- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
Te dolgod... Amúgy a One 4,7 inch, az SP 4,6. Milyen tepsi? És amúgy, zárójelben megjegyezném, egyáltalán nem akad, meg lagol a One, sőt! Ma próbáltam haverom G2-jét pl. és egy laghalmaz a One-om mellett.
A HTC-nél 2 éves támogatást kapnak a készülékek, eddig 1 év telt el, már a 4.4.3-at fogjuk kapni (4.1-ről indult a One...), amint kiadja a Google, a most (1-2 nap) jön a Sense6 update is. De igazából, ha így maradna, ahogy, akkor is tökéletesen működik, így is gyorsabb, mint akármelyik ötezer processzoros 5 giga ramos 60 magos Sony, vagy Samsung, LG stb. telefon.
Változnak az idők... A Desire-széria meg amúgy is olyan, amilyen (középkateg. azzal meg semelyik gyártó sem foglalkozik).
Nem rábeszélni akarlak, te úgyis már SP-t akarod megvenni, csak várod, hogy megerősítsenek.
[ Szerkesztve ]
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
RAMb0
tag
válasz jozso1989 #51 üzenetére
Nem tudsz meggyőzni sajnos. Túl van árazva, nem kell mobilra szerintem full HD felbontás, nincs értelme, nem vagyok pixelvadász.
Az meg gondolom nem számít, hogy kész, ott maradsz majd a 4.3-on:
[link]Míg a "kistesója", a mini is 100 felett van, túlértékelt, túl hype-olt készülék lesz számomra, olyan funkciókkal, amikre nincs szükségem, vagy egy olcsóbban is megtalálom ugyanúgy minimális kompromisszummal.
Épp középkategóriában nézelődök, nem kell a "csúcskészülék" hiszti, a túlárazással.
És nem, nem döntöttem még el.
[ Szerkesztve ]
-
jozso1989
őstag
Majdnem 3 hónapos ez a hír (ráadásul MA-s hír)... és amúgy 4.4.2 van rá. Előbb írtam, hogy jön a 4.4.3 is. -_-
Ezt a "túlárazást" meg nem értem.
Te tudod... Még megnézheted az S4 minit, legalább szebb a kijelzője és több benne a RAM (egész jól működik amúgy).
[ Szerkesztve ]
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
RAMb0
tag
válasz jozso1989 #53 üzenetére
Sry, mire elkuldtem, akkor szerkesztetted te is es nem voltam mar gepkozelben, ezt is mobilrol irom.
Ha nem tetszenek a MA-s hirek, sajnalom, ne nekem reklamaljAmugy siman lehet erteni. Nem tud annyival tobbet, (csak csilli-villo ficsoroket, amiket talan sose fogok hasznalni) hogy elofizuval is tobb mit 130 legyen. Lehet, hogy roccenesmentes, de hasonlo tempot, szolgaltatast fele annyiert is lehet venni.
Pelda meg a tularazasra az iPhone, csak 1 ev garit ad, aztan meg mehesz dragan szervizeltetni, vagy nem hivatalos szervizt kutathatsz. Mas keszulek 1+1 evet kap, jo esetben 3 droid frissitest is megel, rossz esetben egyet.Az S4 sem erdekel, ahogy irtam, nem rajongok a tacsviz-ert. Paromnak S3 minije van, fagy is rendesen, pedig ugyanaz lenne a koncepcio, mint az S4 mininel es mas gyartok hasonlo megoldasainal.
Tovabba Android-on nem kell 1GB-nal tobb RAM, mert aki ertelmesen hasznalja, sosem lepi tul. Nem kell a Real Racing 3-at hatterban futni hagyni, meg HD videot nezni es netezni egyszerre.No de en itt be is fejeztem, mas topic-ban is lattam, hogy nagy hitterito akarsz lenni, vagy mobilizalt HTC kiskereskedo vagy, vagy nekik dolgozol valamilyen uton modon.
[ Szerkesztve ]
-
jozso1989
őstag
Hittérítő, lol. Azt csinálsz, amit akarsz, csak gondoltam adok 1-2 jótanácsot. Te dolgod, írtam már. Az android fagyás meg user error még mindig. Azt meg majd meglátod, mire elég az 1 giga RAM, főleg SP-ben, amiben bugos a RAM management. xd
-
RAMb0
tag
válasz jozso1989 #55 üzenetére
Az nem jotanacs, ha uber draga es javareszt soha ki nem hasznalt funkciokkal telezsufolt telefonokat ajanlasz. Ezt reklamnak hivjak inkabb... Plane egy olyan telefon topic-jaban teszed, ami inkabb kozepekategoria es akik ez irant erdeklodnek evidens hogy nem tularazott telefont szeretnenek.
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
Ja, ez engem is (jobban) érdekelne. Mármint a sima "Idol 2 Mini". Kell a hóhérnak LTE. És, igen, végre! Egészen elfogadható kijelző / méret arány. Persze lehetne az egész még kisebb mondjuk egy 4-4,3"-as kijelzővel, de ez így is üde színfolt a mai bunkofón / tepsi tele
fonokizék korszakába. -
motomoto
csendes tag
Nekem tetszik a telefon az Alcatel kezd felnőni a nagyok közzé :-)
-
Pietrosz
addikt
Engem is érdekelne, mert már leszűkítettem 5-re a telók listáját, de még így is nehéz a választás.
Huawei G6 , Moto G 4G, LG L90, Sony M2, Alcatel Idol 2 mini s.
Ezek kb hardveresen ugyanazt tudják, árban max 20k eltéréssel.
Ha csak a design/ár/speckók alapján kellene döntenem akkor Alcatel, Huawei, LG van dobogón. De akkor jönnek a részletek, rom ellátottság, frissítik nem frissítik, melegszik nem melegszik, stb... -
BOBAKILL
őstag
Rápacsálsz a sonyval, ebben egytértek a kollégával. A HTC érzetre is és használatra is prémium kategória. Nekem 8X-em volt, kegyetlen jó volt minden téren. De dragak a legtobb embernek. Valamit valamiert. Most F6om van es nem tudom semmivel sem megakasztani. Tokeletes androidos telefon, a kinezeten meg tudsz valtoztatni egyszeruen temazhato.
Mobilbol LG vagy HTC szerintem. A sony szép kulsoleg, de nagy csalodas fog erni. Nekem is volt sonym, hat hamar eladtam.Jo ez az alcatel, nekem volt 1-2 mar, de mindegyik dobalta a halozatot, a mikrofon se volt jo.
De ez kinezetre nagyon szep, jo aron sokan fogjak venni.[ Szerkesztve ]
-
elmepocok
tag
Nem szokott probléma lenni a MA cikkekkel, de ez most különösen részletgazdag és kimerítő. Csak így tovább!
-
Forest48
aktív tag
Gyári az egész készülék, ennek a típusnak alap hibája a melegedés (Tegra3).
Simán a soc van elcseszve és az erőforráskezelése.
Ezért fogok innentől kezdve olyat választani, amit sok készülékbe pakolnak. Szerintem akinek volt egyszer tegrája az többet nem fog ezzel hajtott eszközt venni. Messziről leszarom h erős a K1, de ha megint csesznek kiadni a drivereket frissítéshez, akkor marad a cumi.[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
Továbbra is LG F6
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Forest48
aktív tag
Moto G nagyon pöpec teló és még egy darabig tuti jönnek a frissítések. G6-ot már megnyomkodtam, egész jó, de ott már tartok a frissítésektől és kicsit túlárazottnak tartom. Sony-t én sem szeretem, nincsenek vele túl jó tapasztalataim (gyatra optimalizáció). LG egyre jobb, és ha lett volna sd foglalat a g2-ben, akkor már azon laknék, a frissítésekre is tűrhetően figyelnek. Alcatel jön felfelé, de én még lehet h adnék nekik egy kis időt, vannak itt még gyerekbetegségek (bár mindenhol előfordul). A htc-t sajnálom h 5,5" a 816, különben kapásból rábeszélnék bárkit .
-
jozso1989
őstag
Ezek közül a Moto G szerintem. Ha be tudod szerezni, mindenképp király telefon! De ahogy írták, megnézheted még az F6-ot (bár ezek szerint az nem bejövős neked, tehát Moto G) is.
-
Headbang
aktív tag
ezt a ván táccs nevet is igazán elhagyhatnák a drágább telefonjaiknál
-
simihun
aktív tag
nyáron a vakmelegben kifejezetten előnyös, ha melegszik.
egyébként tetszetős darab leszámítva azt a néhány hibát. -
M.A.Z.
aktív tag
Most komolyan, az LTE miatt kellett egy másik modellszám/név? És miért pont az S betű?
-
Forestjo
senior tag
Nem vett még senki? A T már kínálja a hét közepétől. Több szem, többet lát. Még kiderül, hogy kifejezetten kevés az üzemi hőmérséklet, melegíteni kell, azért akadozik. Tudjátok, hideg motor...
[ Szerkesztve ]
Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
elistvan
őstag
Nekem tetszik. Mikor adták el a csigazabálók a rizspusztítóknak a céget?
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
pengwin
addikt
válasz -Faceless- #73 üzenetére
Ott az Idol Miniről van szó a cikkben. az Idol 2 Mini is Snapdragon 400-zal van szerelve, csak a 3G-s verzióval (MSM8226?), míg az Idol 2 mini S-ben az MSM8926 van.
Szerk.: Az Alcatel honlap szerint tényleg lesz 512Mb RAM-os verzió a sima Idol 2 miniből.
[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
-Faceless-
őstag
Szarakszik a netem nem tudom megnyitni, de még a bemutatókor úgy volt, hogy ismeretlen gyártmányú 1.3 Ghz-es 4 magos proci lesz a sima idol 2 mini-ben fél GB rammal, és 4 GB tárhellyel. Legalábbis én erre emlékszem.
De rendben, ha hivatalos forrásból nézed, akkor bocsi. De az LTE modemnél garantáltan nagyobb a különbség a kettő között. -
pengwin
addikt
válasz -Faceless- #78 üzenetére
A honlapjuk szerint 1,2Ghz-es négymagos van benne, típusszám vagy grafikus gyorsító megnevezése nélkül, igazából lehet MT6582 (6589-cel szerintem már nem nagyon fognak kiadni telefont telefont). De az Idol 2 mininél eleve négy különböző tipusszámot és hardveres konfigurációt részelez az Alcatel, szóval lehet lesz MT6589-es és MSMS8226-os verzió is. Majd meglássuk.
Üdv, pengwin
-
pengwin
addikt
válasz -Faceless- #78 üzenetére
pdadb szerint ez lesz benne. MSM8212, Snapdragon 200-as család, 4*Cortex-A7, 45nm (?!?!?!), Adreno 302-vel. Ez sokkal reálisabbnak tűnik, mint az MT6582 vagy a MSMS8226 (sajnos).
Üdv, pengwin
-
halkow
őstag
jó teszt tetszik hogy részletesen leírtad a teló hibáit
a tavalyi dizájn nekem jobban tetszettAlcatel onetouch idol2s the king
-
Silentfrog
veterán
Tök jó a nappali videó, olyan mind ha fel és le venném a szemüvegemet 2-3 másodpercenként!
-
G4bi89
senior tag
válasz Oppenheimer #2 üzenetére
Ez a névválasztás már a Samut is megszégyeníti
Esetleg lehetne még S+ verzió is belőle."egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
HKorn
veterán
válasz Silentfrog #83 üzenetére
Háát elég kiábrándító ez a folyton újrafókuszálgatás+kattogás.
Run&Ride
-
m1lan
őstag
Szvsz olvass bele az SP topikba meg a One topikba, és meglátod a különbséget. Még mielőtt elkezdenél kombinálni: a Sony a kedvenc telefongyártóm, és a HTC nem fizetett semmit ezért a kommentért. Biztos, hogy nem büntetném magamat az SP-vel, ha már lenne lehetőségem One-t venni.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
jozso1989
őstag
Nálad az igazság!
(#92) Logeeen: Nem trollkodás szerintem, ha az embereket lebeszélem a rosszról és ajánlok egy ég és föld különbségű sokkal jobbat. Érvelésnek hívják (a felét sem írtam le az SP bugoknak), ez persze Sony fan nyelven "trollkodás".
[ Szerkesztve ]
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy aki esetleg vásárolt már ilyen készüléket(Alcatel One Touch Idol 2 mini S) vagy fogott a kezében és használta az legyen olyan szíves és privátba írjon nekem hogy mi a vélemény a készülékről mert nekem nagyon meggyőző, és szeretnék ilyet vásárolni csak szeretnék véleményt hallani egy huzamos használatról is.
Előre is köszönöm.
Tamás -
tauhiri
csendes tag
Sziasztok!
Azt hiszem újonc vagyok "hivatalosan", pedig hetek óta naponta több órát olvasgatlak Benneteket kedves hozzáértők
Szóval nekem nagyon tetszett az Alcatel mini, de az itt olvasottak miatt nem vettem meg, köszi
Aztán most megjelent ez, de kicsit elbizonytalanodtam a (szerintem tök jól megírt) teszt alapján. Én egy teljesen átlagos telefonhasználó vagyok és T-s. 40 ezer körül keresgélek...
A melegedés aggaszt és a kamera zoom élesítő hangja.
Írjatok még tapasztalatokat, kérlek!
Köszi -
RAMb0
tag
Csak hogy mindenki végre felfogja. Nem "csúcskészülék" kell, sose használnám ki a plusz mókusvakítós funkcióit, de ezt leírtam vagy 3x. Egy középkategóriás telefon topikjában jó, hogy középkategóriás készülékekről legyen szó, ne HTC One és S4 mini, meg ilyenek. Az S4 mini nem középkategória, hanem a felső és közép között a felső felé tendál. Ugyanez a HTC-nél is a One Minivel.
A másik, hogy nem tudok akármilyen készüléket választani, mert ha lehetne, akkor Nexus-t vennék és nem kérdezősködnék itt a fórumokban. Van egy x lista, amiből lehet választani és nem akciós árak vannak, amit a munkáltatóm adna. Azt is leírtam, hogy 2. számú készülékhez kellene, mert az érett a cserére, így értelemszerűen pláne nem lenne teljes körűen kihasználva. Szóval egy szó sem esett arról, hogy bármit vehetnék.... Olvassátok már el amit írok könyörgöm.
Csak hogy tudjátok, ezek közül tudok választani:
Galaxy Ace 3Xperia E1Huawei G526
Lumia 625
BB Z10 (nem LTE-s)
Lumia 820
Alc. Idol 2 mini SXperia M
BB 9720
LG F6Galaxy Express
Huawei G6
BB Q5
Galaxy Xcover 2
Xperia SPBB Z10 LTE
Xperia M2 (már sokallom az árát, de talán, ha nagyon nincs más)Tácsviz nem érdekel, és mint látjátok, S4 mini nincs itt (A párom S3 minijén tapasztaltam meg, hogy feleslegesen csilli-villi és terheli a vasat). Az LG G2 mini jönne a listában, de az már szerintem drága ahhoz képest amit tud, legalábbis második telefonnak és amire használnám. HTC-t láttatok benne? Ja, mert drága? Még az S4 mininél is? A legkisebb pedig a Desire 200 (ezért sem írtam bele)? Bocs... Lumia nem kell még egyszer, az alkalmazás kínálat nem meggyőző, bár atom stabil telefon, mégsem választanám újra, mert még az almás telefon is kompatibilisebb azokkal a dolgokkal, amiket én használok. A Huawei készülékek annyira nem vonzanak, a BB-be nem akarok most belevágni, elég volt most új rendszernek nemrég a Lumia.
Az SP-ről. Igen, képzeld, néztem, s vagy 3 hete folyamatosan nézem mik vannak ott, de ahogy sokan itt is, s ott is írták, főleg azok írnak az SP fórumba mostanság, akik vagy ROM-ot tettek fel, vagy tényleg bajuk van vele. Sok embernek kanyi nyűgje nincs vele.
És igen, a középkategóriában cseppet csalódtam a HTC-ben és drágállom azt, hogy sokat kérnek olyanért, ami olcsóbban másnál is meglehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest