - mert ott is aktív? Egyébként milyen a felszereltsége, kezelhetősége?
Kikapcsolva jelez, vagy bekapcsol?
A telefon maga esetleg?Nekem is volt régen többek között egy 501-em (is), ami miatt én semmiképpen sem félek, vagy idegenkedek a márkától, mert az általatok leírtak alapján is sok régi erősség, okosság visszaköszön, amit annyira lehetett szeretni a régiekben is! Szerintem összességében az Alcatel sem volt a nagy gyártóknál rosszabb minőség, de mellette viszont nagyon testre szabható volt már akkor is, amikor az még nem volt olyan természetes máshol.
Bocsi a sok kérdésért, de ezek jutottak eszembe, és előre is köszi a válaszokért.
Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
Ricardo
titán
válasz Forestjo #582 üzenetére
Hello!
Ébresztésből 5 darab van külön állítható mindegyiken a szundi (1-10 perc között).
A naptár bejegyzéseknél állítható az ismétlés gyakorisága (naponta, hetente, havonta),és meg lehet választani azt is hogy csak adott napokon (egyenként is ki lehet választani a hét napjait) jelezzen a héten.A riasztás hangját lehet állítani. Ez a hang szól az ébresztésnél, és a naptár bejegyzéseknél is. Kikapcsolt állapotban is ébreszt, és a naptárba beírt feladatokra is figyelmeztet (ha riasztást is rendeltél hozzá), ilyenkor feléled a kijelző, és szól a riasztás is. Okézás után megkérdezi hogy "bekapcsolás?"
"A naptárról egy félmondatot írtatok hónapokkal ezelőtt, hogy ha kiteszitek a kijelzőre, akkor kárpótol a heti nézet hiányáért - mert ott is aktív?"
A kijelzőre az aznap legközelebb esedékes feladatot teszi ki.
[ Szerkesztve ]
-
Forestjo
senior tag
Köszi a gyors választ!
Ez tényleg nagyon profi. Akkor ez a funkció olyan, mint az aktív készenlét a seria40-es, vagy Symbianos Nokiákon, vagy legalábbis ahhoz hasonlít?
Ha jól gondolom, akkor a naptárban van rendes kezdési, és zárási dátum?
A jó kezelhetősége fontos lenne.Én arra a "visszacsörgésre" is gondoltam, ami a Motók-ban, meg a Samsungokban szokott lenni, vagyis egy elmulasztott (naptári, vagy bármilyen eseményről) állítható időközönként visszacsörgött. Ezt nagyon hálás funkciónak tartom.
Ja és a testreszabással kapcsolatban, olvasom, hogy olyan gyorsbillentyűt hozol létre, amilyet csak akarsz. És említettétek, hogy a fő funkció gombok is a rövid - hosszú nyomástól függően változnak. Ez utóbbit külön lehet állítani? Már mint, hogy pl. a "boríték" gomb alá hosszú nyomásra mi jelenjen meg, vagy az üzenettel kapcsolatos, változtathatatlan gyári beállítások vannak ott?
[ Szerkesztve ]
Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
szergej22
csendes tag
Sziasztok
Szeretnék a Vairy Text-emen MSN-ezni.Most rendeltem meg a T-Mobile-tól a 100 megás netcsomagjukat.Hol lehet pontosan MSN-ezni?Az Azonnali üzenetek menüponton keresztül?Kérek valakit segítsen hogyan kell beállítani hogy használni tudjam a csevegőprogramot (MSN).
Köszönöm előre is
-
Ricardo
titán
válasz Forestjo #584 üzenetére
Nem olyan mint az aktív készenlét
Ott tudsz ikonokat kirakni, és az összes aznapi teendő kikerül.
Itt csupán arról van szó, hogy az adott napon van egy feladat beütemezve 10-11ig és 13-15-ig akkor reggel mikor bekapcsolod csak a 10-kor kezdődő feladatot teszi ki, és amikor lejár (11-kor) eltűnik és kikerül a soron következő feladat.
Egyszere csak egy feladat látható a kijelzőn.A naptárban megadod a napot a kezdő és záró időpontot
Visszacsörgés nincs
A négy irányhoz és a két gombhoz azt rendelsz amit szeretnél, de nincs hosszú és rövid opció.
"pl. a "boríték" gomb alá hosszú nyomásra mi jelenjen meg, vagy az üzenettel kapcsolatos, változtathatatlan gyári beállítások vannak ott?"Ezeket tudomásom szerint nem tudod állítani.
Van egy pár okosság amivel felszabadíthatsz néhány lehetőséget: pl
Ctrl+B: Bluetooth
+J :Java
+M: zenelejátszó
+p : profilok. -
Forestjo
senior tag
Ok, köszi!
A hiányosságai ellenére is nagyon tetszik, és a már sokat emlegetett ár/érték aránya verhetetlen.
A menü 3D-s megoldása hasonlít az általam nagyon kedvelt Linux rendszerekben használt Gnome kezelői felületekre, ami pl. az Ubuntu és sok más Linux sajátja!
Lehet, hogy a Kínai MTK és a linux között van kapcsolat?Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
Forestjo
senior tag
Mobilmánia csomagom van most, ami tartalmaz 500 Mb. internet forgalmat is.
Azt vettem észre, hogy a gyakorlatban nem sokkal gyorsabb a K800-on a 3G bekapcsolt állapotban. Vagyis összességében persze van különbség, de rövid ideig tartó böngészésnél és ha az oldalakat még meg is válasszuk (vagyis nem óriási adatmennyiségeket akarunk letölteni, amire ott az asztali PC), akkor nagyon megfelel az Alcatel.Ezért gondolom, hogy akár első telónak is megérné. A testre szabhatósága pazar, szerintem ezzel erősen kirí a mezőnyből.
-
BTR
tag
Hála a teremtőnek valami tífusza van a telefonomnak..
Először ,ugye a minap elfelejtette 2 csoport hozzárendelt hangját,aztán ma először, amikor az egyik ismerősön hívott a kijelző bekapcsolt,de nem csörgött. (láttam mert a laptop mellett volt 3 cm-re). Hmmm. Most este meg (a két alkalom között kb. 6-7 et telefonáltam), ugyanúgy előttem a telefon, csörög ,de a kijelző meg tök sötét....
Azt hiszem, első vonalban beviszem újra szoftozni,vagy a meglévőt frissíteni.. -
Forestjo
senior tag
Bocsi, valóban MédiaMániát akartam írni, de nagyon álmos voltam ezek szerint.
A csomagoktól nem függ az.
Vagyis, ha van valamilyen NET csomagod, pl. a MédiaMánián belül, akkor a teló kiválóan tud netezni. A telefon rendelkezik HTML oldalak megjelenítésére alkalmas böngészővel, vagyis csak a sebességben van különbség.
Az Alcatel csak GPRS böngészési sebességre képes, nincs 3G.Erre mondtam, hogy az átlagos felhasználónak viszont informálódni a neten tökéletes.
Ha az Operával netezel, ami ugye gyárilag benne van a főmenüben(!), akkor a gép sebességét maximálisan optimalizálhatod, mert az elég gyors is.Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
komloskaroly
tag
Sziasztok valaki tudna segíteni nekem ?
A gmailos email fiókomat szeretném beállítani meg is csinálom mégse tud kapcsolódni
pedig a net megy rendesen valaki aki csinált már ilyet rajta segítsen nekem légyszives
előre is köszönöm
üdv KKareszG3 D852
-
tomitank
csendes tag
a t-mobile vairy text verzional nem lehet zene kozben porgetni a zenebe akarmien hosszan nyomom a gombot.
Szervizben meg nincs frissites , viszton az ekte alcatel es verzion kifogastalanul mukodik a progetes.
Valaki tapasztalta meg ezt a hibat?Ettol eltekintve minden tokeletesen mukodik, aki pedig a kijelzo pixel hibat irta annak annyit mondok hogy a telok feleben van csak full fekete kepernyoven ritkan nezed, es akkor sem mindegy, hogy mien szogben tartod a telot, ez igy van a monitoroknal is (LCD) tehat ennyi belefer ebbe az arba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hálózati / IP kamera
- EAFC 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest